lauantai 15. syyskuuta 2012

Viisi violettia

Mistähän se tämäkin ajatus sitten taas lähti...
Jokatapauksessa nappasin hyllystä viisi shimmeristä violettia ja sudin niitä kynsiini. Tämäntyyppiset lakkaukset ovat minulle tyypillistä, koska tyksin vertailla sävyjä. Kerran laitoin 10 eri vaaleaa lilaa lakkaa ihan vain todistaakseni työkaverilleni, että ne tosiaan ovat erisävyisiä. Hän kun tuppasi sanomaan jokaisesta ostamastani lakasta, että sulla on jo ton värinen...
-No ei ole, ja mitä sitten, vaikka olisikin.. stna...


Parhaimman peittävyyden omaa Kiko ja yllättäjänä Seppälästä ostettu HotLooks. Kumpikin peitti hyvin jo kahdella kerroksella, mutta varmuuden välttämiseksi sipaisin kumpaistakin kolme kerrosta. Kolmannen sijan peittävyydessä sai Gabriella Salvete, jonka olen ostanut ilmeisesti joltain blogikirppikseltä. GS peitti kolmella kerroksella.


Oriflamen kanssa muistin, miksi en ole ollut kovin innokas niitä käyttämään. Neljä kerrosta toi siedettävän lopputuloksen, mutta olisi vielä vaatinut viidennen kerroksen. Samanlaisissa puteleissa mulla on Oriflamen lakkoja yhteensä neljä ja ilmeisesti viimeisimmässä tilauksessa kotio on tulossa viideskin. Milloinkahan mä oikein opin... -Nou ever ???


YesLove on peittävyydeltään tästä viisikosta surkein. Viisi kerrosta ei vielä tuonut haluttua lopputulosta. Surkeaa. Sävy on mielestäni kaunis, tästä porukasta sinisin ja alunperin mietinkin otanko sen edes porukkaan sinisyytensä vuoksi, mutta kaunis se on. Sopii ehkä kuitenkin paremmin kuorrutteeksi kuin yksinään. Siinä esiintyi myös kärkikulumaa ensimmäisenä.


Kuivuvuudestaan joudun moittimaan Gabriella Salvetea ja YesLovea. Sechen jälkeen lakat otti osumista klommoja itseensä vielä useamman tunnin päästä lakkaamisesta. Olisivat ehkä kaivanneet Secheä myös kerrosten väliin. Tai lakkaajan olisi pitänyt osata sutia ohuempia kerroksia. Mene ja tiedä.

GS ja Oriflame olivat näistä punaisimpia ja Kiko ja HL perusviolettejä, Kikossa kuitenkin enemmän shimmeriä. GS yllätti punaisuudestaan huolimatta kauneudellaan ja HL peittävyydellään. Ketään ei kyllä voi moittia, jokaisella on omat hyvät puolensa. Jos näistä joutuisin kahdesta luopumaan, niin uuteen kotiin lähtisi Oriflame ja HL.

Tällä kertaa kuvat erilaisissa valaistuksissa ja erinäisistä syistä vain vasurista.

Käytetyt lakat:
Alus- ja päälilakat jätin tarkoituksella kuvasta, koska nää on vaa niin nättejä ihan noin keskenään.

alle never-ending Oriflame
pikkurillit: Oriflame Purple
nimettömät: Yes Love color 403
keskarit: Kiko 278
etusormet: HotLooks 12 Minx
peukut: Gabriella Salvete 134
päälle Oriflame ja Seche Vite

2 kommenttia:

SaraCupCakez kirjoitti...

Tykkäääääään! :)

Lila Lakka kirjoitti...

Meeeeeeeee tooooooooo !!! =)