keskiviikko 8. elokuuta 2012

Ennen ja jälkeen

Seuraavaksi ohjelmassa kynsien huolto. Edellisestä huollosta ehti kulua viisi viikkoa ja kuusi päivää. Kylläpä aika rientää.
Huhtikuussa laitetuista tipeistä on tähän mennessä menetetty yhteensä kolme ja oletettavaa, ehkä jopa toivottavaa on, että seuraavaan huoltoon mennessä vanhat tipit on kaikki jo kasvaneet yli ja viilattu muovijauhoksi. Peukaloihin laitettiin sattuneesta syystä uudet tipit edellisessä huollossa ja oikean käden keskarista tipinjämä lähti irti kesken selän rapsutuksen. Muutoin ei havaittavissa ilmaantumista tai muutakaan repsahtamista. Tässä välissä en ollut liimaillut kynsiä kasaan itsekseni ollenkaan.
Ekan viilauksen jälkeen leopardi-leimailua on jäljellä enää peukussa. Pakko lyhentää kynsiä, kun pituus haittaa jo harrastustoimintaa eli lähinnä tietokoneen ja kännykän näppäilyä. Liikaa kirjoitusvirheitä, kun kynnet painelevat nappuloita omavaltaisesti eri tahtiin kuin sormenpäät.
Keskarissa Trind Nail Repair antamassa suojaa ja hoitamassa paljasta kovia kokenutta omaa kynttä.
Toisella viilauksella pituus lyhenee entisestään. Ei haittaa, kynnet on uusiutuva luonnonvara ja varsinkin näin kesäaikaan kasvavat ilmeisesti auringon hölväämän D-vitamiinin ansiosta huomattavaa vauhtia. Syön kyllä D-vitamiinilisää ja jotain piimax-kalkki-D -ravinnelisää, mutta ilmeisesti liian epäsäännöllisesti tai liian pieniä annoksia, jotta vaikutusta voisi jollainlailla havaita. Ei niistä kai haittaakaan ole.
Joku höttiäinen istahti ihastelemaan viilauksen jälkeä
Muutamassa kynnessä havaittavissa pientä irvistelyä kynsien reunoilla kynnen alapuolella. Oma kynsi on irronnut geelistä tipin rajalla. Ei pahasti, ei haittaa harrastustoimintaa. Pieniä liimatippoja sinnetänne ja matka jatkuu.
Oikean käden keskariin tuli uusi tippi, muutoin perushuolto. Jätettiin koristelut tällä kertaa tekemättä, koska kynsien ulkonäkö tippien ylikasvamisen vuoksi ei ole suotuisa esiintymään ilman kynsilakkaa. Kynsilakalla peitettynä ovat erittäin kauniit.
Täytyy vaan todeta, että mun paras kynsilakkaystäväni osaa hommansa, tekee huolellista ja siistiä jälkeä, ja on muutenkin ihan parasta seuraa. =)
Piia, sä oot PARAS paras kynsilakkaystävä IKINÄ !!! Kunnes jälleen tapaamme. ;D

Ei kommentteja: