tiistai 7. elokuuta 2012

Kynsilakkahyllyt #3

No niin, kynsilakkapienokaisteni muutto uuteen hyllyyn on valmis.
On se hieno toi uusi hylly. Pienokaiset mahtuvat siinä olemaan nätisti. Ne löytyvät sieltä helposti, koska ovat siellä riittävän väljästi. 1-hyllyssä lempparit, laatulakat ja muut, mitä on kertynyt samaa merkkiä useampia sävyjä.

1-hylly

2-hyllyssä koristelulakat, alus- ja päälilakat sekä sekalainen joukkio kaikenlaisia mukaan tarrautuneita yksilöitä, ketään lainkaan dissaamatta. Halusin vain pitää 1-hyllyn ulkonäön selkeänä.

2-hylly

Olin kuulema sanonut uuden hyllyn valmistuttua, että jos lakat ei näihin hyllyihin mahdu, niin niitä on liikaa... Enpä usko, että olisin päästänyt suustani mitään tuollaista. Eihän lakkaa voi liikaa olla. Eihän ?!?!?
Ja vaikka olisikin, niin kenestä mä muka luopuisin, kun kaikki ovat yhtä rakkaita jokainen.

Loppukevennyksenä pieni tarina Elämäni Suurimmasta Rakkaudesta.
Hän tuli torstaina kotio ja toi mulle siideriä. Tämän hän oli valinnut, koska tämä on kuulema SÖPSÄ ... Metallimiehen sanavarasto on siis täydentynyt sanalla söpsä. IhQ!! ;D

Söpsä

Onhan se kieltämättä ihan söpsä, mutta muuta hyvää siinä ei sitten minuun makuuni ollutkaan.
Pidän makeasta siideristä, enkä pidä mansikoista, joten mansikka-lime ei ihan välttis vedonnut minun makuhermoihini. Join sen pois kuleksimasta.

2 kommenttia:

kynsikkö kirjoitti...

WUHUUUUUU! MIKÄ KOKOELMA ja miten hienoissa hyllyissä! Kyllä tytön kelpaa nyt kerätä lisää ;) Söpskä näytti ja kuulosti hyvältä! Mä oon juonu toiselta merkiltä samaa mansikka/lime coctailia ja hyvää jua makiaa oli ainakin se. Ps:Lilat tipit on tullu! ja ne on sitä sävyä että mä tykkään tooooooosi paljon!

Lila Lakka kirjoitti...

Kyllä nyt kelpaa joo. Meen tänään Jumboon... =/
Ite en ostais mitään mansikkaa, saati mansikka-limeä, mutta miehen ajatukset ei kuleksi samalla logiikalla kuin mulla... ;D
...ooo... lilaa... Onx ne paljon tummemmat ku nää nykyiset?