lauantai 25. elokuuta 2012

Yksi on joukosta pois

Purkka on vaarallista. Ainakin läpipainopakkaukseen pakattu purkka. Ainakin rakennekynsille.

Poistin kynsiltä Subarun sinisen normiaikataulussa eli edellisenä päivänä ennen suunniteltua seuraavaa lakkausta. Sininen muuten lähti kynsiltä kauniisti, kunhan sain päältä hinkattua Flormarin ja päälilakkakerrostumat ensin pois. Kynsinauhojen alle jäi vielä hiukan sinistä, mutta sekin oli mennyttä Subarua kunhan hoitotoimenpiteeni olivat valmiit.

Teen ennen lakkojenpoistotoimenpiteitä normihoidot eli öljyän kynsinauhat ja rasvaan kätöset oikein huolella. Kuivaan ihoon poistettava lakka tarraa varmemmin ja tiukemmin. Mielestäni on helpompaa ja käsiä vähemmän rasittavaa hoitaa käsiä etukäteen kuin hölvätä mittaamattomia aikoja kynsilakanpoistoaineen kanssa jälkikäteen.

Viilasin pituutta pois kaikista kynsistä tarkoituksena saada viilattua vanhat huhtikuussa laitettujen tippien jämät pois kokonaan seuraavaan huoltoon. Ensimmäisellä viilauksella vielä pienet palat kynsiin jäi, mutta seuraavalla viilauksella ne varmasti lähtevät.
Miten kynsiä voi suojella ja varjella, kun ne töröttävät tossa sormien päässä ja ottavat koko ajan osumaa ja ovat eturintamassa menossa joka paikkaan. Oma kynsi jäi nätisti paikalleen, mutta siinä oli halkeama kummallakin reunalla kynttä ja nipsasin siis oman kynnen pituudesta puolet pois halkeamien takia ja viilasin sen siistiksi. Päälle Trind hoito ja Nail Repair.
Ei ees tehnyt kipeää. Paitsi sieluun. Snif.

Ei kommentteja: