torstai 6. syyskuuta 2012

Matkaan tarttuneita

Kun kovasti kuleksii, tarttuu jotain aina kulkeissaan mukaankin. Nyt olen tätä kirjoittaessani lomalla, joten en ole ostanut mitään moneen päivään, kun en ole käynyt missään. Nooh, täytyy myöntää, että pari juttua eBaysta tilasin, mutta siinä kaikki.

Cien Classic -kynsilakanpoistoaine

Huomasin, että X-tra kynsilakanpoistoaine oli sen verran lopussa, etten viitsinyt moista tippaa kaataa uuteen pumppupullooni, ja satuttiinkin poikeamaan Lidliin. Muistin kynsilakanpoistoaineen ja nappasin mukaani Cienin, kun olin tätä joskus uhannut kokeilla. Ensimmäisenä kokeiltavaksi lähti Classic eli asetonillinen versio. Mielenkiinnolla oottelen ensimmäistä testausta. Maksoi muuten 1,99 euroa, onko hinta noussut sitten viime kertaisen hypistelyn?

LaFemme Grape -huulirasvoja

Prismassa oli joukko pieniä LaFemme -huulirasvapurnukoita hinnoiteltu -50% -aletarralla, joten nappasin niitä kourallisen mukaani. "Syön" huulirasvaa sen verran reippaasti, että nämä tuskin ehtivät kauaa vanheta huostassani. Hyllyyn jäi vielä näitä liloja grape-makuja, jokunen vihreä aloe vera ja oranssi appelsiini. Hauskaa näissä mielestäni oli se, että näitä oli useampi eri sävyinen lila. Oisko mahdollisesti vaaleammat haalistuneet liikkeen valojen ansiosta?

Classics Metallic 02, 04, 12, 10 ja 13

Seppälän alehyllyn kävin koluamassa ja näitä Classics Metalliceja on kovasti kehuttu leimaamiseen sopivaksi, joten kaappasin mukaani kaikki saatavilla olevat sävyt. Lilan eli nro 10 kohdalla mietin, onko se jo kotona hyllyssä, mutta otin sen varmuuden vuoksi, etten joudu sitä vielä erikseen hakemaan. Niinhän siinä kävi, että kyseinen 10 olla nökötti jo hyllyssä. Ei se mitään, huolto oli tulossa ja se sai jo uuden kodin parhaan kynsilakkaystäväni hellästä huomasta. Hän muuten osaa leimaamisen jalon taidon, joten hänellä ei mene leimaamiseen soveltuva lakka yhtään hukkaan. Tiiä vaikka saisin häneltä omille kynsilleni joskus leimailut tällä. Minähän en ole kellekään luvannut uudelleen leimailla kynsiäni. Saa nähdä, kuinka käy, kovasti olen koko ajan kuitenkin siihen tarkoitukseen soveltuvia tarvikkeita haalinut itselleni... o-ou...

Miyo Lavender nro 22 ja OPI Purple with a purpose

Seppälä lähetti kännykkään aleviestin, yhdestä tuotteesta -30% lauantaina. Sinnehän sitä piti sännätä. Mentiin oikein Lahden keskustaan asti Trioon tällä kertaa, kun piti mennä myös Kicksiin. Valinta oli vaikea, mutta koska en ihan joka Seppälästä ole Miyoja bongannut, lila Miyo Lavender lähti kotio.
Kicks-club lähettää yhtenään kotio jos jonkinlaisia ale-kuponkeja ja tällä kertaa taisi olla yhdestä tuotteesta -20%. Olin valinnut IsaDoran jonkun lilan, sävyä en enää muista, ja olin sen kanssa kanssa jo kassalla kaivelemassa alekuponkia ja asiakaskorttia, kun mies sanoi, että hän ostaa mulle hetkeä aikaisemmin hypistelemäni OPIn. Miehellä sattui olemaan syntymäpäivä, joten sehän oli vähintäänkin reilua, että hän ostaa minulle kalliin kynsilakan. On se vaan niin ihQ mies. MRS <3

Poikkesin muuten kauppareissulla Emotionissa. En ostanut mitään. Lällällää... ;D

2 kommenttia:

imlacking kirjoitti...

Mä kävin hakemassa eilen asetonittoman kynsilakan Lidlistä. Aikaisemmin täällä on ollut erilainen versio tuosta pullosta ja nyt vaan noita painettavia. Aikaisempi pullo ainakin halvempi, 1,25e ja tuo uusi 1,99e. Ei siis siltikään hirveän kallis ja edelleen tuo poistoaine toimii todella hyvin. Itse oon kokeillut vaan tuota asetonitonta.

Lila Lakka kirjoitti...

Eli siis muistin oikein, että oli halvempi aikaisemmin. Täytyy joskus testata tuo asetonitonkin vaihtoehto. =)