lauantai 21. heinäkuuta 2012

Silver Shatter

Kynsihuollon jälkeen normihoidot kynsinauhoille ja kätösille: kynsinauhaöljyä ja käsivoiteita massiivisia määriä. Nooh, ehkä vähän liioiteltua, koska kuten todettua, paras kynsilakkaystäväni osaa kyllä hommansa niin, ettei iho vaurioidu, eikä kaipaa sen suurempia toimenpiteitä. Hoitotoimenpiteiden tarve on ehkä enempi omien korvien välissä. Eipähän tuo hukkaankaan mene.
Aikani ihasteltuani leopardileimailuja uusilla kynsilläni, päätin niitä hiukan koristella... Kiva kiva... not.
Mielestäni hopea sopii hyvin lilan kanssa, ja päätinkin koristella dottingtoolilla leopardinpilkut H&M:n Silver Kittyllä. Silver Kittyn valitsin siksi, että tiesin sen olevan peittävä, saattaisi sopia koostumuksensa vuoksi myös leimailuun. Täytyypä joskus testata.
Silver Kittyä pehmentämään Flormarin U28 koko kynteen. Juu, ei ihan miellytä silmää. Kitty Silver on liian tönäkkä ja jää liian muhkuraiseksi päälylakan ja Seche Vitenkin alla, ja Flormar on liian vaalea tasoittaakseen tunnelmaa. Kitty-muhkuroista tulee lähinnä mieleen, että joku rutto tai rokko on iskenyt kynsiin. Tilanteen varmaan pelastaa tummempi Flormar ja vetäsen päälle U16, ja normit päälylakka ja Seche Vite. Näillä mennään hetkonen, mutta juu ei miellytä silmää, enkä myöskään kuvannut näitä töherryksiä.
Mikä ois seuraava kuorrute? Vilkaisu kynsilakkahyllyyn... haa... OPIN Silver Shatter seuraavaksi, päälle kirkas lakka ja Seche Vite. No niin, ei tämäkään ihan NIIN hyvä ole, mutta pankkineiti ainakin huomioi, että millä saa noin tasaiset graffitit. Kerron auliisti, että OPI on paras.
Kuvattu varjossa:

Kuvattu auringossa:

Kyllä, katkoteräpuukko on lila...

Käytetyt lakat:
H&M Silver Kitty
Flormar U28 ja U16
OPI Silver Shatter
Seche Vite <3

Näillä mentiin reilu viikko (OHO!!! OPI ei ollut mennyt vielä miksikään), kunnes paras kynsilakkaystäväni laittoi mun varpaankynnet kuosiin. Jotkut geeli-lakka-leima-daimondi-hässäkkä-systeemit niihin tuli. Varpasista postaus täällä. Samalla hän halusi laittaa pääkallot kynsiin. Pääkalloleimoja oli pari erilaista vaihtoehtoa, ja yhteisymmärryksessä päädyttiin kuvioon, missä on luita pääkallon ympärillä. Leimat tuli nimettömiin ja peukaloihin. Konadin Top Coat päälle.

Mahtavuutta! Varpaissa söpsöt sydämet hempukalla vaaleanpunaisella leimattuna vaaleanpunaisten daimondien kanssa, ja kynsissä mustat pääkallot hopean graffitin päällä...
Nooh, sinänsä ei mitään uutta auringon alla, eihän mulla muutakaan yhtenäistä ole elämässä, paitsi mahdollisimman paljon kaikkea lilaa... ;D
Melkonen kerrostuma kynsilakkaa kaikkineen.
Kaksiviikkoisena lakka meni vaihtoon, kulumaa ei ollut havaittavissa, pelkästään kyllästymistä.

Ei kommentteja: