torstai 29. marraskuuta 2012

Muutama kynsilakka

Ensiksi kaikkein tärkein asia. Launeen Prismassa on Muumi-teet siirretty katseen korkeudelle hyllyyn.
Jippii ja hurraa !!! ;D

Ja sit niihin kynsilakkoihin...
Nää pienokaiset kertyivät hellään huomaani kuin huomaamatta melkoisen pitkän ajan kuluessa.
Aineskii niinku yli kuukausi tai puolitoista siihen meni.
No mitä mä yritän selittää. Totuus on se, että voin huonosti syksyisin. Syksy toisensa perään huonommin. Lohdutan itseäni shoppailemalla. Joskus menen puotiin päässäni vain yksi ajatus: pakko saada jotain lilaa. Shoppaileminen ei turhan pitkään lohduta, ja yleensä unohdan ostamani tavaran ennen kotio pääsyä ja sieltä se löytyy viikkojen päästä käsilaukusta, kun etsin sieltä jotain tärkeää.

KoneHelsinki DuoChrome DC01, DC02, DC03, DC04, DC05, DC06 ja DC07

Yllätyksekseni RobinHoodiin oli saapunut KoneHelsingin DuoChromet. Hintaa 1,99 euroa putelilta. Onhan se nyt puolet halvempi kuin Seppälän 3,95 euroa. Tällä kertaa kynsilakkakiusauksen ei tarvinnut kuiskutella korvaani, vaan rinnallani seisoo Elämäni Suurin Rakkaus yllyttämässä, piteli kynsilakkaputeleita käsissään ja luetteli numeroita, mitä oli jo löytynyt. On se mainio mies niin halutessaan.
Mukaan lähti numerot 1-7 eli DC01, DC02, DC03, DC04, DC05, DC06 ja DC07. Kuvassa numerojärjestyksessä. Vasta kotona puteleita kuvatessani huomasin, että DC02:sta puuttuu etiketti kokonaan. Putelin takana on tarra, josta näkee sävyn numeron ja kaikkea muuta tuikitarpeellista, mutta etupuolelta puuttuu tarra, missä on mm. lakkamerkki. Hassua.

IsaDora 718 Bronze Patina, 719 Forest, 803 Masterpiece Pink graffiti ja 807 Pink Bite graffiti

Lahen Kärkkäisellä oli jo keväällä IsaDoran ständissä kaikki tuotteet -30%, ja nyt oli viimeiset rääppiäiset alepurnukassa. Piti niistä sitten vielä viimeinen ilo ottaa irti ja tuoda ruskea shimmerinen Bronze Patina ja vihreä(???)-kulta shimmerinen Forest kotio, kun olivat paiskanneet kivat hinnat niille: 2 euroa/kpl.
IsaDoran graffiteista toinen on Jumbon Anttilan alelaarista ja toinen Lahen Anttilan alelaarista.
Vaaleanpunainen Masterpiece Pink ja hyvinhyvin hempeä vaaleanpunaisehko Pink Bite. En enää muista kumpi lähti kummasta matkaan, mutta toinen maksoi viisi ja toinen neljä euroa.
Ei huonoja löytöjä ollenkaan.

Rimmel 605 Purple Reign, 420 Aqua Cool ja 312 Ultra Violet

Rimmel Purple Reign lähti matkaan Citymarketista eräänä erittäin matalamielisenä päivänä.
60 secondsit taisi olla alle kolme euroa ja lycra prot reilun viisi euroa putelilta. Normisti hinnat ovat reilu viisi euroa ja 7,50 euroa.
Rimmel Aqua Cool lähti matkaan Jumbon Prismasta remontin alta, kun siellä oli yhtä sun toista laputettu -30% -hintalapuilla. Paljon muutakin mieleistä mukaanotettavaa olisi ollut, mutta siinä kohtaa ei ollut hirveesti rahaa kohottaa mieltä shoppailemalla. Onneksi tai valitettavasti...
Uusimmainen hankintani näistä kaveruksista oli elämäni ensimmäistä kertaa tietoisesti ostettu sama lakka kuin hyllyssä jo on, eli IHANA IHANA IHANA Ultra Violet. Siellä se nökötti Lahen Anttilan alelaarissa vaaleanpunaisen ystävänsä Urban Princessin kanssa, kahden euron hintalapuilla varustettuina. Oli ihan pakko tuoda tämä lila kotio. Toivottavasti ystävänsä Urban Princess löytää myös rakastavan kodin piakkoin. Nyt kun Ultra Violeteja on kaksin kappalein, niin ehkä raatsin jopa sutia tätä kynsille.
Oon ollut keväästä asti rakastunut tähän lakkaan, ja kesällä joskus sen ensimmäisen alelaarista bongattuani ostin, mutta en muista, että olisin ikinä lakannut sillä. Se on kummallinen ilmiö, että ihanilla sävyillä ei sitten raatsi lakata kynsiään. Mihin ihmeeseen mä näitä säästelen, koska ei mulla elinvuodet riitä tätä vauhtia tyhjentämään ees puolia mun kynsilakoista.
Siitä vaan lempisävyä kynsiin toisensa perään ja nautiskelet näkemästäsi. Turhaa hukata kallista elinaikaa käyttämällä jotain kynsilakkaa, mikä on vaan ihan kiva... Nih.

LaFemmeBeauty Fairydust
H&M Rooftop Party ja Blue Bliss
ZNM color 77

Lahen Kärkkäiseltä LaFemmeBeauty Fairy Dust. Keijupölyä tai tiskiainepölyä vapaasti suomennettuna... =DDD Vaaleahkossa liemessä lilluu kaikenväristä vaaleansävyistä pientä glitteriä. Kaunis ainakin pullossa.
Jumbon MenkkaHaukalta monessakin blogissa nähty punainen glitteri Rooftop Party ja sininen glitteri Blue Bliss.
Lahesta jostain kirppikseltä bongattu ZNM color 77 purppurainen/punertava violetti glitteri. Erittäin kaunis jo yhellä kerroksella, ja toisella kerroksella vaan paranee. Hintaa karmaisevat 1,20 euroa. NAM !!!

Wet'n'Wild Party Of Five Glitters, Hannah Pinktana ja Blue Wants To Be A Millionaire

Hani vinkkasi, että Seppälässä oli Wet'n'Wildit osta 3 maksa 2 -tarjouksessa, ja kuinka ollakaan, löysin itseni yllättäin ja pyytämättä Seppälästä. Olipa hassu yhteensattuma...
Hani, sä oot ihanan suloinen, mutta älä saata minua kiusaukseen, löydän niitä yllinkyllin itsekin...
Ei vaiskaa, kiitos vinkistä! TerQi !!! <3
Matkaan lähti Wet'n'Wild Party Of Five Glitters, koska kynsilakkapäiväkirjaani seuranneet varmasti ovat huomanneet, kuinka äärettömän vähän mulla on glitteriä, ja asia piti korjata ASAP.
Wet'n'Wild Hannah Pinktana ja Blue Wants To Be A Millionaire. Näistä en tiiä, onko nää efektilakkoja vai peittävätkö ihan omineen. Riittävän monta kertaa olin näitä hypistellyt Seppälän hyllyssä, joten otin ne kotio testaukseen.
Saapas näkee, mitä näistä tulee. ;D

12 kommenttia:

eekku kirjoitti...

tosi ihania ostoksia =)

Lila Lakka kirjoitti...

Kiitos. =)

Liisa kirjoitti...

Miksi sullakin tuo Party Of Five Glitters näyttää pilallemenneeltä? Just maanantaina hiplailin kans Seppälässä sitä, ja huomasin että se on sameutunut ihan selvästi, mun tietääseni sen pitäisi olla ihan kirkas ja puhdas? :o Jäi sit ostamatta!

Lila Lakka kirjoitti...

Luulin vaa, että kuvaan on tullu joku heijastuma pulloon, enkä ees katsonu pullon sisältöä sen tarkemmin, ku oon sitä niin monesti hypistelly, ni luulin tietäväni, mitä ostan.
Täytyyki kurkata pulloa tarkemmin kotona. Kiitos vinkistä. =)

Anonyymi kirjoitti...

enhän minä koskaan mitään vihjaile... noh noh! ;D

hmm, näyttää kyl hassulta tuo sun glitter ;o kirkas sen pitäis olla.. mutta jos sekoittelet sitä niin josko se kirkastuisi?:D

Lila Lakka kirjoitti...

=DDD

Täytyy hypistellä sitä kotona. Työnteko haittaa nyt pahasti harrastustoimintaa. ;D

Bambi kirjoitti...

Voi apua mitä hankintoja! Kelpais nuo kaikki kyllä itsellekin :D

Lila Lakka kirjoitti...

hihii =D
Alekoreja kannattaa käyä penkomassa. =)

Emma kirjoitti...

Nuo Rimmelin LycraProt sopii muuten tosi hyvin liukuvärjäyksiin! Aqua Cool löytyy multakin :)

Emma kirjoitti...

Ai niin ja mä haluan nähdä Hannah Pinktanan kynsillä mahdollisimman pian kiitos! :D

Lila Lakka kirjoitti...

Ooo... Täytyy pitää mielessä. =)
Samiksia. ;D

Lila Lakka kirjoitti...

Toiveesi on kuultu ja Pinktana siirretty lakkaussuunnitelmaan. =D