lauantai 1. syyskuuta 2012

Lilac Me with glow in dark

Lakkailutarpeitani tyydyttämään koristelin kynsiä puolessavälissä viikkoa. Lisäsin tarrat ja strassit.


Ensin valitsin tarrat, mikä ei olekaan mikään helppo homma. Ebaysta hankittuja tarroja on kertynyt joka makuun ja joka lähtöön, enkä tiennyt mikä lähtö nyt oli menossa. Päädyin kuitenkin yksinkertaisiin valkoisin kukkasiin, koska en halunnut tarrojen vievän liikaa huomiota lakalta. Olen havainnut katkoteräpuukon helpoimmaksi keinoksi irrottaa tarrat alustaltaan. Tarrat siirtyivät nätisti ja ehjinä ja liimautuivat kynsille helposti ja sievästi. Tarrojen päälle kerros kirkasta lakkaa. Olen ihastunut strassien helppouteen, joten valitsin kukkiin kirkkaat strassiit keskustoiksi. Päälle pari kerrosta kirkasta lakkaa ja Seche.
Yksinkertaista ja tyylikästä.


Illalla nukkumaan mennessä kohtasin mystisiä asioita... Asumme siis sen verran maalla, että lähimmät katuvalot ovat kahden kilometrin päässä, eli täällä on todella pimeää, kun on pimeää. Sammutin telsun kaukosäätimestä ja rupesin ihmettelemään, mikä kaukosäätimessä hehkuu. Siirsin peukaloani, että näkisin paremmin hehkun lähteen, ihan kuin siinä pimeydessä näkisi yhtään sen paremmin. Peukalon myötä myös hehku siirtyi. Mitä halvattua ?!?!?
Huomasin, että hehku tuli kynsistäni. Tarrat hehkuivat pimeässä. OMG !!! Olin jättänyt lakkaputelit ja tarra-arkin hyllyyn odottamaan kuvaamistaan ja huomasin, että koko tarra-arkki hehkui. Ihanaa, mikä hauska yllätys.
Siinä vaiheessa minua rupesi hulluna naurattamaan ja mies jo nukkui. Tunsin välttämätöntä tarvetta herättää mies katsomaan tätä hulluutta, mutta eihän sellaista julmuutta voi tehdä, kun toinen nukkuu.
Meinasin tukehtua nauruuni, kun yritin hillitä riemuani. Olisin varmaan kirmaillut ympäri taloa riemusta hihkuen, jos olisin ollut yksin kotona. Nyt piti vain saada itsensä hillittyä ja mahdollisimman nopeasti uneen.


Kamera sen sijaan ei käyttäytynyt tämän(kään) lakan kanssa mitenkään kehuttavasti. Yrittämisen puutetta ei voi syyttää, etteikö tälle olisi annettu tilaisuutta tallentua oikean sävyisenä kameralle. Tallennuksessa käytetty kahta eri kameraa ja kahta ihmistä, luonnonvaloa, auringonvaloa, loisteputkivaloa, kattolampunvaloa, taskulampun valoa, tummaa, valkoista, harmaata taustaa ja Vantaan karttaa. Ketään ei vahingoitettu kuvaamisessa.


Olisiko jonkun muun väristä lakkaa helpompi kuvata? Jos vaihdan blogin nimeksi Punaista lakkaa ja maalailen kynsiäni vain punaisella lakalla. Niitä kun nyt on kertynyt hyllyyn jokunen. Itse en niin erityisesti tyksi punaisesta, mutta eipähän sävyn tallentuminen ainakaan herätä tunteita itsessäni...
Nooh, ehkä en kuitenkaan... ;DOnnettoman peukalon takia jouduin varaamaan kynsille huollon tähän väliin, vaikka edellisestä huollosta oli kulunut aikaa vasta neljä viikkoa. Ei sen puoleen, erittäin mielelläni menenkin viettämään laatuaikaa parhaan kynsilakkaystäväni luokse. TerQi !!! =)

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Mulla on tuo sama lakka ja se ON vaikea kuvattava. Mutta punaiset lakat on ihan mahdottomia kuvata oikein. Koita vaikka. Hermoromahdus on taattu!

Lila Lakka kirjoitti...

Lucky Lucky Lavenderin kanss aoli ihan sama ongelma värien kanssa. Tein Lilac meen eri sävyistä oman päiväkirjamerkinnän, tulee julki keskiviikkona.
Jaa, ettei punaisen kanssa oo sen helpompaa... No entäs Sinistä lakkaa ??? ;DD