maanantai 15. heinäkuuta 2013

Olipa kerran huutokauppa tai kaksi

Ja mullahan lähti ihan lapanen käsistä. Vai oliko se kuitenkin moponen lapasesta...
Mut eihän mulla oo lapasia. Eikä kyllä sitä mopoakaan.
Ilmeisesti ei siis mitään vahinkoa käynyt. Huh, mä jo hetken elin kauhunsekaisia tunnelmia, jos jotain kauheeta tapahtui. Mut ei siis mitään hätää. Jatketaan...

Huutokauppaostokset kotiutuivat parina päivänä, ja availin niitä sitten jälkimmäisenä iltana.
Mies osallistui uskollisesti kynsilakkaharrastukseeni istumalla keittiönpöydän toisella puolella koko pakettienavaamistapahtuman, ja hypisteli jokaikisen kynsilakkapullon ja mallaili jokaista auringossa.
Huoh, kuinka paljon mä tota ihmistä rakastankaan, vaikka se aiheuttaa tihenevään tahtiin kaikenlaista kyseenalaista oheistoimintaa mun elämää, mistä en välttämättä kauheesti välittäisi. Haluaisin vain tylsän tavallisen elämän, mutta ilmeisesti sitä ei oo mahollista saada tämän kumppanin kanssa.


Ekaksi on pakko hehkuttaa kuitenkin jotain ihan muuta.
Muumi-tuote-kirpalla oli yllätyshuutiksen kohteena Haisuli. ♥
Haisulihan on siis silkkaa rakkautta, joten tämän minä halusin, ja tämän minä sain.
Mies vähän hymyili mun ostostrategialle ja hinnalle, mutta ei onneksi ääneen.


Kynsikoristekirpan huutiksesta sen sijaan lähti matkaan hexagon-glittereitä.
Yläkuvassa kuusi purkkia pienempää laatua ja alakuvassa 12 isompaa.
Osa alakuvan hexoista saattaa lähteä keskiviikkona mun mukaan huoltoon, ja mahdollisesti jää sinne asumaan. Saapas näkee.


Ja vihdoista viimein siihen pääasiaan, eli kynsilakkoihin.
Muutamia sielltä tuli huudettua, ja näistä joku voi olla myös huutokaupan ulkopuolelta hankittu, kun en enää oikein muista, mitkä oli huutoja ja mitkämuita ostoksia. Mutta siis noin pääsääntöisesti pitäis olla huutoja. Vaikka eipä kai sillä niin kovin suurta merkitystä oo.

China Glaze 2Nite, When Stars Collide ja 3D Fantasy

OMG-kokoelman 2Nitessa on aivan upea holoefekti. Sävyssäkään ei oo suuremmin valittamisen varaa, vaikka voisi se vähän sähäkämpikin olla. Kyseistä kokoelmaa ei turhaan ole kehuttu ja himoittu. Kaikki tähän asti käsiini saamani yksilöt ovat olleet todella upeita.
Uudesta Holographic-kokoelmasta When Stars Collide on hyvin mystisen sävyinen ruskeahko violetti. Tämä kyseinen yksilö tupsahti Oot meikannut -blogin Annalta. Kiitos, kun luovuit tästä ihanuudesta. ♥
Tronica-kokoelman 3D Fantasy on hieman oranssiin taittava ... joku ... Holoefekti ei ole mielestäni yhtä vaikuttava kuin esimerkiksi 2Nitessa, mutta onhan tää varmaan testattava kynsille.
Nämä kaikki kolme ovat hyvin käyttäytyviä lakkoja, ja jo kahdella kerroksella huolellinen lakkaaja saa varmasti peittävän pinnan. Onhan ne nyt kuitenkin aika ihania. =)

China Glaze Sneaker Head, Hot Lava Love ja Seduce me

Sneaker Head on sangen viehättävä vadelmahko punainen, ei läheskään noin vaalea, mitä kuva antaa ymmärtää ainakin omalla näytölläni. Sanoisin creme.
Hot Lava Love on hieman oranssiin taittava shimmerinen hyvin luirukka lakka. Vähän mystinen sävy mulle, en tiedä tyksinkö vai en. Täytyy testatan oikein kynsille, en ehkä kahta kertaa kuitenkaan käyttäisi.
Seduce Me teki sellaisen yllätyksen, että mies sitä hypistellessään esitti piiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa toiveen, että tämä seuraavaksi kynsille. Sävy on kompromissi mun lempparista violetista ja hänen tyksimästään punaisesta. Semmonen syntisen viininpunainen. Upea sävy, mutta onko mulla joku OPI ainakin lähes dupe. Oisko jellyhkö, oon niin vähän ollut jellyjen kanssa tekemisissä, etten oikein niitä tunnista.
Enkä mä tätä sitten laittanut heti kynsille vaan punaisempaa punaista. Miehen mieliksi. ♥

China Glaze Pink Plumeria, Tree Hugger ja Jitterbug

Pink Plumeria on aivan valloittava vaaleanpunainen.Jokaisen puhtaasti vaaleanpunaisesta tyksivän olisi mielestäni ehdottomasti hypisteltävä tätä livenä. On se nätti, mutta onko tää taas mulle liian kiltti sävy. Enkö mä ikinä opi.
Tree Hugger pääsi kuvaan vaan siksi, että kolmen pullon kuvat on kivempiä kuin kahden. Vihreä, oisko shimmerinen. Oikeestaan aika kiva kevään vihreä ja erittäin hyvin käyttäytyvä.
Lähtee täältä kotiinsa keskiviikkona. TerQi! =)
Jitterbug on selkeästi shimmerinen tumma harmaa. Olen joskus kuullut sitä kovasti kehuttavan.
Aikasta magee sävy. Vähän luiru kylläkin.

Cuccio Kyoto Cherry Blossoms ja Argentinian Aubergine

Kyoto Cherry Blossoms. Aivan täydellisesti käyttäytyvä creme, niinpä, näkeehän sen sokea kanakin, että tommonen liian kiltti vaaleanpunainen siinä taas nököttää. OMG.
Argentinian Aubergine on sentään vähän sinne päin, mitä yleensä ees käytän.
Olen kyllä kovasti ihastunut Cuccion laatuun ihan pelkän tikutuksen johdosta.
Tätä täytyy saada lisää.

Oli kai niitä vielä joitain muitakin, mutta tää saa nyt riittää tähän osioon.
Voin vielä sen verran vinkata, ettei kannata samaan aikaan lakata kynsiään ja tikuttaa lakkoja, kun yrittää saada jotain postausta aikaiseksi. Siinä ei nimittäin saa just mitään aikaiseksi, ainakaan hyvin nopeasti. Eikä ainakaan ehdi niitä ruttaantuneita lakkauksiaan enää auringonpaisteessa kuvata.
Sen siitä saa, kun yrittää (jatkuvasti) suoriutua monesta asiasta yhtä aikaa.
Siispä päätän raporttini Lilalandiasta tähän ja jatkan tikuttamista. =)

Huomasitko kuvissa mitään tavallisesta poikkeavaa?
Picasa samoin kuin Facebookiin kuvien lisääminen on tökkinyt tätä kirjoittaessa jo toista päivää, enkä jaksanut enää oottaa niiden ominaisuuksien palautumista. Kuvat siis rajaamattomia luomukuvia ilman leimauksia. Ehkä muokkaan ne myöhemmin, ehkä en. Ei voi tietää.

Muksaa alkavaa viikkoa rakas kynsilakkaystäväni,
ja erityisen muksaa eloa ja oloa sulle, Annukkainen. Olet ihQ! ♥

8 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Saapas näkee, mitä seuraavaksi :D.

Joko kohta aletaan rakentaa taloon sitä lisäsiipeä lakoille..?

Lila Lakka kirjoitti...

=D

Kohta joutuu raksahommiin. Hätäensiavuksi mies rakenteli uutta kynsilakkahyllyä. Tosin siitä tuli niin hieno, että taidan laittaa sen koriste-esinehyllyksi. =)

Miracle kirjoitti...

Onoas sulla ihana mies! <3 Voi kun meilläkin joku olisi kiinnostunut harrastuksestani enemmänkin kuin että paljonko se eukko on taas tuhlannut.. :D No mutta lapset välillä osaa arvostaa kynsiä kun jotkut oikein hienot lakkaukset tehtynä. Positiivisesti yllätti 9vee luettemalla Liisa Ihmemaassa kynsien kuvat juuri niinkuin olin ne itsekkin ajatellut, jopa pienestä virheestäni huolimatta. :)

eekku kirjoitti...

kivoja hankintoja

Mummo Kirjoittaa kirjoitti...

Voi hyvät hyssykät - muistatko sinä kaikki lakkasi vaionko sinulla jokin erityinen kirjanpito-ohjelma näille? ;)

Lila Lakka kirjoitti...

Miracle: On se, niin halutessaan. ♥
Lapset havainnoivat yllättäviä asioita. Yleensä aikuiset keskittyy liianksi olemaan aikuisia, ja unohtavat, että lapset on pieniä ihmisiä, joiden elämää ei vielä ole pilanneet realiteetit ja arki. =)

eekku: Kiitos! =)

Mummo: Täytyy myöntää, että en mä enää muista. Joskus tulee ostettua samaa lakkaa, ja totuus selviää sitten vasta aikojen päästä.
Ajatuksissani mulla on hieno Excel-taulukko lakoille, mutta IRL se on vasta raakileena. Oli tarkoitus tikutusprojektin myötä syöttää sinne lakat, mutta Excel on tuolla miehen koneella, joten en oo päässy sinne asti, koska olen laiska. =D

~Piia kirjoitti...

No OMG!! :D Huomenna nähdään! Ja taidan taas pyörtyä..
Peeäs:Elsa neidillä on tuollainen Haisuli unikaverina ♥

Lila Lakka kirjoitti...

OMG !!! Huomen mä oon ihan niin ku et iiiik, ja sit ihan aikuisten oikeesti niinku tuon sulle jotain ihan muuta... =D
Elsa onkin ihan parhautta. ♥