torstai 27. syyskuuta 2012

Vain yksi kynsilakka

Kuten viisi violettia -päiväkirjamerkinnän kohdalla epäilinkin, olin taas tilannut Oriflamelta kynsilakkaa. Tämä yksilö nimeltään Lavender Shimmer ja sävyltään vaalea lila, joten täytyy antaa sille vielä mahdollisuus. Huonot kokemukset ei vaan oikein anna hyvää maaperää kokeiluajatuksille.
Tulihan sieltä tilattua jotain muutakin.


Rakkaalleni HairX Repair therapy -shampoota kuiville ja vahingoittuneille hiuksille jättiputelissa 400 ML, ja siksi se ei näy kokonaan kuvassa, koska pienet tuotteet olisivat olleet näkymättömän pieniä kuvassa, jos shampoo olisi näkynyt kokonaan.
Muse -dödö jo omistamani Muse -EdT:n kaveriksi.
Feet up Aromatic summer Foot Cream oranssissa putelissa. Yritin etsiä jotain lisätietoa tuotteesta Oriflamen nettisivuilta, mutta sivuilla ei ollut enää koko tuotetta. Tuubin takana lukee ytimekkäästi: "Jalkavoide. Hiero jalkojen ihoon." Siinähän se olennainen, mitäpä sitä enempää lässyttelemään...


Viehätyn paitsi lilasta ja kaikesta, mikä kiiltää, myös lasista ja kristallista. Taannoin Orimattilan Ossi-kierrätystorilla käydessämme mukaani tarttui lisää lasiesineitä. Lasiastia, mikä mielestäni on voiastia, josta siis puuttuu kansi/pohja, riippuen siitä, miten päin astiaa käyttää. Suunnitelma tälle astialle on se, että kun mulla on viimein jossainvaiheessa työpöytä, saan säilyttää tässä pöydällä jotain nättiä.


Pari kristallipalloa myöskin Ossilta. Voi ne olla ihan lasiakin, mutta nätit ne on, ja niihin voi säilöä jotain värikästä, vaikka glitteripurnukoita, sitten ne vasta kovin nätit ovatkin.


Viimeisenä vielä jotain, mikä oli jäänyt epähuomiossa postaamatta. Oikealta kaksi ensimmäistä rannekorua, valkoinen ja violetti hopeilla helmillä, ovat jo aikaisemmin itseostamiani. Vasemmaisin vaalea lila, missä on punottuna vaaleanpunaisia perhosia ja helmiä on rakkaalta hovikynsienlaittajaltani ja parhaalta kynsilakkaystävältäni kerran huollossa lahjuksena saamani koru.
Ihana koru! Kiitos sinä senkin ihana ihminen! Kiikutin tämän heti kotio tullessani hyllyyn noiden kavereittensa luokse heti, kun olin Elämäni Suurimmalle Rakkaudelleni sitä ensin ylistänyt ja hehkuttanut. Unohdin sen sitten esitellä huoltopostauksen yhteydessä, enkä enää muista, oliko tämä viime huollosta vai sitä edellisestä.
...sama pää kesät talvet... ;D

2 kommenttia:

eekku kirjoitti...

kivoja ostoksia mulla taitaa olla myös tuollanen vanha voiastia kannella tosin se on viel porukoilla joskus saanut naapurista ,myös noi toiset lasiastiat tutun näköisiä olllut mielestäni useita malleja mut en täysin varma asiasta =)

Lila Lakka kirjoitti...

Kiitos. Kannellinen voisi olla kätevä säilytysrasia, mutta en kyllä raatsisi sitä voin säilytykseen käyttää. =)