maanantai 26. marraskuuta 2012

Diesel Loverdose

Siitä on jo aikaa, kun ensimmäisen kerran näin sen. Kiinnitti huomioni, koska se on lila. Muutaman kerran katselin sitä vaan kauempaa, mutten uskaltanut lähestyä. Sitten se oli Kicksissä tarjouksessa ja rohkaisin mieleni lähestyä sitä. Varovasti suihkaisin siitä ranteeseeni. Ensimmäisellä kerralla se ei päässyt vakuuttamaan mua, eikä muutamalla seuraavallakaan kerralla. Silti kiersin sitä kuin kissa kuumaa puuroa, se vain yksinkertaisesti viehätti minua ulkomuodollaan, ja suihkaisin sitä yhä uudelleen ja uudelleen sen tavatessani. Pikkuhiljaa ihastuin siihen yhä enemmän ja enemmän. Kunnes se oli Emotionissa kuukauden S-etukorttitarjouksena ja hain tukea sen hankkimiseen kotona Elämäni Suurimmalta Rakkaudelta. Hänen yllyttämänä tein päätökseni ostaa sen viimein itselleni. Hetkeäkään en ole katunut. Ja tässä se nyt on. My new Lover. Loverdose. <3
Bongasin Loverdosen Sokoksen verkkokaupasta samaan hintaan kuin Emotionin tarjous, mutta Sokoksen verkkokauppa lupasi vielä Loverdose-kassin tilaajaetuna, ja siitä yllytettynä tilasin sen toimitettuna Emotioniin. Toimitus oli todella nopeaa ja parin päivän päästä pakettini oli noudettavissa. Innosta täristen hain pakettini, eikä naamaltani olisi mikään saanut pyyhittyä tyytyväistä virnettä. Vapisevin kätösin avasin laatikon, ja siinä se nyt oli, minun ihan ikioma Loverdoseni.
...mutta mitä ihmettä... Laatikossa oli sen lisäksi vain pari ilmalla täytettyä muovipussia pehmusteena.
MISSÄ ON MINUN LOVERDOSE-KASSINI ??? ...stana...
Laitoin reklamaation verkkokauppaan ja sieltä tulikin ystävällinen ANONYYMI vastaus saman päivän aikana, että heillä järjestelmävirheen takia saldot elää omaa elämäänsä, joten tilaajaetulahja oli loppunut. Korvaukseksi laittoi mulle 10 ?:n arvoisen etukoodin. Siis kymmenen kysymysmerkin arvoisen. Joo, kiva. Paljonkohan yksi kysymysmerkki on euroissa...
Asiaa pari päivää omissa päissäni pohdiskeltuani laitoin lisää palautetta, että mikäli 10 ? on 10 prosenttia, niin se on aika surkea korvaus, koska Sokoksen 3+1 -päiviltä sekä joskus Emotionista saa 15 prosentin alennuskuponkeja.
Sokoksella asiaa pohdittiin huolellisesti yli viikko, jonka jälkeen sieltä neitokainen ystävällisesti vastasi oikein nimensä keralla, että kyseessä ei ole 10 prosentin alennus vaan 10 euron alennus seuraavan tilauksen loppusummasta. No sehän muuttaa asian...
Loverdose-kassista vielä sen verran, että etu poistui Sokoksen verkkokaupan sivulta valitukseni jälkeen, mutta palasi sinne vielä hetkeksi. Ehkä he löysivät järjestelmän näyttämät saldot jostain nurkasta, joten pystyivät vielä jollekin onnekkaalle kyseisen edun antamaan. Mene ja tiedä. En jaksanut kysellä sen perään enää uudelleen.


Tilaajaetuna oli OPIn tilaajalle 30 ML:n puteli OPIn kynsilakanpoistoainetta, joten taas olin tilaajaedun pauloissa. Tilasin OPI Meet Me On The Star Ferry ja todentotta, tällä kertaa onneni oli kääntynyt, ja sain kuin sainkin tilaajalahjana OPIn kynsilakanpoistoaineen. JIHUUUUUUUU !!!
Lisäksi No7 -ripsiväri, joka on näköjään tilaajalahjana jokaisesta tilauksesta.


Koska olen vieläkin hieman nyreissäni tapahtumien kulusta ja kassittomuudestani, laitan vielä nämä kuvat kaikkien nähtäville. Sokoksen verkkokaupassa ilmeisesti on vain kuvassa nähtävän kokoisia postituslaatikoita. Ei siinä mitään, voihan nuo pienetkin tuotteet pakata vaikka kuution laatikkoon, mutta aavistuksen verran enemmän pakkausmateriaalia ja pehmustetta ne kuitenkin tarvitsisivat jopa tähän pieneen laatikkoon. Kuvista näkee mittasuhteet, kuinka paljon tilaa varsinaiset tuotteet vievät laatikosta ja siellä oli pehmusteena yksi ilmalla täytetty muovipussi. Mitään vahinkoa ei ollut onneksi tapahtunut, ettei mun taas tarvinnut palata aiheeseen...
Jokainen kynsilakkoja ulkomailta tilannut ja kynsiblogeja lukenut tietää, minkä sotkun huonosti pakatut tai muutoin hauraat kynsilakkapullot saavat pahimmassa tapauksessa aikaiseksi. Tässä tapauksessa onneksi OPIn pullo oli vahvaa tekoa, vaikka joutuikin Postin tunnetusti vähemmän hellävaraiseen käsittelyyn. Onneksi en ollut tilannut mitään painavampaa tai särkyvää sen kaveriksi.
Ihan vaan tiedoksi Sokoksen verkkokauppaan vastaisuuden varalle: KYNSILAKKAPULLOT OVAT LASIA. SIIS LASIA. Ja lasi on suhteellisen helposti särkyvää materiaalia.


Tästä lähtien yritän muistaa olla sortumatta tilaajaetulahjoihin, ja pyrin asioimaan jatkossakin suoraan Emotionissa ja Sokoksen myymälässä.

6 kommenttia:

SaraCupCakez kirjoitti...

Toi Loverdose pullo on kyllä ihana <3

Lila Lakka kirjoitti...

Se onnnnnnnnnn !!! <3
*kehrää*

Liisa kirjoitti...

Kun toi hajuvesi ilmeistyi, olin ihan varma että se on mulle pakkohankinta :D Mutta mä en pidä siitä yhtään! Se lakritsinen tuoksu vaan ei sytytä ollenkaan... Tietysti nyt siitä on tullut EdT -versio, joka ei oo niin vahva, mutta silti sekin jää hyllyyn mun osaltani... :) Ja aika hassua tuo Sokoksen toiminta! Ite asioin aina tietenkin Stockmann Beautyssä... ;)

Lila Lakka kirjoitti...

Sen hinta vähän häiritsi pakkohankintaa, mutta onneksi onnistuin siedättämään itseni sen tuoksuunkin, ja nykyään oikeesti tyksin myös sen tuoksusta. ;D
En ois osannu oottaa Sokokselta moista toimintaa, mutta niillä ei ilmeisesti oo kovin suurta väliä asian suhteen... =)

Chiki Dang kirjoitti...

Uuden cosmon välissä oli muuten tuon loverdosen tuoksunäyte, oli kyl tosi ihanan tuoksuinen :)

Lila Lakka kirjoitti...

Mahtavaa. On se ihana. =)
Kannattaa poiketa tuoksupuotiin tuoksuttelemaan, jos ei tuota Cosmoa satu olemaan.