torstai 12. heinäkuuta 2012

Megamyyntiareena

Orimattilassa on entisen Virkeen rättitehtaan tiloissa varsin hauska paikka, Megamyyntiareena. Siellä on myyntiviikot useamman kerran vuodessa, tänä vuonna yhteensä 7 kertaa, joista neljäs Megamyynti on parhaillaan käynnissa ja kestää 29.7. asti.
Tässä päivänä eräänä löysin itseni sieltä ja jotain pientä sieltä taas tarttui mukaani.
Kolme lilaa koristepulloa yhteensä 3 euroa, korkea lasimaljakko, missä lila alaosa, 3 euroa, söpsö lila lemmu, jolla selässään nipsu, johon voi jättää rakkaalleen vaikka jonkun ihanan rakkausviestin, tai vaikka kauppalapun tai jonkun työmääräyksen...
Sitten asiaan. Edellisestä myynnistä ostin Lumenen Arctic Aqua 24h Deep Hydration Hand Cream - Syväkosteuttava Käsivoide. Ihastuin kovasti, juurikin sopivan rasvainen iltavoide. Toisen kerran käydessäni oikein erikseen etsimässä niitä lisää, niitäpä ei enää ollutkaan. Riemulla ei siis ollut rajaa, kun tällä kertaa löysin niitä taas. Ostin oikein kaksin kappalein, 2 euroa/kpl.
Sitten se paras ostos. Muovisia säilytyslaatikoita. Jihuu!!! Lilakantisia oli jäljellä enää kolme, joten jouduin ottamaan ne kaikki mukaani. Hintakaan ei päätä huimannut, 1,50 euroa/kpl. Sinne jäi vielä neutraalimmasta pitävälle joitain valkokantisia ja vihreänystävälle yksi turkoosikantinen.
Ei näille ole vielä varsinaista käyttöä tiedossa, mutta niissä on lilat kannet, ja ainakin näyttävät hyvältä hyllyssä. =D

2 kommenttia:

kynsikkö kirjoitti...

Taas hienoja löytöjä!! Mun pitäis joskus tulla kanssa siellä areenalla käymään ;)

Lila Lakka kirjoitti...

Sun pitäs kans joo, se on jänskä paikka! =)