lauantai 11. elokuuta 2012

Urban Princess

Koolla on väliä.
Rimmelin isoissa 12 ml Lycra Pro Professional Finish -pulloissa oleva maxi brush -suti on nautinto !!! Sillä lakkailisi ihan vaan siitä ilosta, kun se on niin ihana. Joissain pienissäkin 8 ml pulloissa on minua miellyttävä leveä Xpress Brush -suti, mikä on tarralla merkattu korkkiin.
Pikkurillit saa hoidettua yhdellä siistillä vedolla, muut kynnet kahdella ja peukkujen jättikynsien kanssa saa sitten jo tehdä töitä, mutta yleisesti ottaen kynsien lakkaaminen Rimmelillä on yksinkertaisesti helppoa.
Sattumoisin poikkesin näitten kynsien kanssa Emotioniin ja kätösiini tarrasi OPIn Kiss Me On My Tulips. Sävyt näissä kahdessa ovat melko lähellä toisiaan. OPI ehkä aavistuksen tummempi. Hyvin pienen aavistuksen.
Kahdella kerroksella saa aikaan melko peittävän kerroksen, mutta sipasin vielä kolmannen kerroksen kolmen työpäivän jälkeen.
Väri on hippasen neonisempi kynsillä kuin pullosta voisi olettaa, mutta erittäin paljon silmääni miellyttävä vaaleanpunainen. Tässä on vaaleanpunaiseksi jotain sanomaa. On se kaunis.
Tykkään! <3

Käytetyt lakat:
Perfect Ridge Filler aluslakka
Rimmel London Urban Princess
Oriflame Crystal base & top coat
Seche Vite Fast Dry <3

Jokohan näihin kynsiin ehtisin laittaa jotain koristuksia...

Ei kommentteja: