sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Ulkonaliikkumis- ja lähestymiskielto

Mut pitäisi asettaa ulkonaliikkumiskieltoon tai matkustuskieltoon, tai vaihtoehtoisesti lähestymiskieltoon kynsilakkoja myyviä kauppoja kohtaan.
No mitä. Mulla oli ystävän kanssa treffit Tikkurilan Mäkkärissä. Ei siinä mitään, kukapa sitä ei joskus Mäkkärissä kävis, ja hyvässä seurassa vielä. Satun myös tykkäämään Mäkkäri-ruuasta. ...omnomnom...
No niin, mun tieni sovittuun paikkaan kulki Tikkurilan Tarjoustalon ohi, ja mulla oli 20 minuuttia aikaa. Niinpä. Siis 20 minuuttia LIIKAA aikaa. Flormarit 3 kpl/5 euroa. Enempää ei ehkä tartte kertoa. Yksi satsi lähti matkaan.
Flormarit vasemmalta 360, 387 ja U11
Tilanne oli tässä vaiheessa vielä stabiili, kunnes tein toisen ratkaisevan virheen. Kotimatkalla pysähdyin Mäntsälässä RobinHoodiin ostamaan kissoille evästä, kun Kitekatin pussiruuat on kaksi tupla-packiä eli 2x24 pussia/10 euroa. Voi miksi miksi taas olin heikko nainen, ja annoin itseni mennä kynsilakkaosastolle ??? Siitähän ei taas hyvä heilu: kaksi satsia Flormareita ja yksi ihana IsaDora 632 Pure Purple.
Flormarit vasemmalta 805, 807, 810, 811, 817 ja U05
Olenko maininnut, että pidän IsaDoran koostumuksesta, leveästä sudista, peittävyydestä, kestävyydestä, näin muutaman seikan mainitakseni? Joo, olen, ja tiedän sen, mutta se on mielestäni NIIN ihanaa lakkaa, että tulen varmasti mainitsemaan siitä vastaisuudessakin... ;D Mäntsälän Robbarissa oli muuten mainitut IsaDorat 3,90 euroa, muutamia sävyjä oli vielä jäljellä, joten kannattaa poiketa, jos sattuu niille suunnille.
Semmonen normipäivä. Tulis nyt jo se uusi kynsilakkahylly...

4 kommenttia:

kynsikkö kirjoitti...

Kyllä sinut pitää kohta köysiin laittaa :D no allekirjoittanut itsekkin osti eilen 4 lakkaa mikä on minulle jo tosi suuri määrä kerta repäisyllä!!

Lila Lakka kirjoitti...

No nimenomaan!
Oooo... Uusia lakkoja, uutta järjestettävää... IhQ! =)

kynsikkö kirjoitti...

Sun vanhatkin järjestelyt on jo ihan mullinmallin..*häpeää käytöstään* Onneks tuut jo viikon päästä! :)

Lila Lakka kirjoitti...

Ootko pistäny ne sekaisin???
Hyi tuhma !!! *toruu*
No, et ainakaan järjestele niitä nyt... ;D