sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Eka huolto

Kuten jo todettua, kynnet olivat reilun 9 viikon ikäisinä jo pientä huoltoa vailla. Ja kukapa muukaan joutui töihin kuin paras kynsilakkaystäväni. TerQi! =)
Peukut saivat ihkauudet tipit, lilat tietenkin, muutoin selvittiin pelkällä geelauksella. Jopa pahoin ilmaantunut ja kummallekin reunalle halkeaman saanut oikean käden keskarin taitava hovikynsienlaittajani pystyi pelastamaan. Sen enempää en pysty teknisiä tietoja antamaan, muuta kuin, että Cesarsin geelit olivat käytössä.
Geelien väliin sain leimat leopardikuosilla Konadin laatasta M57.
Auts, kun tuli taas hienot. Miten näitä nyt muka raatsii mitenkään ruveta maalaamaan, kun ovat ihan itsessään niin kovin kauniit...
Monta päivää meni ihan vain ihastellessa. Taas. Kuvat kertokoon omaa kaunista tarinaansa.
Eikä tässä vielä kaikki. Vein mennessäni kimppatilauksena hankitun Seche Viten, ja sain vaihtarina kaksi Flormaria, ihana valkoinen 354 ja kirjava glitterihässäkkä 393, joita en ollut kotikulmilla Tokmanni-konsernin myymälöistä löytänyt. IhQ, kiitos vielä vaivannäöstä!!! =) Se oli sovittu vaihtari, mutta sen lisäksi sain vielä päälle teetarjoilun ja
 L A H J U K S I A   ! ! !

No uskomatonta. Katopa nyt iteki.

Ihanan suloisen muumi-lahjapussin uumenista löytyi lila helmin koristeltu rannerengas, Maybellinen Mini Colorama 09 Tutti Frutti -lila lakka ja juomaa, jotta pysyn huollon ajan paikallani, Herra Hakkarainen -cola, josta ei ole kuvaa, koska imasin sen niiltä sijoiltani kitusiini. Oli muuten hyvää cola-juomaa.

Sen lisäksi kinusin itselleni vielä kolme leimailulaattaa, jotka ovat kuulema jotain kiinan ihmeitä, joissa ei kaikki kuvat toimi. Täytyy jossain vaiheessa ruveta tekemään leimailuharjoituksia.

Kunnes jälleen tapaamme! =D

3 kommenttia:

kynsikkö kirjoitti...

:) Muisteleppa meidän Helsingin shoppailupäivää! Allekirjoittanutta odotti autossa iso säkillinen kaikkea kivaa aina kynsilakoista viiloihin!! Kosto elää näissäkin hommissa ;)

Lila Lakka kirjoitti...

Kaikissa parhaissa paikoissa saa goodiebagin... =D
Joo, ootahan vaa, kyllä täältäki pesee ja linkoo... ;D
... kostonkierre ...

Teanna kirjoitti...

Haaste sinulle: http://teannanpaikka.blogspot.fi/2012/07/mansikkaista.html