tiistai 24. heinäkuuta 2012

Kevyt kenttäostos

Kävin ruokakaupassa, tai no, kahdessa ruokakaupassa. Tiedän, kuulostaa vähintäänkin arveluttavalta, kun on kyse minusta. Selvisin reissusta silti erittäin halvalla. Ostin paitsi ruuat, röökit ja kissoille evästä, matkaan lähti yhdet kengät, pari käsivoidetta ja vain YKSI kynsilakka. Jihuu!!! Kotona esittelin ylpeänä pieneksi jäänyttä ostosmäärää ja kysyin, onko Elämäni Suurin Rakkaus nyt ylpeä minusta. Juu, kyllä hän ehdottomasti on ylpeä minusta. ;D -On niin helppoa olla onnellinen.

Launeen Citymarketissa oli kympillä kangasballeriinoja. Oli siellä joitain muitakin värejä, mutta en nyt muista mitä...
Prismaan mennessä kohdalla osui taas Emotion. Miten se onkin niin pahasti just siinä kulkuväylällä.
Piti oikein ääneen hämmästellä, miten halvalla pääsin sieltä ulos. Voiteet tuoksuiltaan Lotus Lounge ja Oriental fruit, hintaa 1,50 euroa/kpl/75 ml. Lotusta ehdin jo testata ja tuoksu on mieto ja lempeä. Imeytyvyys oli hätäistä, joten tämä lähtee aikanaan työpaikalle. Kaupantekijäisinä sain mukaan Diorin silmänympärysseerumin ja YSL:n päivävoidenäytteen.
Ai niin, se kynsilakka... =D Minulle ennen testaamaton merkki YSL, sävy 128 Noir Indigo - Black Indigo. Olen pitänyt indigoa sinisenä, mutta tämä on kyllä violetti. Tumma shimmerinen violetti. Normihinta 26 euroa eli samaa hintaluokkaa kuin Chanel ja Dior, paitsi tässä vain 6 ml tavaraa, joten menee kirkkaasti johtoon kalleusvertailussa. Olihan se pakko ottaa testiin alennettuun hintaan 10 euroa.
YSL 128 Noir Indigo - Black Indigo
Yritin sävyä saada parhaani mukaan kuvattua, mutta kamera on jo pitemmän aikaa kieltäytynyt tarkentamasta, johtunee siitä, että se tässä taannoin putosi lattialle. Tai sitten pitää palata ohjekirjan ääreen, koska olen minä ennen osannut tätä kameraa käyttää.

Ei kommentteja: