keskiviikko 15. elokuuta 2012

Hello Urban Kitty Princess

Urban Princess pääsi kynsille maanantaina, ja lauantaina mietin, poisto vai koristelu.
Lakkaus oli selvinnyt hyvin työviikosta, mikä poikkeuksellisesti oli vain 3 työpäivää, joten Urban Princess sai koristelut. Jeeeeeeeeee, koristelut pitkästä aika !!! =)
Tarkoitus oli laittaa peukkuihin ja nimettömiin tarrat ja muihin sormiin jotain efektiä, tämä oli suunnitelma. Reippaana tyttönä aloitin efektin maalaamisen Flormarin Holographic-sarjan 819 ... peukkuihin. Aikani lakkayhdistelmää ihasteltuani tajusin, että peukkuja ei pitänyt maalata ollenkaan tässä vaiheessa. No myöhästä se nyt on rykiä, kun on hienot housuissa...
Maalasin samaa Flormaria samantien myös nimettömiin. Pikkurillit sai kaksi kerrosta Maybellinen MiniColoraman Tutti Fruttia, keskarit Flormarin U27 ja etusormet MNY Glitter Top Coat 865.
Sattuneen lentokone-aiheisen päiväkirjamerkinnän vuoksi Hello Kitty -tarrojen laajasta tarjonnasta valikoitui kynsille Hello Kittyt, joilla päällään siniset lentokonemekaanikon haalarit, lentävä enkelinalle ja loppuihin kynsiin kukkasia samasta arkista. Tuleepahan Hello Kitty -tarrat jossain vaiheessa tätä elämää käytettyä. Ehkä...
Kukkiin strassit keskustaksi, ja sitten lähti koristelu lapasesta.
Foliotähtiä ja kukka-strasseja. Nooh, niitä nyt oli niin kiva liimailla. Pari tähteä lähti ensimmäisenä työpäivänä kävelemään, mutta mitä pienistä.
Päälle vielä pariin kertaan Oriflamen Crystal top & base coat ja rakkaustuote Seche Vite Fast Dry. <3
Keskiviikkona sipaisin päälle vielä kerroksen Perfect Ridge Filleriä antamaan kiiltoa ja koristeille pysyvyyttä. Tällä kertaa oli vasemman käden kynsissä enemmän kärkikulumaa kuin oikeassa, mikä on hyvinkin eksoottinen tapahtuma. Oikeakätisenä yleensä oikean käden kynnet joutuu suuremmalle rasitukselle.
Näitten lakkausten poistaminen olikin oma operaationsa, johtuen varmasti kerrosten lukuisasta määrästä. Lakat lähtivät normisti, samoin tarrat, mutta tarrojen kokoiset lämpäreet olivat kynsillä itsepäisesti viimeiseen asti. Hetken jo ehdin miettiä, että täytyy hakea X-tra apuun, mutta lähti ne viimeinkin sinnikkäällä hinkkaamisella. Kukkastrassit lähtivät kynsinauhatyökalun suosiollisella avustuksella viimeisinä. Jännintä on se, että en käyttänyt liimaa niitten kiinnittämiseen, vaan ihan päälilakkaa. Poisto-operaatioon meni noin 1,5 tuntia. Jee. Tosin mies veikkasi aloittaessani, että neljä tuntia, päätellen nimenomaan kerrosten lukumäärästä.

Käytetyt lakat:

Seuraavaksi sinistä pitkästä aikaa. =)

2 kommenttia:

Tiia Minttu kirjoitti...

Tästä tuli taas sellanen fiilis että YHYY mulla on ikävä pitkiä kynsiäni :D

Lila Lakka kirjoitti...

Mun täytyy viikonloppuna viilata lyhyemmäksi, että saan huoltoon mennessä tippien jämät pois. Se on niin puuduttavaa hommaa, mutta onneksi eilen tuli uusia viiloa, jeeeeeeeeeeee. =)