sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Ruby Pumps

Elämäni Suurin Rakkaus saa joskus valita, mitä lakkaa seuraavaksi laitan kynsille.
Tällä kertaa olin päättänyt laittaa punaista ja osoitin hänelle viisi lakkaa, mistä valita. Kolme punaista ChinaGlazea, punainen essie ja punainen ColorClub. (Mistä ihmeestä mulle on kertynyt noin paljon punaisia kynsilakkoja???) Hän vaan yksinkertaisesti ojensi niiltä sijoiltaan kätensä ja nappasi ChinaGlazen RubyPumpsin hyllystä.
MITÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH?!?!?
Siinähän meni koko lakan valitsemisen hienous. Pulloja pitää ensin silmäillä, hypistellä, pikkusen ravistella useampaakin pulloa, antaa katseen soljua pullosta toiseen ja siitä seuraavaan, nautiskella eri sävyistä ja vertailla niitä keskenään. Katsella ja käpistellä ja makustella sävyjä...
-No ku se on niin hieno.
No niinhän se on, ei voi ruveta kiistelemään. RubyPumpsia siis seuraavaksi. Kiitos kulta hyvästä valinnasta. MRS <3

Kuvat ulkona auringonpaisteessa:
RubyPumps oikeassa kädessä

RubyPumps vasemmassa kädessä

Alle tuuppasin iki-iki-vanhaa Oriflamen French Manicure Pink Pearl, koska haluan sen loppuvan vihdoista viimein, mikä tuntuu olevan ikuisuus-projekti, koska en yksinkertaisesti halua käyttää sitä. Kolme kerrosta RubyPumpsia, koska ensimmäinen kerros meni ehkä Oriflamen ansiosta pilalle ja kahdella kerroksella en mielestäni saanut geelien leopardi-leimailuja tarpeeksi piiloon. Päälle Oriflamen yhtä iki-iki-vanha 2 in 1 Top Coat & Nail Hardener, joka on värjäytynyt  aikojen saatossa vaaleanpunaiseksi syystä, että se imaisee itseensä kaikista lakoista väriä, viimeisimpänä värinlisäyksenä kyseinen RubyPumps. Kirsikkana kakussa Seche Vite, josta olen ehkä saattanut joskus aikaisemmin jotain mainita, joten tyydyn tähän toteamaan vain, että I H A N A   ! ! !

Kuvat sisällä salamavalolla:
RubyPumps kuvausrekvisiittana miehen uudet hitsaushanskat

RubyPumps kuvausrekvisiittanan BlackOutStoren kassi

Käytetyt lakat:
Oriflame French Manicure Pink Pearl
China Glaze Ruby Pumps
Oriflame 2 in 1 Top Coat & Nail Hardener
Seche Vite Dry Fast Top Coat

Saattaahan tämä olla hyvinkin jouluinen sävy, mutta minulle joulu merkitsee vain hyvässä lykyssä muutamaa ylimääräistä vapaapäivää ja sitä, että maitolitran hakeminen ruokakaupasta kestää toista tuntia. Joulu on sellainen ilonjuhla, että ihmiset monta viikkoa sitä ennen parveilevat kaupoissa äkämystyneenä sankoin joukoin naamat rutussa kiukutellen kaikille, jotka kohdalle sattuvat. Tönivät, tuuppivat ja ajavat kärryillä huoletta toisen kantapäille ja siitä ilahtuneena äkäilevät lisää. Minähän siinä nyt sitten olin väärässä paikassa seisoskelemassa...
Miksi?
Ilmeisesti siksi, että saavat 1,5 kuukauden äksyilyn ja kiukkuilun jälkeen yhtenä iltana rauhoittua rakkaimpiensa, läheistensä, sukulaisiensa ja ystäviensä kanssa nautiskelemaan mukavasta yhdessäolosta ja joulurauhasta ruokapöytien notkuessa väärällään ruokia, joista kukaan ei edes oikeasti pidä. En ymmärrä.
Minulle tämä ei ole jouluinen, vaan aivan törkeän hieno sävy.
Joo en odota joulua.

Ei kommentteja: