maanantai 24. syyskuuta 2012

Vaikeuksien kautta voittoon

Taannoin ostettiin sekä mulle että Elämäni Suurimmalle Rakkaudelle pinsettisetit Lahden Kärkkäiseltä. Omiani käytin siirtokuvien saalistamiseen vesiastiasta ja istuttamiseen kynnelle. Rakkaani sen sijaan ei ollut omiinsa tyytyväinen oman harrastuksensa parissa.
Erään todella harvinaisen harvan kerran, kun satuin surffailemaan eBayssa, hän huomasi itseään kovasti miellyttävät pinsetit, joissa on ohuet, suorat kärjet. Pinsetit kuuluivat settiin, johon luvattiin lisäksi kirkas lakka, pullo kynsiliimaa ja pikkusäkki strasseja. En löytänyt samanlaisia pinsettejä erikseen myytynä, joten jouduin tilaamaan koko setin. Myyjän nimi oli tällä kertaa Princehouse. Siinä vaiheessa, kun katsoin sähköpostistani tilauksen kuitin, ja totesin maksun menneen EDS Enterpricelle, mieleni valtasi mustat pilvet ja aivokopassani jylläsi kotvasen melkoinen syysmyrsky.
-Tästä ei hyvää seuraa. Eikä seurannutkaan.

Heinäkuussa kerroin omista kokemuksistani epäonnistuneista eBay-tilauksista. Tuossa päiväkirjamerkinnässä mainittu lohtulakka, jota en koskaan saanut, oli tilattu myyjältä nimeltä EDSdog ja silloin kuitissa oli maksun saajana mainittu EDS Enterprice. Jossain vaiheessa bongasin eBaysta myyjän nimeltä EDSpot, jolla oli kuvissaan samanlaisia lakkapulloja, jollaista en siis saanut. Enkä uskaltanut sitä myöskään toiselta myyjältä enää tilata. Tämä kyseinen lohtulakka on nimittäin jäänyt ikuisiksi ajoiksi kaihertamaan sieluani. Tässä pinsettisetissä oleva kirkas kynsilakka oli kuvassa taas sellainen samanlainen pullo kuin tämä mainittu lohtulakka olisi pitänyt olla.

Nooh myöhäistä rykiä, kun on jo tilannut ja maksanut. Katsotaan, mitä tuleman pitää.

Toimitus oli nopea, reilu kaksi viikkoa. Avasin paketin ja siellä oli halutut pinsetit, pikkupussi strasseja ja VIISI KYNSILIIMAA, eikä kynsilakkaa ollenkaan. Kyseinen EDS Enterprice on ilmeisesti sitä mieltä, että he voivat sisällyttää toimituksiinsa mitä tahansa oman mielensä mukaan. Laitoin heti palautetta, että tilasin setin, missä piti olla pinsetit, strasseja, yksi kirkas lakka ja yksi liima ja kerroin mitä sain ja ilmaisin kynsilakan puuttuvan kokonaan. Lupasivat lähettää lakan perässä. Niin lähettivätkin ja sieltä tuli kirkas lakka kuten luvattu, mutta edelleen erinäköinen kuin myyjän kuvassa eBayssa. Eli sama juttu kuin lohtulakan kanssa. Kuvassa oli samanlainen pullo kuin lohtulakasta ja sain taas samanlaisen pullon kuin lohtulakan tilalle kahteen kertaan tullut pullo. Ehkä pulloissa oli tälläkin kertaa "some difference", mitä en tälläkään kertaa ymmärtänyt. Ensin ajattelin vaatia rahat takaisin, mutta ehkä laitan vaan huonoa feedpackiä, jotta ymmärtäisivät, etteivät voi lähetellä mitä tahansa, jos lupaavat tiettyjä tuotteita. Onneksi pinsetit olivat kuitenkin oikeat, koska niitten takia nimenomaan tämä tilaus tehtiin. Strassitkin näyttivät hyvältä, täytyy vaan keksiä niille joku hyvä purnukka, mistä niitä on helpompi noukkia käyttöön.


Ylimääräiset kynsiliimat ovat jo lähteneet uusiin koteihinsa, ja toivottavasti toimivat. Omaani en ole vielä kokeillut, koska mulla on edellistä vähän jäljellä.

Purnaamisen ja ärsytyksen vastapainoksi laitan tähän loppuun onnistuneet eBay-ostoksen:
waterdecalseja eli siirtokuvia, jotka irrotetaan alustastaan vedessä liottamalla. Etsin tarroja, joissa ois skorpioneja, olenhan skorpioni. Tilasin 11 arkin setin, ja sain neljä soiroa. Kuvaukseen niitä asetellessani tajusin, että sehän on alunperin ollut maksiarkki, mikä on vaan leikattu soiroiksi, jotta mahtuvat pienempään tilaan kuljetuksen ajaksi. Taidan itse leikata ne vielä pienemmiksi arkeiksi, jotta mahtuvat paremmin mun koristelupakkiin.

Koko setti

Sain outoja olentoja, smurffeja,
hassuja mustahiuksisia saparopäätyttöjä,
ihania skorpioneja eri väreissä
ja lisää outoja ukkeleita.

Mieleisiä Snoopyjä kaksi arkkia,
söpsiä sinisiä kukkia,
kirjavia perhosia,
söpsyköitä koiruuksia
ja vielä lisää outoja ukkeleita.

Suurin osa on kuitenkin ihan käyttökelpoisia, täytyy vaan katsoa joku lakkaus, mihin nämä sopii. =)

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

aika ikävää tuollanen ,ihania siirtokuvia =)

Lila Lakka kirjoitti...

On se, ja kiusallista, kun joutuu joka kerta valittamaan. Mietin jo, että jos eBaysta sais listan kaikista EDS Enterpricen alaisista myyjistä, ni en enää koskaan tilaisi niiltä mitään.
Kiitos, olin itsekin ilahtunut niistä. =)

ankku kirjoitti...

Ihani siirtokuvia ;)
Käy,kattoo mu blogi ja liity vaiks lukijaks jos kiinnostaa ;)