torstai 13. syyskuuta 2012

Rakkaani rakentaa

Tyttöä kohtasi tarve. Ehdoton tarve. Tyttö ei itse sitä vaan huomannut, mutta onneksi tytöllä on tarkkasilmäinen elämänkumppani.
Taannoin päätin ryhtyä kokeilemaan leimailua, jonka lopputulos oli sitten mitä oli, mutta ei siitä sen enempää tässä yhteydessä. Pörräsin ympäri taloa ja puhisin puoliääneen, että minkä voin ottaa alustaksi, ja päädyin pimahtaneeseen läppäriini. Nooh, ihan hyvä alusta, vähän liian kalteva ja pieni, mutta leimauksien surkeaa lopputulosta tuskin silti voi syyttää käytetystä alustasta. Samaisena viikonloppuna otin pienet päikkärit ja herätessäni kohtasin järkyttävän ihanan yllätyksen.
Se on PINKKI !!!


Rakkaani oli nukkuessani sen omin kätösin askarrellut, käynyt kaupassa ja ostamassa maalin. Hän valitsi sävyn ihan itse. Olisihan se tietysti voinut lilakin olla, mutta oikein hyvän sävyn Elämäni Suurin Rakkaus oli valinnut. Ei valittamista. MRS <3


Siinä lakkailualusta heti tositoimissa. Käytetyt hoitotuotteet ja -tarvikkeet alustan vasemmalla puolella. Alustalla etummaisena vaaleanpunainen lakkailutyyny, mikä muuten on todella kätevä keksintö. Tuo yksilö tilattu eBaystä. Alustan etureunassa matala lista, mikä pitää laikkailutyynyn paikoillaan.
Tyypilliseen tapaan mulla on miniläppäri auki kynsiä lakkaillessa, ja lueskelen kynsiblogeja lakan kuivumista ootellessa. Ruudulla näyttää olevan auki Passion for Nails. Vasta ladatessani kuvat koneelle, tajusin, että olisin tietysti voinut laittaa ruutuun Lilaa lakkaa, mutta kuten todettua, olen laiska ja PfN sai jäädä. TerQi Suvi !!! =)
Läppärin alla on kiinnitettynä kolme pätkää koristelistaa, mitä löytyy meillä vajasta jonkun tähän taloon tehdyn remontin jäljiltä. Listoissa on kätevät urat, missä on hyvä säilyttää hoitotoimenpiteiden ajan kynsinauhatyökaluja.
Kummallekin puolelle alustaa porattu kaksi reikää, jossa lakkapullot pysyvät mukavasti paikoillaan.
Kynsille menossa tätä kuvattaessa GT Lilac me. Alustan ympäristö on ihmeen siisti. Johtuu varmaan siitä, että käytin tässä kohtaa vain yhtä värilakkaa ja koristelut tein eri päivänä.
Viimeisenä muttei vähäisimpänä meiän nukkuva Nöpö alemman kuvan oikeassa yläkulmassa.
Aina läsnä, tapahtui mitä tahansa. Rakkaus <3

6 kommenttia:

Tuittu kirjoitti...

Ihana yllätyslahja!

Lila Lakka kirjoitti...

Pääsi totaalisesti kyllä yllättämään tuo ihanuus. =D

Teanna kirjoitti...

Onpas siellä ollut mies taas ajantasalla ja kätevänä käsistään!:) Tosi hieno!

Lila Lakka kirjoitti...

Todellakin!!! On se vaan niin parasta. =)

Bloh kirjoitti...

Ihana,niin alusta kuin miehen teko :)

Lila Lakka kirjoitti...

On ne ihania ... <3