maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kynsilakkahyllyt #2

Kuten jo mainittua, Elämäni Suurin Rakkaus on tehnyt minulle uuden jättimäisen kynsilakkahyllyn. Tästä syystä tuli välitön tarve tehdä päiväkirjamerkintä nykyisestä hyllyvalikoimasta, ennen kuin tilanne muuttuu. Hyllyissä pitäisi olla kaikki kynsilakkani, koristelulakkoja sekä alus- ja päälilakkoja myöten. Tähänkin määrään on tulossa muutos päivänä minä hyvänsä, joten sekin osaltaan pisti minut kiirehtiään tätä päiväkirjamerkintää. Tämän muutoksen laajuus selvinnee mm. Elämäni Suurimmalle Rakkaudelle ihan tässä alkuviikon aikana... ups... Tytön täytyy joskus tehdä kipeitä ratkaisuja. Ja kantaa vastuu seurauksista.

Ensimmäisenä minun ihkaensimmäinen kynsilakkahyllyni. Tämän ruuvasin lauantaina tilanpuutteen takia takaisin seinälle, jotta sain kaikki lakat hyllyihin ja hieman väljyyttä säilytykseen.
Tässä ylimpänä koristelulakat, muutamia yksittäisiä lakkoja, Seppälän lakkoja ja Yes Lovet.
Tämä hylly on myynnissä, samaten samanlainen, mutta neljätasoinen versio.

Toisena matala kolmetasoinen testiversio työkaverilleni menneestä hyllystä. Tämä piti ruuvata seinään, kun tuo ensimmäinen tuli täyteen. Nämä kaksi palvelivatkin yhdessä uskollisesti pitkään, kunnes olin taas tilanteen edessä, että kumpainenkin oli täynnä.
Tässä ylimpänä vasemmalta Konadit, sekalainen seurakunta erinäisiä lakkoja, MNY:t, ym ym.
Alimmalla hyllyllä Oriflameja, Lumenet, We Care Iconit, Dependit ja Mavalat.
Ainakin.
Tämäkin hylly myynnissä.

Kolmantena toistaiseksi tuorein ja suurin hylly. Kuusitasoinen versio, minkä piti riittää pitkään. Joo-o, kyllähän siinä tilaa riitti, aikansa. Kaikenmaailman alennusmyynnit ja muut houkutukset vievät tyttöä kuin rukkasta, niin eihän siinä mikään riitä.
Hyllyssä alus- ja päälilakat, laatulakat tai muuten rakkaat putelit, sekä muutama koru on jäänyt sinne myös roikkumaan.
Uusi hylly on nyt jo pohjamaalissaan, ja saapunee toimittamaan tehtäväänsä päivänä minä hyvänsä. Ilmeisesti menin nyt jotenkin heikkona hetkenä uuden hyllyn sokaisemana lupaamaan, että kaikki lakat on mahduttava tähän uusimpaan tulokkaaseen, että sen enempää ei tule... O-ou... Tapahtui ehkä sanojen väärinkäyttö tai jonkinasteinen aivopesu, jotta suustani saatiin tällaisia asioita ulostumaan.

VINKKI: Tytön täytyy opetella ajattelemaan, ennen kuin suoltaa sanoja suustaan.

2 kommenttia:

leikkii lakkojen kanssa kirjoitti...

Kävin tutustumassa ja liityin lukijoihisi. :)

Lila Lakka kirjoitti...

Kiva, kun kävit! Tervetuloa joukkoon tummaan... ;D