torstai 23. elokuuta 2012

Uusia lakkapienokaisia

Se tapahtui taas. Ihan pyytämättä ja yllättäin. Ei koskaan ennen ja nyt taas.
Blogikirppis pamahti ruutuun ja vei mennessään. M****U !!!
Minkäs siinä taas heikkoluonteinen selkärangaton minkään mahtaa...

Finger Paints on aivan uusi tuttavuus minulle. Olihan se otettava testaukseen. Sävy Motley. En siis ottanut kaikkia myynnissä olevia kaveruksia, vaan hillitysti valkkasin kuvan perusteella kaikkein sinisimmän. Kaikkea täytyy kokeilla paitsi kansantanhuja. Jotain hittusia siellä lilluu, sinistä, lilaa ja ikäänkuin silmäni erottaisi myös vihreää.
China Glaze Sweet Hook on ollut must have -listallani jo pitemmän aikaa. Siinä se sitten tuijotti minua anovasti ruudulta ja vaati päästä kotiin. Ja nyt se on kotona. Vaalea lila creme. <3
Sillä oli myös pari kaveria kotia vailla, ja uusi kynsilakkahylly oli siinä vaiheessa tulossa, joten mikä ettei.
China Glaze Bing Sherry. Punainen. Mulla ei ole koskaan ennen ollut puhtaasti punaista kynsilakkaa, ja nyt niitä on kertynyt käsittämättömästi koko rivi. Mistä ne tuli? Kuka ne toi? Ja kuka niitä aikoo käyttää? Mystistä.
China Glaze Emerald Fitzgerald. Onko tämä vihreä? Joku mystinen väri kuitenkin. Täytyy kokeilla kuitenkin ensin, ennen kuin tyrmään sen täysin. Sen jälkeen vasta teen päätöksiä tämän sijoituspaikasta. Siihen asti: hyllyyn muitten joukkoon.
Finger Paints: Motley
China Glaze: Sweet Hook, Bing Sherry ja Emerald Fitzgerald

Paras kynsilakkaystäväni kehui kovasti Kleancoloreitaan ja pakkohan minunkin niitä oli päästä kokeilemaan. Ebayssa oli liikaa vaihtoehtoja, enkä jaksanut ruveta tekemään sen kanssa sen tarkempaa tutkimusta hinnoista. Helpompi hankkia kokeiluerä ihan näin kotimaasta.
Disco Ball. Sisältää lilaa ja turkoosia glitteriä.
Chunky Holo Candy. Vaaleanpunaisessa lilluu punaisia glittereitä. Ihana ainakin pullossa.
Chunky Holo Purple ja Chunky Holo Bluebell. Yhtäkkiä livenä katsottuna pullossa lähes samanlaiset. Lähempi tarkastelu, pullojen kääntely ja valokuvat paljastavat, että purple on tosiaan lilaa ja bluebell... hmmm... kaikkea. Voimakas holo-efekti pulloa käännellessä kummassakin. Pitää ehkä kokeilla mustan päälle.
Kleancolor Disco Ball, Chunky Holo Candy, Chunky Holo Purple ja Chunky Holo Bluebell

Cremet Barbie Pink, Love Affair ja metallinen Sapphire.
Barbie Pink on... no, pinkki. Miellyttää kyllä omaa silmääni.
Love Affair on violetti. Veikkaan, että liian tumma. Näyttää paremmalta tuossa kuvassa, ainakin omalla ruudulla.
Sapphire on hieman turkoosiin vivahtava sininen.
Kleancolor Barbie Pink, Love Affair ja Sapphire

Nämä siis OMG Polish'em -blogikirppikseltä. Putelit saapuivat siististi pakattuina ja ehjinä kotio. Pankki ja posti ei tässä kohtaa olleen ihan niin suosiollisia kuin edellisen blogikirppis-ostoksen kanssa, mutta muutamassa päivässä lakat olivat kuitenkin jo kotona. Kiitos Salla! =)

Ei kommentteja: