torstai 1. marraskuuta 2012

Pienet shoppailut

Kuleksin taas päivänä eräänä kotio Mäntsälän uuden Citymarketin kautta. Uusissa kaupoissa on se huono puoli, että siellä on hyvin vähän mitään poistolaarissa laputettuna -30% -alelapuilla. Tällä kertaa kohtasin kuitenkin Mäntsälässä yllätyksen. Olin juurikin jättänyt edellisesstä Oriflamen tilauksessa tilaamatta kynsinauhavoiteen sen rajun hinnan vuoksi (melkein 7 euroa/ihan älyttömän pieni tuubi).
- Jihuu, reipas tyttö, sanon minä !!!


Kyseisestä Cittarista löysin nimittäin LV Huuli- ja hoitovoiteita 3,30 euroa/kpl. Oisko olleet puoleen hintaan tai jotain sinne päin.
Toimii ehkä sittenkin paremmin huulivoiteena, missä hommassa nämä ei suinkaan mene hukkaan. Koostumus on vaseliinimainen, eikä mielestäni imeytynyt juuri lainkaan. Lisäksi tuubin suu on luvattoman suuri ja annosteleminen on hyvin hankalaa. Tai sitten vaan annostelin liikaa ainetta sormilleni. Täytyy kokeilla uudelleen vähän pienemmällä annostuksella.

Gosh 603 Rusty ja 610 Blissful

Oikealla Emotionista Goshin 610 Blissful, joka kuvasta poiketen murrettu tumma roosa,  jossa samanlainen tarra korkissa kuin vanhan roosan värisessä Raw Rosessa ja likaisen mintunvihreässä Drizzlessä, jotka esitelty mm. parhaan kynsilakkaystäväni blogissa. Blissful lähti jo uuteen kotiin.
Emotionin alekorista nappasin oikeanpuoleisen Gosh Rustyn. Sokaistuin hinnasta, en ehkä niin välttämättä olisi sitä juurikaan tarvinnut, mutta siinä se nyt on hyllyssä muitten kaltaistensa ja lajitoveriensa kanssa sulassa sovussa.

Gosh 064 Frou-Frou, 573 Golden Brown
ja 603 Rusty

Tämän kuvan laitan siksi, että itse säikähdin kotona, että nyt mulla on kolme niin samansävyistä samanmerkkistä putelia, että joudun jostakusta luopumaan, mutta onhan näissä ihan selkeä sävyero...
Frou-Frou on aavistuksen vaaleanpunertava, Golden Brown selkeästi kultainen ja Rusty nimensä mukaisesti ruosteenpunainen. Noin jyrkästi ilmaistuna.

Viivi ja Wagner

Tähän kohtaan pieni juomatarjoilu. Maistuisiko olut tai siideri?
Viivi päärynäsiiderin otin matkaani kauppareissulla ihan tuon nimen ja etiketin vuoksi. Juoma tölkin sisällä oli ihan peruspäärynäsiideriä, eikä häikäissyt minua muutoin kuin korkealla hinnallaan. Parempaa päärynäsiideriä saa S-ryhmän kaupoista X-tra-tuotenimen alta. Ja halvempaa.
Wagner on olutta, jota en itse juo, mutta mies suostui koemaistajaksi. Valmistaja Olvi, eikä kuulema poikkea Olvin normioluesta millään lailla. Laitettu vaan hienompaan puteliin ja lätkäisty siitä hyvästä isompi hintalappu hyllyn reunaan.
Nooh, tulipahan maistettua. En pysty suosittelemaan kumpaakaan, ellei halua hifistellä kivalla purkilla.

Ei kommentteja: