tiistai 14. elokuuta 2012

Oriflame-ostoksia ja vähän muutakin

Nämä tuotteet olin tilannut jo ennen lomaani ja sain ne hyppysiini heti loman jälkeen, mutta en ollut oikein varma, teenkö näistä päiväkirjamerkintää ollenkaan. Vaihtelun vuoksi esittelen nyt nämä.
Olen addiktoitunut paitsi kynsilakkoihin, myös käsivoiteisiin. Hamstraan niitä kumpiakin enimmäkseen alelaareista, mutta myös muista myynneistä ja kampanjoista. Mutta myös käytän niitä. Paljon. Varsinkin käsivoiteita.
Niinpä en ollut hirveän yllättynyt, että olin tilannut kolme käsirasvaa...


Rivissä ensimmäisenä pikkuruinen Daily Hand Cream 50 ml. Juuri sopivan kokoinen käsilaukkuvarustukseksi. Tuoksu neutraalin miellyttävä ja raikas. Imeytyy hyvin ja nopeasti. Koostumus lempeän pehmeä ja helposti käsille levittyvä, hiukan Trindin käsivoiteen oloinen. Esitteessä lukee: "Päivittäiseen käyttöön". Joo kiva, koska käytän käsivoiteita päivittäin, monta kertaa päivässä...
Tokana nature secrets Jojoba & mango -käsivoide 75 ml. Tuubissa lukee vielä, että for sensitive skin eli herkälle iholle. Koostumus hieman edellä mainittua tuhdimpi, mutta levittyy ja imeytyy helposti. Tuoksu miellyttävän lempeä.
Kolmantena Floral Collection -käsivoide 75 ml. Nimensä mukaisen varsin kukkainen tuoksu. Jokunen vuosi sitten olisin tyksinyt kovastikin tämän vahvasta tuoksusta, mutta nykyisin tyksin hillitymmistä haiskahduksista. Tuoksusta tulee jotenkin mieleen nuoruuden teini-Corollat, joissa Wunderbaumeja oli yli oman tarpeen, eli tuoksun voi haistaa ilmasta vielä vartin päästä auton häipymisestä näköpiiristä. Koostumus kuitenkin mukavan pehmeä ja helposti levittyvä sekä imeytyvä. Tulee varmasti käytettyä.
Neljäntenä riviin pääsi Feet up -jalkavoide halkeileville kantapäille. Yhden tuubin sain juurikin loman aikana puserrettua tyhjiin ja aloitin uuden tuubin. Tämän ostin varastoon ja näitä olen käyttänyt useamman tuubin. Kantapääni ja yleensäkin jalkateräni ovat varsin haasteellinen kosteutuksen suhteen ja tietysti vikana on myös oma viitseliäisyys tai lähinnä sen puute. Siksipä jalkavoiteitakin on useampaa laatua ja moneen lähtöön. Tämän olen havainnut hyväksi.


Miehelle tuli tilattua tuotteita varastoon. North for Men -hilseshampoo ja -suihkugeeli. Tämän sarjan tuotteissa on omaa nenuani miellyttävä raikas tuoksu. Ilmeisesti mieskin on tyksinyt, ei ole ainakaan valittanut.
Pure skin -puhdistusgeeli ongelmarasvaiselle iholle. Näkisitpä vaan metallimiehen naaman työpäivän jälkeen, joskus ei meinaa omakseen tunnistaa... Puhdistusaineita kuluu kiitettäviä määriä ja hyvä niin. Tätä meillä ei ole aiemmin kokeiltu, joten jossain vaiheessa edellisen tuotteen loputtua menee käyttöön. Sen verran nuuhkaisin, että hyvältä tuoksuu.

Sitten jotain ihan muuta ... Uusi lasiviila käsilaukkuun ja pari hiusklipsiä. Liloja.


Poikkesin päivänä eräänä Vantaalla TH-marketiin eli Vahinkotavarakeskukseen. Samanmoinen myymälä on myös Riihimäellä, mutta siellä en ole koskaan poikennut, koska se ei satu matkan varrelle. Lasiviila maksoi jotain euron verran ja klipsit puoli euroa. Ei siis huono ostos. En ole lasiviilaani uskaltanut rikoutumisen pelossa kuskata mukanani, mutta tämä sai vakituisen paikan käsilaukusta. Tuntui toimivan, ja kestää varmasti hintansa edestä.


Yhdellä shoppailureissulla ostettiin RobinHoodista kummallekin taskulamput, kun olivat tarjouksessa. Minulle vaaleanpunainen ja miehelle punainen. Tosi söpsää...  ;D

Eräänä päivänä vietettiin laatuaikaa käymällä Ossin kierrätystorilla Orimattilassa. Elämäni Suurin Rakkaus on kätevä kasistään metallien suhteen ja muutenkin, ja yrittää parhaansa mukaan täyttää vaatimattomia pikkutoiveitani, kuten varmasti on havaittavissa mm. hänen valmistamiensa kynsilakkahyllyjen määrästä... Niitä on muuten Myytävänä-sivulla myynnissä kolmin kappalein. Nooh, tällä kertaa mukaan lähti kympillä tämmöinen romukasa, ja siitä luonnollisesti tulee minulle jotain ihanaa, mitä jokainen tyttö tarvitsee.


MRS kulta pus <3

Ei kommentteja: