maanantai 13. elokuuta 2012

Työpäivän houkutukset

Eräänä päivänä kävin ostamassa työpaikalle kahvia Tikkurilan Prismasta ja siinä se taas oli, Emotion.
Enhän mä muistanut, ettei mua saa päästää kauppaan. Tuskin on vaikea arvata, miten siinä kävi...
No huonosti. Tai no, hyvin, että kaikki ostamani tuotteet oli puoleen hintaa. Halpaa siis, että huonomminkin olisi voinut käydä...
Gosh 573 Golden Brown
OPI I'm Fondue Of You
Max Factor Nailfinity 710 Midnight Plum

Edellisellä viikolla olin bongannut Koivukylän Seppälässä Flormarin Spring & Summer 2012 -lakkoja 5 euroa/2 kpl, ja olin niitä koko viikon miettinyt. Päätin käydä ostamassa kaksi mieleenpainunutta sävyä kotimatkalla. Viisi euroa, vaivaiset viisi euroa, ei tämä talous voi siihen kaatua. Emotion ostosten kanssa parikymppiä, kai sen nyt vielä kestää.
Kuinkas sitten kävikään...
Flormar 445 ja 446
Ihan vahingossa jouduin BlackOutStoreen, ja kuinka ollakaan, sinne oli tullut lisää lakkoja. Glitteriä ja koristelulakkoja. Valtavasti tuotteita 3 kpl/10 euroa ja VIP-asiakkaalle kahden satsin ostajalle seitsemäs tuote kaupan päälle. Olin mennyttä tyttöä. Kaksi satsia lähti mukaan ja se yksi kaupan päälle.
technic-koristelulakat 3 kpl/pkt
hopea, punainen ja musta
violetti, valkoinen ja kulta
Saffron London 02, 02, 04 ja 03
Luit oikein, kaksi ensimmäistä Saffronia ovat kumpikin merkattu sävyksi 02. Minun silmissäni toinen on selkeästi pääväriltään valkoinen ja toinen harmaa. Oisko pullojen laputtajalla tullut pieni kämmi vai onko tehtaalla yksi pullo eksynyt väärälle laputuslinjalle. Tai kenties koko erä, kun en tutkinut asiaa sen ihmeemmin liikkeessä, että oliko muissakin samanvärisissä pulloissa sama numerointi.
Joudunko sinne takaisin? Itseasiassa joudun, koska sinne jäi vielä yksi kiehtova pullo...
Tätä olin hipelöinyt jo edellisillä kerroilla, mutta silloin ei löytynyt sopivia kavereita saadakseni kolmen satsin täyteen. Nyt nappasin sen seitsemänneksi tuotteeksi. Revlon MINT (???) Fizz. Tämä ei ole kyllä minttua nähnytkään, ihan selkeä sininen. Kaiken lisäksi se on Scented Parfume eli tuoksuva lakka. Toinen laatuaan Revlon hyllyssäni, enkä ole aiemmin kokeillut tätä merkkiä. Toinen laatuaan myös tuoksuvissa lakoissa. Ensimmäinen on jo esitelty Diorin Forget Me Not.
Revlon Mint Fizz
Mitä tässä enää voi sanoa. Eipä juuri mitään. Olen sanaton.
Hämäykseksi laitan yhden aikaisemman ostoksen Megamyyntiareenalta, jotta unohdat kaiken aiemmin lukemasi, mikä viittaa tuhlaavaiseen luonteeseeni.
Pieni koristeämpäri maksoi noin euron. Oli halpa ja lila.

2 kommenttia:

Tuittu kirjoitti...

Hyvät ostokset!

Lila Lakka kirjoitti...

Oon NIIN samaa mieltä sun kaa! =)
Mieskin oli kovin ylpeä mun löydöistä... ;D