maanantai 6. elokuuta 2012

Glitteriä olla pitää

Poikkesin Koivukylässä Citymarketissa ja siellähän on houkutuksia enemmän kuin yksi ihminen kestää kantaa, ja ajauduin BlackOutStoreen.
Katsoin ensin, ettei mitään uutta, pääsin pälkähästä. Mutta mieleni valtasi valtava tarve tehdä uusi kierros ja kurkistella vähän tarkemmin myös ylähyllyn takariviin. Ja siellähän ne istua nökötti rintarinnan minua odottelemassa ja kuiskuttelivat nimeäni. Yhdellä tarkkaan harkitulla käden ojennuksella sain ne kämmeneeni koko porukan ja äkkiä kassalle ennen kuin mitään vakavampaa ehtii tapahtua.
Söpsykkä pinkihtävä 44, syvänsininen 05 ja synkkä musta 06. Näille oli ehdoton tarve.

Saffron London 44, 05 ja 06

BlackOutStoressa on kosmetiikkaa, kynsilakkoja ja muitakin tuotteita 10 euroa/3 kpl, ja VIP-tarjouksena kahden setin ostajalle seitsemäs tuote kaupan päälle.

Siitä poikkesin vielä Citymarkettiin, varmaan oikein jotain asiaa toimittamaan, ja meikkialehyllyllä oli vanhojen ystävieni kaveri, joka piti poimia kotiin moikkaamaan kavereitaan. Näiden kaverusten eteen olen tehnyt eräänkin kiepauksen, ennen kuin tähän pisteeseen päästiin, että ne ovat viimein kaikki kotona. Tämä tyyppi ei muuten olisi ollut mikään ehdottomuus, mutta kun sillä on niin upeat kaverit, niin eihän tämäkään voi huono olla. Toivottavasti tulee käyttöä.
Kyseessä on siis Rimmel 365 Beige Style. Kuvassa koko kaveriporukka. Nam.

Rimmel Beige Style, Urban Princess ja Ultra Violet

Holman Prisman alepöytään minua varten oli jätetty taas ylitsepääsemätön houkutus, mitä en yksinkertaisesti pystynyt vastustamaan. Söppänä peltirasia kannessaan laventelikuvioita ja ympärille pujotettu lila rusetille solmittu nauha. No kotio sekin lähti. Puoleen hintaan. Ei paha.


Jokin ainutlaatuinen tehtävä tällekin söppänälle varmasti löytyy.

Ei kommentteja: