lauantai 24. marraskuuta 2012

Kymmenen glitteriä

Jostain syystä kaikenaikaa on ostettava lisää glitteriä, vaikka aika harvakseltaan niillä raatsin ihania kynsilakkoja peittää. Kai tää on joku harakkasyndrooma... ;D
Joskus täytyy vaan ottaa glitterit hyllystä ja päästää ne kynsille asti. Kymmenen niitä mahtuu kerralla, joten miksi ruveta säästelemään. Tässä glitterit sudittu keskiviikkona esitellyn OPIn päälle.

Oikea kätönen:
Yksi kerros glitteriä

Rakastuin palavasti kirpparilta ostamaani ZNM -glitteriin, mitä suttasin peukaloon.
Ikävästi en saanut siitä mieleisiäni kuvia, jossa sen ihanuus olisi tullut hyvin esille.

Kaksi kerrosta glitteriä

Suurta hämmennystä herätti keskarin Sally Hansenin ja nimettömän Yes Loven välinen vertailu.
Sally maksaa noin 10 euroa ja Yes Love noin euron, mutta melkein ihan hippasen enemmän tyksin kuitenkin Yes Lovesta. SH on aika tavallinen, mutta YL:ssa on isompiakin glittereitä, jotka nousee pullosta mukavasti sudilla ilman ylimääräisiä onnisteluja. Tyksin. <3
Viva La Diva on ihan ok glitteri, toimii ja väri on kaunis, mutta Miss Selene on surkeuden huipentuma. Ekalla kerroksella nousi muutama hassu pieni glitteri kynnelle, eikä toinen kerros paljoa tilannetta parantanut. Onneksi puteli oli halpa, ja tässä kohtaa en ole yhtään pahoillani, että pullo on minimaalisen pieni. Täytyy käyttää se äkkiä pois.

Oikeaan käteen käytetyt glitterit:
peukku ZNM color 77
etusormi Viva La Diva 71
keskari Sally Hansen Gem Crush Be Jeweled
nimetön Yes Love color 6
pikkurilli Miss Selene 173

Vasen kätönen:
Yksi kerros

Kaksi kerrosta

Mitäs näistä lausumaan... China Glazen laatu on taattua joka pullossa. Peittävyys mainio jo ensimmäisellä kerroksella. Marry A Millionairelta ootin vähän enemmän  pullon perusteella, mutta on se ihan ok.
Lorelei's Tiara oli mielestäni jotenkin liian vihreä. Johtunee siitä, että siinä on turkoosia glitteriä.
Ihan pikkusen ihmettelen, oliko pakko tilata nää kaikki, mutta koska on niin paljon tärkeämpiäkin asioita aateltavana, jätän ajatuksen mietittäväksi jollekin, jota asia oikeesti kiinnostaa.

Vasuriin käytetyt glitterit:
peukku China Glaze Marry A Millionaire
etusormi China Glaze Prism
keskari China Glaze Full Spectrum
nimetön China Glaze Lorelei's Tiara
pikkurilli China Glaze Liquid Crystal

Vasurin keskarin geeli oli saanut jokunen päivä aikaisemmin jonkun osuman ja haljennut. Onneksi sattui olemaan lomaviikko, joten pääsin kynsikorjaamolle suhteellisen hätäseen.
Siispä huoltoa seuraavaksi.

Ei kommentteja: