torstai 22. marraskuuta 2012

Megamyyntiareena

Lauantaina 24.11.2012 alkaa Orimattilassa Megamyyntiareenalla vuoden viimeinen myyntitapahtuma kestäen 16.12.2012 asti.

Edellisestä myynnistä tein seuraavanlaisia löytöjä. Aika pieni saalis...


Tuoksutuikkuja. Tuoksuna: Lilac. Samoja tuikkuja oon poltellut jo useampana vuonna ja tänä syksynä oon ehtinyt yhen laatikollisen näitä sekä aiemmin postaamani RobinHoodista ostetun laatikollisen polttamaan, sekä lukemattoman määrän tuoksuttomia lajitovereitaan. Joka ilta palaa vähintään kaksi tuikkua.


Rulla jotain violettia lankaa tai narua tai jotain. Ei sen niin väliä. En ees tiiä, mihin tota käyttäisin, mutta oli niin kivan värinen...
Pari kynsiharjaa. Kulutustavaraa.


Pari helminauhakoristeketjua. Elämäni Suurin Rakkaus rakensi mulle viime talvena häkkyrän, mihin saan ripustella kaikkea ihanaa rihkamaa, koriste-esineitä, pieniä tuikkulyhtyjä ja kaikkee söpsää, ja viime talvena etin tämmösiä ketjuja ihan hulluna. Lopulta löysin niitä jostain kaksi ketjua, ja nyt niitä oli Megamyynnissä ihan pilvin pimein. Nappasin niitä hillitysti vain kaksi mukaani, vaikka enhän mä välttis niitä enää tartte. Mut ku ne on jotenkin niin ihania...


Pari pientä pillerirasiaa. Vasemmanpuoleisen kannessa on ruskeaa glitteriä, jonka kimallusta en saanut vangittua kameranlinssiin, joten otos jäi hieman vaisuksi. Oikeanpuoleinen on kuvasta poiketen kirkkaanpunainen. Alustana toimiva lila vaan heijastaa värin ties miksi.


En hyödy tästä mainostuksesta mitään, oon vaa ite ihastunut kyseiseen paikkaan kovasti ja haluan vinkata siitä muillekin, jotka sattuu liikkumaan näillä seuduilla.
Muistutan vielä, että avajaispäivänä sinne ei kannata mennä. Kassoille saa nimittäin jonottaa jopa tunnin. Tosin mielestäni siellä oli kassoja lisätty viimeksi, joten toivottavasti se helpottaa avajaispäivän ryysistä. Tavaraa siellä riittää ihan viimeisiin myyntipäiviin asti.

Ei kommentteja: