sunnuntai 5. elokuuta 2012

Fokker Dr1 Triplane

Elämme vuotta 1918 ja ensimmäinen maailmansota raivoaa Euroopassa.
Lilan Paronittaren käyttämä Fokker-hävittäjä on väritykseltään, yllätys yllätys, "hiukan" lilan sävyinen. Paronittaren pelottava tunnus on tietenkin Hello Kitty. Kissankuvatus aiheuttaa kauhua länsirintamalla ja pelottaa viholliselta lannoitteet housuun.
Paronittaren kuuluisimpiin uhreihin kuului mm. Snoopy Sopwith Camel -hävittäjällään.
Paronittaren koneen väritys on ankarien taistelujen kuluttama, mutta edelleen tunnistettava.
Saimme nähtäväksi harvinaista autenttista värikuvamateriaalia vuodelta 1918 tästä kauhua kylväneen Lilan Paronittaren käyttämästä vauhtia ja vaarallisia tilanteita läpikäyneestä lentokoneesta.
Moottoriöljyn ja ruudin tahriman rungon väritystä tuskin enää tunnistaa.
Tällä lentokoneella pudotettiin liloja lakkoja enemmän kuin millään muulla ensimmäisen maailmansodan hävittäjällä. Varmoja pudotuksia 150, epävarmoja paljon lisää.
Rauha on tullut, mutta legenda elää. Kenties seuraavasta kuvasta voi päätellä, että kertomuksessa mainittuja asioita ei ole koskaan tapahtunut. OPI:lla ei ollut osuutta tapahtumiin.
Laskeutuminen OPI-pullon päälle vaatii erityistä tarkkuutta ja kertoo omaa tarinaansa Lilan Paronittaren lentäjäntaidoista ja myös fakiirin lahjoista, koska lentokone on mittakaavassa 1:72.
Lentokone sai pintaansa vielä Flormarin Holographic-sarjan 819 antamaan tarvittavaa kimallusta, minkä Hello Kitty ehdottomasti ansaitsee.

Näin meillä vietetään vapaapäivänä laatuaikaa, pienoismallien ja kynsilakkojen ääressä... ;D

2 kommenttia:

kynsikkö kirjoitti...

Minä jo säikähdin kun aloin tuota tarinaa lukemaan että elämäsi suuri rakkaus on kaapannut koko blogin :D Hieno tarina ja hieno lentsikka!

Lila Lakka kirjoitti...

Ai, että glitterit paljasti vallan säilyneen... =D
No sanopa muuta, hienohan se on. Tilattiin eilen eBaysta uus kone. Mies pysyy tyytyväisenä, kun sillä on jotain askaretta. ;D