tiistai 10. heinäkuuta 2012

Peridot

Elämäni Suurin Rakkaus lähtee joskus kanssani kynsilakkaostoksille ja kun hän sanoo jotain lakkaa hienon väriseksi, nappaan sen mielelläni mukaani samantien. Hän ei ole niin värirajoittunut kuin minä, ja hänen värivalintoinaan on ollut mm. sininen, punainen, vihreä, kulta ja raatokärpänen.
Kyllä, luit oikein, raatokärpänen.
Jossain vaiheessa hän rupesi puhumaan, että pitäisi olla sellanen raatokärpäsen värinen kynsilakka, että se olisi hieno. Ööö... Koska olen uskollinen kumppani, kerran (no, silläkin kerralla) kauppareissulla poikkesin Emotioniin ja ystävällinen neitokainen kyseli, miten voi auttaa. Kiitos, katselen vain, mutta sitten muistin, että oisko sellasta raatokärpäsen väristä. Neitokainen ei hätkähtänyt ajatuksesta ollenkaan, vaan kuljetti minut Chanelin hyllyn ääreen, nappasi sieltä Peridotin ja minähän ihastelin kovasti siihen asti, kunnes huomasin hintalapun: 28 EUR !!! Jumalialiuta, 28 EUR, maksaako joku kynsilakasta melkein kolmekybää ??? Huh huh, kaikkea sitä näkee. Änkytin jotain tilipäivästä, kiitin palvelusta, poistuin takavasemmalle ja menin ruokakauppaan. Ei helvetia, joku tolkku kerjätessäkin...
Kotona kerroin löydöstäni ja kauhistelin sen hintaa. Elämäni Suurin Rakkaus totesi kylmän viileästi, että no se pitää hankkia. Täh ??? Eikö tässä harrastuksessa ole mitään rajoja ??? Joo, ei ole.
Sokoksella oli asiakasomistaja-alennuspäivät tai mitä lie, joten kauppareissulla poikettiin Sokokselle kynsilakkaostoksille. Mies tähtää suoraan We Care Iconin hyllyä kohti, koska hän oli nähnyt siellä hyvän kullanvärisen kynsilakan ja minä nuukana ihmisenä ensin penkomaan alelaaria. Chanelin hyllystä näytin Peridotin, ja mies sanoi, otetaan se. -Okei kulta. Sen päivän kynsilakkaostokset noin 40 EUR. Järkyttävää. Onko MULLA varaa tähän? No ei ole, mutta mies lupasi sponsoroida harrastusta. Peridotin kanssa kotio tuli aiemmin mainittu WCI:n kulta ja joku Goshin lakka ainakin, en valitettavasti dokumentoinut tapahtumia niin tarkasti, koska en tiennyt tarvitsevani sitä tietoa.
Alle joku aluslakka, näissä kokeilun vuoksi tummaa violettia alle, pari kerrosta Peridotia ja Seche Vite päälle. Mielestäni Peridot ei tarvitse alleen mitään väriä, vaan peittää hyvin kahdella kerroksella. Tulipahan kokeiltua. Johtopäätös: kaikkia kynsien lakkaukseen liittyviä neuvoja ei tarvitse noudattaa, jos neuvoja antava ihminen ei ole koskaan lakannut kyseisen merkkisellä kynsilakalla.
En löydä kameroiden muistikorteilta kuvia puhtaasta Peridotista, eli olen ilmeisesti siirtänyt ne kuvat aikanaan sittemmin rikkoutuneelle läppärille ja poistanut kuvat muistikortilta. Tyhmää.
Peridot oli viikon vanha, kun tein sen päälle dottailuharjoituksia We Care Iconin turkoosilla 20 Magic Aquamarinella. Ja tulin jälleen siihen tulokseen, että lakka on tarpeeksi hyvä saadakseen vielä viikon lisäaikaa.
Lakkauksen ollessa 1,5 viikon vanha, huomasin kynsillä epätasaisuutta ja ihmettelin, mitä kynsien päälle on tarttunut. Käsien huolellinen peseminen ei poistanut epätasaisuutta kynsiltä, vaan huomasin Seche Viten kuoriutuvan murusina kynsiltä. Peridot sen alla oli edelleen vahingoittumaton.
Johtopäätös: viikon vanhoihin lakkoihin koristeluharjoitusten yhteydessä kannattaa laittaa myös uusi kerros päällyslakkaa.
Kaikenkaikkiaan ihastuin kovasti Chanelin laatuun ja Peridotin myötä duochromeihin, sen myötä olen hamstrannut muitakin saman moisia.

2 kommenttia:

kynsikkö kirjoitti...

Mahtava räätokärpäslakka :) Varsinkin kun siihen tulee tuo vihreä efekti ;) ja tietysti se on Chanelin!!

Lila Lakka kirjoitti...

On se hieno! =) Onhan se Chanel, kynsilakkojen aatelia... ;D
Harmi vaan, ku ne paremmat kuvat on kanissa tuolla läppärissä. =/