keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Violettia daimondeilla

Pähkäilin monta päivää, laitanko violeteille mitään koristeita vai jätänkö silleen.
Eräänä iltana klo 21 päätin kaivella koristelulaatikkoa sillä silmällä, mitä niihin sopisi. Erityisesti klo 21 arki-iltana on hyvin fiksua ruveta väsäämään koristeluitten kanssa. Reipas tyttö.


Mietin ensin oranssia, mutta niitä ei löytynyt montaa eri kokoa, joten daimondien väriksi valikoitui keltainen. Sain vasemman kätösen valmiiksi, kun mieleeni heräsi epäilys, että se ei ehkä ollutkaan ihan niin hyvä värivalinta. Mies kuitenkin ilmaisi mielipiteensä, että hyvältä näyttää kauempaa katsottuna, ja hänen sanojaan lainaten, mä olin kuulema liian lähellä kynsiäni... Siitä rohkaistuna tuuppasin samat kivennäiset myös oikeaan kätöseen, eri järjestykseen vain.


Sipaisin kaikkia värilakkoja vielä yhden kerroksen, päälle Oriflamen päälilakka, johon taiteilin peukkuihin ja nimettömiin omanmaunmukkaan kuusi daimondia/kynsi. Koristelussa käytetty kolmea erikokoista keltaista daimondia, 2/koko/kynsi. Tai ainakin ne näytti erikokoisilta, kynsillä kaksi isompaa ei sitten enää näyttänytkään niin kovin erikokoisilta. Lisäksi päivänvalossa huomasin, että keskimmäiset strassit olivat kuitenkin vaaleampia kuin muut. Mutta näillä mennään, ja strassit pysyivät menossa mukana koko viikon.


Päälle vielä reipas kerros Oriflamen päälilakkaa ja Secheä reilusti.
Ei mikään maailman hienoin lakkaus tai koristelua, mutta eipähän sitten vanhana harmita, kun ei tullut kokeiltua... ;D

Käytetyt strassit

Ei kommentteja: