keskiviikko 1. elokuuta 2012

Ruby Pumps katastrofi

Sitten tapahtui katastrofi. Oikean käden keskari sanoi sopimuksensa irti. Sinällään tapahtuma ei ollut mikään ihme, koska mainittua kynttä oli liimattu kahteen kertaan, siinä oli kummassakin reunassa halkeama geelissä ja se oli niin ilmaantunut, että jouduin ennen ensimmäistä huoltoa viilaamaan sen lähes kokonaan pois. Huollossa se päätettiin kuitenkin säästää ja siitä tulikin ihan käypänen kynsi. Kaksi päivää vajaa neljä viikkoa huollosta kävelin olkkarista kohti kodinhoitohuonetta ja raaputin siinä kulkeissani selkää, kun sattui tuntumaan kutitusta. Tunsin jonkun raapivan etusormen kylkeä ja katsoin kättäni. Keskarin tippihän se siinä pönötti aivan kenossa. Se oli ehkä millin kiinni kynnessä nimettömän puoleiselta reunalta. Mitäpä siinä tyttö voi muutakaan tehdä kuin repästä repsottavan tipin irti ja lähettää kuvaviestin parhaimmalle kynsilakkaystävälleen saadakseen hieman sympatiaa.
Ei edes sattunut, paitsi sieluun. Snif!
Nooh ei hätää. Työssäkäynti hieman haittaa harrastustoimintaa ja joudun elämään tämän kanssa jonkun aikaa, joten ensiavuksi illalla paljastuneelle kynnelle Trind-hoito.
Seuraavana päivänä paljastuneen kynnenpuolikkaan peittämiseksi otin koko kynnestä lakan pois, Trind-hoito, pari kerrosta Perfect Rodge Filleriä, pari kerrosta Ruby Pumpsia ja Seche päälle. Seuraavana päivänä töissä lakka irtoaa puolesta kynnestä paljaan kynnen kohdalta aivan huomaamatta ja ennaltavaroittamatta. Olen siis palannut sen kanssa lähtöpisteeseen.
Tällä kertaa en poista koko kynnestä lakkaa, vaan laitan vain paljaaseen kohtaan ensin Trindin Nail Repairin, pari kerrosta Ridge Filleriä ja pari kerrosta China Glazen Liquid Leatheria. Yksikin musta kerros olisi riittänyt peittämään, mutta onnistuin söhräämään sen seuraavaa putelia avatessa. Päälle vielä kerros Kleancolorin Chunky Holo Bluebell, koska mitä et voi peittää, korosta sitä. Päällimmäiseksi vielä Seche Vite. Avot, kyllä kestää viikon loppuun asti.
Korjaustoimenpiteen lakat

Auringossa

Varjossa

Näillä olisi mennyt vielä toinenkin viikko, keskarin onnetonta kohtaloa lukuunottamatta havaittavissa oli vain hieman kärkikulumaa, mikä paljastaa lakassa olevan kimalluksen olevan hopean väristä. Päätin kuitenkin tässä vaiheessa vaihtaa lakat ja lyhentää kynsiä tietokoneen käytön helpottamiseksi.
Ruby Pumpsin poisto olikin operaatio omaa luokkaansa. Ensin oli punaista joka paikassa. Kun saan punaisen suurinpiirtein poistettua, hopeaa (!!!) kimallusta on vielä useammassa paikassa ja kaikki kynsinauhat täynnänsä, vaikka hölväsin poiston jälkeen vielä kynsilakanpoistoaineen kanssa, kun siivosin kuljetuksessa valuneita koristelulakkapulloja. Lopulta selätän Ruby Pumpsin ja pääsen viilan kanssa töihin.

Seuraavaksi on saatava kynsille  L I L A A   L A K K A A   ! ! !  ;D

Ei kommentteja: