lauantai 3. marraskuuta 2012

Bad Candy Kitty

Viikossa kynsillä oli havaittavissa aavistus kärkikulumaa, mutta ei muuten järkyttävää halkeilua lohkeilua tai muutakaan katastrofia.


Niinpä suttasin yhden värikerroksen lisää ja päälle Seche. Oikeaan käteen suttasin efektiksi China Glaze Bad Kitty ja vasuriin Kleancolor Chunky Holo Candy. Peukkuihin suttasin kaksi kerrosta efektiä ihan vaan vertailun vuoksi ja nimettömiin vielä Bad Kittyä vasuriin ja Candyä oikean kätösen nimeettömään. Mahdollisimman sekavaa... Mutta niin olen minäkin. ;D


Alkuperäinen ajatus oli tuupata fimoja näille koristeeksi, mutta koska sävyt olivat silmissäni liian söpöt, kaivelin koristelupakista käyttämättömät decalit ja sieltä valikoitui suhteellisen helposti Betty Boop. Antaisikohan tämä neitokainen kynsiin hieman särmää...


Isot Bettyt peukkuihin. Naama-Bettyt nimettömiin. Rusetit ja kengät pikkurilleihin ja etusormiin.
Ensimmäisten kuvien liottamisessa meinasi loppua kärsivällisyys ja kävinkin välillä rapsuttelemassa arkkia, josko ne kuitenkin olivat tarroja. Juu eivät olleet, ja vaihdoin liotusveden lämpimämpään ja astian laakeampaan versioon, jotta sain yhtä aikaa useamman kuvan likoamaan. Yksi korkokenkä ehti kadota ennen päälyslakan laittoa, joten hain uuden kuvan. Kadonnut kenkä löytyi myöhemmin lattialta, josta mies sen sormellaan nosti ylös. Kenkä halusi jumittua siihen sormenpäähän. Sehän olisi ollut varsin hauskaa seurata kuinka kauan se olisi siinä kestänyt, mutta mies tylsimyksenä rapsutteli sen heti pois. Höh.


Oikeassa kätösessä ChG Bad Kitty näkyy vähän paremmin kuin vasurissa Kleankolorin holo Candy, joten en laita vasurista toista kuvaa. Holo Candyä ois ehkä pitänyt laittaa pari kerrosta. Tai kolme.
Siirtokuvien päälle vielä kirkas lakka ja Seche Vite. Oikean kätösen nimettömästä naama-Bettyn reunat jäivät hieman irvistelemään, muutoin kuvat asettuivat kynsille nätisti. Mielestäni Rasberry oli liian tumma pohja Bettyille, mutta näillä mennään, kun on kerran laitettu. Bettyt pysyivät menossa mukana koko viikon. Lakkojen poistaminen oli... no, glitterien poistamista. Not loving it.

Käytetyt lakat:

Kleancolor Chunky Holo Candy
LaFemmeBeauty Ultra Pink
LaFemmeBeauty Ultra Rasberry
China Glaze Bad Kitty
siirtokuvat eBaysta

Joo ei. Nämä lakat eivät koristeltunakaan herättäneet ihastusta. Ei auttanut Bettykään asiaa.

Ei kommentteja: