torstai 9. elokuuta 2012

Niin tai näin

Paitsi että mua ei voi päästää ulos ollenkaan, saati mihinkään kauppaan, multa täytyy takavarikoida myös läppäri sekä netti- ja pankkitunnukset. Nih. Hakea samantien holhoukseen, koska olen täysin syyntakeeton ja täyttä ymmärrystä vailla. Varsinkin, kun kyseessä on kynsilakat.
Löydän kyllä houkutuksia helposti ilman nettikauppoja, sillä kynsiblogit vilisee blogikirppiksiä täynnänsä toinen toistaan houkuttelevampia kynsilakkaputeleita. Ettette yhtään häpeä.... ;D
Täytyy kyllä myöntää, että monta herkullista sävyä ja uutta merkkiä on tällä keinoin löytänyt tiensä kynsilakkahyllyyni.

Polish This -blogin Annien blogikirppikseltä bongasin suloisen Hello Kitty-lakan sävyltään Kitty Queen. Kitty Queen kuvassa oikeanpuolimmaisin, mutta koska kamera suostui paremmin yhteistyöhön kolmen kuin yhden putelin kanssa, Kitty Queenin kaverit Silver Kitty ja Kitty Princess pääsivät myös kuvaan. Kaikki kolme ostettu blogikirppiksiltä ja ovat alunperin MenkkaHaukan myymiä, ilmeisesti kausituotteita, koska en ole niitä sieltä uusina koskaan bongannut.
H&M Hello Kitty: Silver Kitty, Kitty Princess ja Kitty Queen

Ensimmäisen ostokseni jälkeen olin tuhannesti, tai no ainakin hyvin usein, virtuaalihypistellyt e.l.f.in lakkoja, koska en ole kyseistä merkkiä koskaan päässyt kokeilemaan. Siinä ne nyt on. Ensimmäisenä vasemmalta rivissä Passion Pink, jossa olen havaitsevinani keltaista shimmeriä. Toisena violetti Royal Purple, upea shimmerinen lakka. Kolmantena Metal Madness, mikä kuvassa näyttää harmaalta, mutta sisältää sateenkaaren väreissä vähän shimmeriä isompaa kimallusta, ei kuitenkaan ihan glitteriä, toivottavasti näyttää yhtä hienolta kynsillä. Nyt pääsin viimein hypistelemään näitä ihan livenä.
e.l.f: Passion Pink, Royal Purple ja Metal Madness

Kotio saapui myös kolme China Glazea. Ensimmäisenä vasemmalta Bad Kitty, mielenkiintoinen väri, enimmäkseen vaaleanpunainen glitterlakka, missä häivähdys persikkaa, ainakin kahta eri kokoista kaikenkirjavaa glitteriä. Hyllystä löytyy tämän alle ehkä ihan täydellinen lakka, LaFemmeBeautyn UltraPink tai UltraRasberry *kirjaa ylös kynsilakkapäiväkirjavihkoon*.
Toisena Dont Touch My Tiara, mikä jossain vaiheessa lipsahti ohi sormieni jollain blogikirppiksellä, mutta ei hätää, tilanne on nyt korjattu. Ihana pinkki.
Kolmantena Endurance, shimmerinen tumma pinkki tai vadelma. Kaunis joka tapauksessa.
China Glaze Bad Kitty, Dont Touch My Tiara ja Endurance

Eikä tässä vielä kaikki, samaan pakettiin mahtui vielä muitakin...
Vasemmalta ensimmäisenä Color Clubin Ulterior Motive, sinisellä ja punaisella shimmerillä höystetty tumma punainen. Upea.
Toisena niin kovin usein sekä virtuaalisesti että Cesarsilla livenä hypistelemäni Backstage Pass. Nam. Tämä on tuttu monista blogeista. Tytöllä ei vaan yksinkertaisesti ikinä voi olla liikaa glitterilakkaa. Tämä oli must have -listalla seuraavaa Cesarsin avoimien päivää ajatellen, mutta nyt se on jo kotona, ihanaa!
Kolmantena harmaalta näyttävä BarryM Dusty Mauve, joka on likainen lila, jossa violettia shimmeriä. Nam. Tähänkään merkkiin en ole aikaisemmin päässyt tutustumaan.
Neljäntenä Misan As Pink as you Please. Ihana hempukka vaaleanpunainen, jossa sinistä shimmeriä. Uusi merkki minulle tämäkin.
Viidentenä Sally Hansen Purple Potion. Sinisellä shimmerillä höystetty tumma punainen. Sallyn lakkaa olen kokeillut ennenkin, ja ainakin isoissa pulloissa on ihana iso suti. Katsotaan, mihin suorituksiin tämä pääsee lempparilakka -listalla.
Color Club: Ulterior Motive ja Backstage Pass
BarryM: Dusty Mauve
Misa: As Pink as you Please sekä
Sally Hansen: Purple Potion

Annien kanssa tehtiin kauppoja ensimmäisen kerran maaliskuussa, ja silloin, kuten nytkin, sekä pankki että posti olivat meille suosiolliset. Maksuni oli seuraavana päivänä perillä, jolloin Annie pääsi postittamaan putelit, ja seuraavana päivänä minulla oli jo uudet kynsilakkapienokaiset hypisteltävissä. Lakat olivat huolellisesti, siististi ja rakkaudella paketoitu ja tulivat ehjinä kotio asti. Kiitos Annie! =)

Ei kommentteja: