tiistai 16. heinäkuuta 2013

Viimeistä viedään

Tässä ehkäpä elämäni viimeinen Oriflamen tilaus esittelyssä. Tuotteet tulleet jo joskus alkuvuodesta, ja löysin ne nyt, kun uudet tuulet puhaltaa Lilan kosmetiikkavarastoissa, ja Avon valtaa alaa. Siitä sitten myöhemmin enemmän. Tässä kohtaa oli hyvä ruveta tekemään pientä inventaariota varastojen suhteen, ja kaikkea jännää sieltä löytyikin.

No mutta, vähän haikealtahan se tuntuu, että parinkymmenen vuoden jälkeen tää on nyt tässä, mutta liian monta kertaa muistutin myyjää, että tää on kuitenkin sun bisnes, ja jos sä et toimita kuvastoja, en mä muista niitä netistäkään etsiä.
Viimeisen kahden vuosikymmenen aikana pettymyksiä Oriflamen tuotteisiin on ollut todella vähän.
Eräs nassurasva aiheutti kipotusta kasvoissa, mutta sen voiteen sain ujutettua ystävälle, jolle se ilmeisesti sopi paremmin. Mulla on hirveen vähän mitään allergioita, joten olin hyvin yllättynyt kyseisetä reaktiosta.
Toinen pettymys on olleet kynsilakat. Yhden lakan palautinkin, ja se taisi olla ainoa tuote, minkä olin palauttanut. Ylipäätään en ole ollut OF:n lakkoihin kovinkaan tyytyväinen, joten niitä en tule kaipaamaan.
Yksi ihana tuoksu ihanassa tsutsutus-pullossa valui melkein tyhjäksi, kun se oli kellahtanut kyljelleen mun reissukassissa. Siitä sain täyden pullon korvaukseksi, mutta en enää uskaltanut ottaa sitä matkalle mukaan. Korvaava pullo tuli pienten nurinoitten kera, joten siitä ei jäänyt kovin hyvä mieli.

Nooh, mutta asiaan. Tässä siis viimeiset siltä saralta. Ellei tuolta kätköistä vielä joku unohtunut saalis löydy.


Silk Beauty -setti, käsivoide, suihkusaippua ja dödö. Liloja puteleita.
I rest my case - Pidätän salkkuni.


Varmaan joku talviale oli menossa, koska tämmöiset olen hankkinut.
Essentials -huulivoide ja -shea butter_joku_voide_tai_jtn_sinne_päin.
Väri ratkaisee edelleen.


Käsivoiteita, joista muuten olen valmistelemassa omaa postausta. Päästän sinut kurkaamaan mun herkimpiä lukijoita mahdollisesti järkyttäviin käsivoidevarastoihin.
Niitä kyllä kuluukin, mutta ei ehkä ihan sitä tahtia, mitä ostelen.
No, mutta jättipostausta ootellessa tässä pienet maistiaiset.
Brazil Nut Hand Cream. Takana lukee ytimekkäästi: "Käsivoide", siinäpä sitä on infomaatiota kerrakseen. Oletan, että jotain pähkinäjuttua tää sitten niinku on.
Delicacy hand cream. Jatketaan samaa linjaa: "Käsivoide. Hiero päivittäin käsiin." No mihinkäpä muuallekaan. Ulkonäko antaa olettaa jotain herkkua, mutta ei pääse säväyttämään tuoksullaan.
Love is in the air hand cream. "Käsivoide". Niin... Tämä jo hieman viehättää tuoksullaan, saattaa olla, että loppuessaan tulee ikävä, mutta elämä on.


Pure nature Red Apple & Oat -lip palm. ... huulirasvahullu tässä moi... =D
Tender Care Almond. Tätä tulen ehkä eniten ikävöimään, mikäli jotain satun ikävöimään. Onneksi siihen kuluu vielä aika kauan, on noita eri tuoksuisia sen verran ehtinyt kertymään varastoon.
Jaaha, ja kynsilakka. Hopea. Veryme Night Fever. Varmaan joku akuutti tarve tälle oli...

No niin, laitan nuo nyt uuden järjestykseni mukaisiin laatikoihin oottelemaan käyttöä ja aikanaan käytän pois. Se siitä ja sen kestävyydestä. Olihan se ihan hauskaa niin kauan kun sitä kesti.

4 kommenttia:

Mummo Kirjoittaa kirjoitti...

No nyt vaan sitten uusiin seikkailuihin;)

Lila Lakka kirjoitti...

Jep. Jostain on luovuttava, että saa jotain tilalle. =)

kirjoitti...

Nakkaappa mua kun oot kokeillu tota pähkinänäsirasvaa :)
Ja toi lakka on suoerhyvä leimaamisessa :) oon hehkuttanu sitä varmaa sata kertaa blogissakin :)

Lila Lakka kirjoitti...

No sen takia mä oon varmaan ton lakan ostanu. Sun hehkutuksia ehkä oon lukenu, ja siksi tilasin. =D
Oon nimittäin hopeaa leimailulakkaa etsinytkin. Tosin sittemmin ostin jo se kehutun Dependin 223, mut en muista, oonko sitäkään kokeillut. =)