maanantai 9. heinäkuuta 2012

Konadeita Cesarsilta

Tiistaina joutessani otin yhden ratkaisevan askeleen kynsieni koristelujen suhteen ja tehdä päräytin ihka ensimmäiseen tilaukseni Cesarsshopista. Suurimpana motivaattorina Konadien -30% alennus. Olin jo tehnyt must have -listaa laatoista, mitä olin bongaillut kynsiblogeista.
Tilaamisessa ei ollut mitään ihmeellistä, olin jo aikaisemmin kirjautunut Cesarsin sivuille saadakseni sähköpostiin ajantasaista tietoa tarjouksista ja avoimien ovien päivistä, sekä tietysti olin jo tutkaillut tarjontaa. Siitä vaan poimin mieleiset tuotteet ostoskoriin itse itselleni määräämän budjetin puitteissa. Valitsin toimituksen Matkahuollon kautta, koska se oli halvempi kuin etanaposti, ja yhtä lailla samalla vaivalla ajan postiin kuin Matkahuoltoon hakemaan pakettiani. Helppoa kuin heinänteko, niinkuin sanotaan. Itse en ole heinäntekoa kokeillut, vaikkakin olen kakarana heinäpellolla heinäntekoaikaan ollut, lähinnä kai haittona.
Klo 14:26 tulla tupsahti sähköpostiin ilmoitus tilauksen vastaanottamisesta. Joo, ei siinä mitään, kiva juttu, näinhän sen pitikin mennä perille asti, eihän tässä mitään eilisen teerien tyttäriä sentään olla. Ihan oon isäni tytär.
Klo 14:41 tuli sähköpostiin ilmoitus, että tilaukseni lähetetään Matkahuollon kuljetettavaksi sekä seurantanumero, millä voi seurata paketin kulkua. Mahtavuutta!!!
Klo 14:55 tuli seuraava viesti: "Lisätietoja tilauksestasi: Hei,
Kiitos tilauksesta. Se on postitettu matkahuollon kautta.
terv. Satu"
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAT ?!?!?!? Missä ihmeen välissä kukaan ehti kerätä tuotteet hyllyistä, paketoida ne, lähetellä mulle henkilökohtaisia pieniä viestejä ja kiikuttaa paketin Matkahuoltoon ??? Käsittämätöntä. Uskomatonta. Epätodellista.
Mutta ei siinä vielä kaikki. Keskiviikkona olin aamulla pynttäytymässän parhaimpiini parhaan kynsilakkaystäväni treffaamista varten ja kesken hampaanpesun klo 8:18 puhelin piippaa viestiä. Ettei nyt vaan kynsilakkaystävälle ole tullut aikataulun muutos tai jotain akuuttia estymistä tapaamisesta. Apua, ryntäänkö äkkiä vaatteisiini ja autoon nopsasti matkaan vai lukemaan viestiä. Hetken säntäilyn jälkeen päätin lukea ensin viestin, joka ilmoittikin, että pakettini on noudettavissa Matkahuollon toimipisteestä ma-pe klo 7-18. EEEEEEEEEEEEEEEEIIII !!! Mulla ei ole tarpeeksi aikaa ajaa ensin Matkahuoltoon ja jatkaa siitä Heinolaan. Täytyy hakea paksa vasta illalla. Tilaamisesta oli kulunut noin 18 tuntia ja paketti oli jo noudettavissa. Ihan parhautta !!!
Illalla shoppailureissulta kotio palatessa poikkesin siis Matkahuollon toimipisteeseen noutamaan uudet ihanuudet.
Ja sieltähän saapui:
  • laatat M24, M28, M34, M57 ja M83
  • ColorClub 903 Get A Clue, mikä näytti nettisivulla hieman enemmän vaalealta lilalta, mutta olikin enemmän vaaleanpunainen. Hyvä väri silti.
  • Konad Special Polish Violet Pearl (tumma violetti)
  • Konad Pastel Violet
  • Konad Pastel Pink
  • Konad Top Coat Regular ja
  • heinäkuun tilaajalahjana varvassormus (ihana, daimondit ja kaikki, menee käyttöön)
Kuitissa vielä käsin kirjoitettu kiitos. Voi että miten sulkkua!

Paitsi, että tilaaminen oli helppoa, palvelu oli sujuvaa ja toimitus äärettömän nopeaa, tuotteet olivat myös hyvin huolellisesti ja ajatuksella pakattu. Pienet viestit tilauksen etenemisestä jättivät hyvän vaikutuksen, että juuri minun tilaukseni oli heille tärkeä. Kiitos Cesarsshop! Tulen taas poikkeamaan avoimissa ovissa sekä varmasti tilaamaan jatkossakin. =)

6 kommenttia:

Enail kirjoitti...

Juu Ceasarsshop toimii kyllä kuin rasvattu. Paketit on perillä älyttömän nopeasti. Eikä mitään ongelmia minkään suhteen ole koskaan ainakaan itsellä ilmennyt.

Lila Lakka kirjoitti...

En ollu mitään huonoa Cesarsista lukenutkaan, eikä mulla ollut mitään ennakkoasennetta, mutta toi oli kyllä superpriimaa palvelua, vieläkin hämmästyttää. =D

kynsikkö kirjoitti...

Mä lankesin taas eilen tilaamaan muutaman Konadin :D Loppuis jo se tarjous niin ei olis jatkuvaa kiusausta! ;)

Lila Lakka kirjoitti...

Bongasin taas laatan, mikä on siis ihan pakosti saatava... =/
Täytyy ehkä kurkata tarjonta uudelleen... apua....

kynsikkö kirjoitti...

Niin meitä viedään kun tuliaispussia :D Vanhat naiset hunningolla..

Lila Lakka kirjoitti...

Mun mielestä on todella järkyttävää käyttää hyväksi ihmisen heikkouksia tuolla tavalla... Tulin just eBaysta... ;D