lauantai 8. syyskuuta 2012

Viilaten ja geelaten

Onnettomasti katkennut peukun kynsi pakotti minut kynsihuoltoon vain neljä viikkoa edellisestä huollosta. Ei huono asia ollenkaan, koska sattui olemaan lomaviikko ja mikä olisikaan parempi tapa viettää lomaa kuin parhaan kynsilakkaystävänsä viehättävässä seurassa. TerQi! =)


Viikkoa aikaisemmin olin jo epätoivoisesti yrittänyt viilata huhtikuisia tippejä muovipölynä tippien taivaaseen, mutta minulta loppui kärsivällisyys ja päivä uhkasi painua mailleen, joten oli pakko heittää viila nurkkaan ja ruveta sutimaan uutta lakkaa kynsiin.
Toisella viilauksella sain hyvinkin helposti tippien jämät kynsistäni. Mikälie kynsiviilan hengettären suosio tällä kertaa oli mukana, koska viilat oli yhtälailla samat kuin viikkoa aikaisemminkin. Pääasia, että niistä vihdoin pääsin eroon. Nyt on tipit jäljellä enää vasurin peukussa ja oikean kätösen keskarissa.


Tipit on ihan kivat kunnes ne kasvavat yli sormenpään ja päivä paistaa sormenpään ja tipin välistä. Toisekseen asetonillinen kynsilakanpoistoaine sulattaa tippia, joten kunhan pääsen tipeistä eroon, voin taas palata X-tran pariin ja sitä myötä käyttää enemmän rakastamiani glittereitä. Asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella glittereitten poistamiseen saa varata aikaa viikon, eikä siihen minulle ole aikaa.


Tässä huollossa karanneen peukun tilalle tulikin geelikynsi muotilla. Koristeluja ei laitettu, kun kynnet on edelleen sekalainen sakki, joiden kanssa ei oikein kehtaa näyttäytyä ilman kynsilakkaa.
Joo, ja sitten lataan ne nettiin ihan yleisesti pällisteltäväksi. Loogista. No mut tää on mun kynsilakkapäiväkirja, ja tämä on olennainen osio mun kynsiä.


Enkä selvinnyt huoltoreissusta tälläkään kertaa ilman syöttämistä, juottamista ja lahjuksia.
Hitto, miten hävytöntä ja ärsyttävää... ;DD
Paketillinen liloja laventeli-tuoksutuikkuja, violetti paljetein koristeltu purnukka, minkä sisältä tupsahti sormus, jossa kankainen kukkanen.


Hauskinta on se, että mulla oli tollasia purnukoita jo ennestään kolme. Kaksi itse hankittua ja yhden osti työkaveri kiitokseksi, kun vein hänet kerran kaupan kautta kotiinsa.


Oonko mä tosiaan noin läpinäkyvä... =/

6 kommenttia:

Bloh kirjoitti...

asetonillista kynsilakan poistoainetta ei tulisi käyttää geeleille,koska haurastuttaa geelin :/ ei siis vaikuta tippiin mitenkään,ellei sitte uita kynsiä..sillon vaurioittaa joka puolelta :/

Lila Lakka kirjoitti...

Oukei, kukaan ei tähän asti oo osannu kertoa, miksi asetonillista ei voisi käyttää geeleille, oon vaan kuullut suosituksen, ettei sitä sais geeleille käyttää. Itse en oo huomannut asetonin vaikuttavan mitenkään geeleihin, mutta on omakohtaista kokemusta, että asetonillinen kynsilakanpoistoaine sulatti tippien pinnan ja vanuhaituvia itseensä. Siksi uskallan näin väittää, koska oon sen itse kokenut ja havainnut. =)

SaraCupCakez kirjoitti...

Hahaaaa, kävi naurattamaan kun sulla on noita samanlaisia rasioita :D

Lila Lakka kirjoitti...

Niiiiiiiiiiiiiii... Eix ookki I H A N A A !!! ;DDDDDDDD

Bloh kirjoitti...

miten se on voinu tipin pinnan sulattaa? kun siinähän on geeliä päällä :D
joo tosiaan mulle ovat sanoneet että haurastuttaa geeliä,ja pahimmassa tapauksessa "syövyttää" geelin reunan,jolloin pääsee helpommin ilmaantumaan. mutta toisaalta tiedän yhden joka käyttää asetonillista,eikä hänellä ole tapahtunut mitään :)

Lila Lakka kirjoitti...

Kynnen alapuolella eli kämmenen puolella se on raukka paljaana ja alttiina vaaroille. =D Siihen tuli sellanen röpö pinta ja jäi vanut kiinni. Oli aika etovan näkönen ja melkonen homma, ennenku sain ne pois. =/
En oo onnex montaa kertaa asetonillista käyttänytkään, joten haittavaikutuksiakaan ei ole ilmennyt. Ehkä haittavaikutukset riippuu geelien laadustakin. =)