torstai 25. heinäkuuta 2013

Robyn

Laitan tähän alkuun taas jotain nättiä, jotta herkimmät lukijat voivat tässä kohtaa päättää, jatkavatko tästä eteenpäin, vai sulkevatko tämän päiväkirjamerkinnän tässä kohtaa.
Voin nimittäin kertoa, että jos kynsillä on extrablingblingit ja kaikkea mahollista uloketta ja härpäkettä, mitä sattuu vaan ikinä löytymään, siis glitteriharakan ihan enstex lempparit, niitä ei kannata ruveta lakkaamaan ilman tasaiseksi viilaamista. Mutta koska olen Lila, en usko ees itseäni, ja lakkaan vaan.
Ja ensiksi se nätti. Eli meiän harrasteauto, joka ei siis oo meiän, vaan adoptoin sen meille heti, kun sain tietää sen olemassaolosta. Saanko esitellä: Letukka.
No joo, mä keksin sille mukavemman nimen, jahka mielikuvitukseni palaa lennoltaan.
Ehkä nimeän sen Liisaksi, kun se on edelleen kaunein nimi, mitä tiedän...
Siitä tulikin tässä välissä Leena, Chevro-Leena. =D


No mutta rakkaat kynsilakkaystävät, mennäänpä sitten niihin hirvityksiin.
Zoya on vähäisen kokemukseni perusteella hyvinkäyttäytyvä ja laadukas lakka, eikä näinollen sen suttaamisesta sinänsä jäänyt jälkipolville kerrottavaksi kauhutarinoita. Levittyy kauniisti, peittää helposti, kuivuu siedettävissä aikarajoissa. Tosin käytän edelleen Secheä, joten kuivuminen sinänsä ei ole ongelma. Yleensä. Ellei ole tämmöinen hätäinen säheltäjä, joka ehtii kolmeen paikkaan ennen Sechen kuivumista. Kuinka paljon vaaditaan, että ihminen istuisi muutaman minuutin paikoillaan?
- En tiedä. Nykyisin tuntuu, ettei vuorokaudessa tunnit riitä kaikkeen, eikä oikeestaan yhtään mihinkään, ja töissäkäynti vähentää omalta osaltaan arvokkaita tunteja päivästä.Robyn on hyvin kaunis creme turkoosi. Miellyttää jopa omaa silmääni.
Tosin ei niin paljon, että jäisin sitä jotenkin erityisesti kaipaamaan.
Kynsissä itsessään olevat koristeluitten kumpareet ja kuopat näkyvät vallan mallikkaasti tämmöisessä sävyssä. Tulipahan taas kokeiltua. huoh.Oikeestaan en halua tämän enempää asiasta ees kertoa.
Kolhin kynsiä sinnetänne. En tajua, miten musta on tullut ihan kummallinen säheltäjä.Jos olet sitä mieltä, että näitä lakkauksia ei olisi kannattanut julkaista ollenkaan, olet oikeassa ja olen kanssasi ihan samaa mieltä. Olkoon tämä nyt kuitenkin joukon jatkona ihan vaan esimerkkinä siitä, että ihanien koristeltujen geelikynsien kanssa eläminen kynsilakkamaailmassa ei ole aina ihan kaikkein helpointa. =D

14 kommenttia:

Vanquish kirjoitti...

Upea harrasteauto teillä! Mä tykkään vanhoista autoista :)

Lila Lakka kirjoitti...

No se on aika muhku. Niin mäkin tykkään! ♥
Täytyy sit laittaa joskus sun iloksi lisää kuvia. =D

Bambi kirjoitti...

Auto on ihana :D

Lila Lakka kirjoitti...

Leena on ihana, lakkaukset ei... ;D

MiunMaun kirjoitti...

Leena on ihana.
Ja tuo turkoosi on ihana. Jokaisesta asiasta löytyy jotain hyvää, eikös vaan. Mun äiti on opettanut, että jos ei keksi mitään hyvää sanottavaa, niin pitää olla hiljaa. En siis mainitse muhkuja <3

Lila Lakka kirjoitti...

Juurikin näin pitäisi ihmisten osata toimia. Ihminen vaikuttaa viisaammalta, jos jättää tietyt asiat mainitsematta. Lisäksi pitää muistaa, mitkä ihanuudet siellä turkoosin alla oikein onkaan! =D
Kiitos kommentista MiunMaun. ♥

Verppa kirjoitti...

Haaste :) !

dreamaboutperfectnails.blogspot.com

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

http://passionfornails.blogspot.com/2013/08/kesahaaste.html Vippasin sua haasteella ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mun blogissa on arvonta, olisi kiva, jos kävisit osallistumassa :)

http://forestnails.blogspot.fi/2013/08/nyt-on-sitten-tan-blogin-synttarit-ja.html

Ella kirjoitti...

Blogissani on arvonta käynnissä, olisi kiva jos osallistuisit :)

http://delicacynails.blogspot.fi/2013/08/delicacy-nails-1-vuotta.html?m=1

Sannu kirjoitti...

Sullotaan nyt linkkejä täyteen sun kommenttiboksi :D. Haastetta pukkaa!

http://sannails.blogspot.fi/2013/08/ropelotapettiranskis-nain-muokkaan.html

Ps. Kehuisin mielellään kynsiäkin, mut muhkut ei oo mun juttu ;) <3

Mummo Kirjoittaa kirjoitti...

Auto on hieno eikä kynnetkään nyt ihan pahat ole. Tekevälle sattuu. Ja aina voi tehdä uusiksi ;)

Hannele Eronen kirjoitti...

Mä teen välillä itselleni geelit, joissa on jotain 3D:tä, että en lakkaisi niitä koko ajan. Mutta sitten on pakko kuitenkin. Viimeksi keksin kaivaa lopuksi 3D-asiat esiin poistoaineen avulla. Miten ois? :)

Lila Lakka kirjoitti...

Mä lopulta viilasin geelejä tasaiseksi, mut sit kävi niin, että pari sydäntä lähti käveleen siinä viilatessa, ja tuloksena luonnolliseesti pari sydämen muotoista kraateria, ja lakkaukset ois ollut niissä ihan yhtä nätit kuin noissa muhkuroissakin, joten ne jäi sit lakkaamatta. =D