maanantai 17. syyskuuta 2012

Maailmalta matkanneita

Jossain vaiheessa kuvittelin, että leimailujutskat on ihan just mun juttu ja tilailin ahkerasti kaikkea harrastusvälineitä, että on hyvä harrastaa...
Joo. Tätä kirjoittaessa olen sen yhden surullisen kerran kokeillut mainittua kynsienkoristelukeinoa ja voin kertoa, että sen perusteella leimailu ei todellakana ole se mun juttu...
Siksi olikin aika ikävää, että Kusti käänsi veistä haavassa ja tupsautti postilaatikkoon yhden leimailusetin lisää.


Skrapa, stampperi, viisi laattaa ja teline laatalle. Great.
Siinä setti levitettynä. Että mä oon ihan hirveen innostunut. NOT.


Onneksi olin tilannut jo etukäteen lohdutukseksi korvikset pinkeillä daimondeilla, ja valitettavasti samaan tilauksen toinenkin fail.
Riikinkukko-kaulakoru. Netin kuvassa näytti niinkuin siinä ois ollu nuo tässäkin kuvassa näkyvät lilat koristukset ja loput ois ollu vaaleansinisiä. Livenä vaalensiniset olivatkin turkooseja. Tällä kertaa oltiin parhaan kynsilakkaystäväni kanssa jopa samaa mieltä siitä turkoosista.
Riikinkukko lähti siis jo uuteen kotiin. Sinne se jäi kynsihuoltoreissulla korutelineeseen tyytyväisenä roikottelemaan. Minä mitään turkoosia kaulaani kieputa. Sehän on melkein ku vihreä, ei ihan niin paha, mutta melkein kuitenkin.


Että sellasia ostoksia tällä kertaa. Aina ei voi voittaa jne... Voit luetella itse lisää muita kuolemattomia lausahduksia ja aforismeja siellä ruudun toisella puolella. Meikäläistä harmittaa sen verran, että jäljellä olevat kaksi harmaata aivosolua etsivät aivokopassa epätoivoisesti toisiaan, eivätkä nyt just kykene kehittämään mitään julkaisukelpoista sanottavaa.

8 kommenttia:

Bloh kirjoitti...

harjoitusta vaan niin alkaa leimailut sujumaan :)

Lila Lakka kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta! =)
Kyseisiä harrastusvälineitä rupee olemaan niin paljon, että täytyy niille jotain käyttöä ruveta keksimään... ;D

Anonyymi kirjoitti...

jos et jostain syystä haluakaan säästää muutamaa noista leimauslaatoista niin mä voin tarjota uuden kodin niille :DD

Lila Lakka kirjoitti...

Ei välttämättä mikään huono idea... ;D

Emma kirjoitti...

Hei et jumankauta ny myy mitään kamoja, vaan pidät sen leimailuteemaviikon :D (ja ennen sitä ostat xl-stamperin, on muute paljo helpompaa se leimailu sen kanssa, kerran olen ehtinyt koittaa :) )

Lila Lakka kirjoitti...

...ups... =O
Joo en tietenkään. Joo ilmanmuuta. Joo tottakai... ;DDD

Bambi kirjoitti...

Juu, mäkin sanon ei myymiselle, testailulla se lähtee sujumaan!! Mäkin oon vasta nyt alkanut innostumaan leimailusta ja mulla on ollut ne kamat jo vuoden!

Mutta jotta jotain positiivistakin, korvikset on ihanat! Ja lisäksi pakettisi saapui eilen ja haluan suuresti kiittää kaikesta, kaikki ehjiä ja kaikki aivan ihania :D

Lila Lakka kirjoitti...

Ihanaa, kiitos kannustuksesta. No, jos sulla meni vuosi, ni mulla ei oo tässä mitään kiirettä, ekat leimailuvälineet tuli kai heinäkuussa... ;D
Mahtava juttu, että tuli ehjänä perille. Kiitos itsellesi, hyvä, että oli mieleisiä. =D