keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Christmas Cracker

Hyvää Joulua kaikille rakkaille !!!
Ai, sekö ei oo vielä niitten bileitten aika ?!?!? No ei toikaan oo mikään joulukoriste.
Nooh, palataan aiheeseen, eli kynsiin. Aiheena mission impossible eli saada glitterillä peittävä lakkaus. Ei ehkä ihan onnistunut toivotulla tavalla, mutta jotain töherryksiä kynsille kuitenkin ilmaantui.

Tästä lähdetään:


Alla Oriflamen never-ending värjäytynyt aluslakka, peukussa Technic, etusormessa MiniColorama, keskarissa OPI, nimettömässä ja pikkurillissä ChinaGlaze. Kutakin kaksi kerrosta.

Lisätään joka kynteen kerros Techniciä, peukussa tässä vaiheessa kolme kerrosta:


Ei riitä. Lisätään kerros. Peukussa neljä kerrosta:


Ja kerta kiellon pälle. Peukussa viisi kerrosta:


Päälle Oriflamen päälilakka ja Seche Vite. Täysin peittävää Technicillä ei saa viidellä kerroksella, mutta yrittämisen puute iski, ja jätin leikin kesken.
Lakka kuivui yllättävän nopeasti, vaikka kerroksia alkoi kertyä. Mielestäni CC oli parhaimmillaan mustan ja punaisen päällä. Valkoinen ja harmaa ei ehkä olleet ihan parhaimpia valintoja alle, mutta tulihan kokeiltua.
Poistoon otin käyttöön ensimmäistä kertaa aiemmin Lidlistä hankkimani Cienin Classicin, johon olin tyytyväinen. Hyvin lähti, kynnet olivat puhtaat puolessa tunnissa, eikä edes vähäiset kaksi tippiäni vahingoittuneet. Tuoksu oli siedettävä, hetken kynsiä putsailtuani piti oikein nuuhkaista vanulappua, että miltä se haiskahtaa, ei paha. Nooh, glittereitä luonnollisesti oli joka paikka täynnänsä monta päivää, mutta se on ihanien glitterien käytön hinta.

Käytettyjen lakkojen armeija:
Alle Oriflame, ei, se ei lopu kai koskaan...
Päälle toinen Oriflame, joka ei enää ole ottanut väriä itseensä
Pääosassa Technic: Christmas Cracker
Sivuosissa:
MiniColorama: French White
OPI: French Quarter For Your Thoughts
ChinaGlaze: Bing Cherry ja Liquid Leather
Kirsikkana kakussa Seche Vite, joka näköjään kääntänyt selkänsä

2 kommenttia:

SaraCupCakez kirjoitti...

Mul on sitä Cienin asetonitonta ja en yhtään tykkää siitä hajusta :( Tota classiccia en oo haistanu :)

Lila Lakka kirjoitti...

Tää oli tosiaan hassu. Yleensä lakanpoistoaineen hajun tuntee nenussaan heti, mutta tää oli tosiaan jännä, ettei se käyny nenään yhtään.. Piti oikein nuuhkaista, mikä ei ehkä ihan kaikkein fiksuinta oo... ;D Ja mulla on tarkka hajuaisti.