tiistai 4. kesäkuuta 2013

Miitistä kotiutuneita

Jatkan vielä tarinaa kynsibloggajien miitistä tämän päiväkirjamerkinnän verran.
Reippaimmat bloggaajaystävät olivat varautuneet kirppistelyyn lakoilla ja koristeilla, mutta mulla moinen jäi huomiotta syystä, että varusteluun ei ollut oikein aikaa. Siinä oli muutama muu tärkeämpi asia hoidettavana vielä ennenkuin lähdin aamupäivällä matkaan kohti Helsinkiä.

Gina Tricot 78 Rockstar

Pörräsin siinä vähän neuvottomana ympäriinsä, kun blogisiskot kaivoivat kirppistelylakat esille.
Siinä haahuillessani mulle iski silmää yksi violetti glitterlakka.
Nappasin sen kätöseeni ja se huusi nimeäni. Tahtoi kaltaistensa joukkoon tapaamaan muita liloja, violetteja ja glittereitä. Kerrassaan ihastuttava yksilö. Ihmettelen suuresti sitä, että en löydä näitä ihastuksia Gina Tricotista, vaikka poikkean siellä kurkistelemassa ajoittain. Onneksi sentään joku muu löytää ja tuo ne minulle ihan nenän alle poimittavaksi.
Olin vaan niin ihastuksissani tähän glitteriin, etten enää ees muista, kenen kanssa kauppoja hieroin. Joten jos tunnistat entisen lakkasi, niin ilmoittaudu. Kiitos. =)
Toinen blurrikuva kaupan päälle. On se ihana. ♥


Murmiksen kirpparikopasta hypistelin itselleni pari himotusta ja päälle yhden jokerin.
Second-Hand Silk ja vahvasti sinishimmerinen Reggae To Riches ovat olleet himotuksenani jo pitemmän aikaa. Joo, taas yksi hempeä vaaleanpunainen creme. Ehkä mä joku kerta levitän kaikki vaaleanpunaiset pöydälle, ja valitsen niistä oikeasti mua viehättävät, ja loput saa lähteä.
Tai sit mä vaan ootan, että saan yhen kynsilakkahyllyn lisää, että kaikki mahtuvat.
Limbo Bimbo sattui vaan niin somasti tuohon värisuoraan, että sekin lähti kotio.
Sain vielä valmiit swatchtikut kaupan päälle. Mahtavuutta. Kiitos Murmis! =)

China Glaze Second-Hand Silk,
Limbo Bimbo ja Reggae To Riches

Vanquishin kanssa ollaan tehty lakkavaihtoa aikaisemminkin, ja oli hauska tavata ihan livenä naamatusten. TerQi! =)
Hänellä oli kasa lakkoja mukana, ja hän toivoi tekevänsä mielummin vaihtareita. Silmäilin vaivihkaa alla nököttävää Orlyä pitkään, ja oli siellä aika paljon muitakin ihanuuksia joukossa. Sovimme, että laitan vaihtarilistaa sähköpostilla, ja niinpä meikäläisellä lopulta padot aukes, ja hamsteroin viisi lakkaa, samalla toivoen, ettei niitä satu olemaan ennestään kotona...

Barry M Lilac Foil
Orly Midnight Star
China Glaze Bogie

OPI Tomorrow Never Dies ja Give Me The Moon

Vaihtarit on siis sovittu, ja toivottavasti tällä viikolla saan ne matkaan uutta kotiaan kohti.
Totesin vielä ääneen, että teen paljon harkitumpia ostoksia nettikynsilakkakaupoista, vaikka sieltä tuleekin yleensä tilattua se 9 lakkaa kerralla. Keräilen swatchien perusteella wish-listalle lakkoja, joita kuvittelen haluavani. Tilauspäivänä olen toivottavasti onnistunut saamaan kimppaan jonkun toisen kynsilakkahörhön, ja valitsen wish-listaltani ne, jotka sillä hetkellä tuntuu tarpeellisimmilta. Loput jäävät oottamaan vuoroaan, tai bongailen niitä kirppikseltä.
Toinen tarina on se tilanne, kun saan hypisteltäväkseni kasan kynsilakkoja, en pysty hillitsemään itseäni, vaan kahmin itselleni aina vain lisää lakkoja. Nooh, periaattessahan siis lakat ei vaihtareissa lisäänny, mut siinä kävi sellainen pieni hassu juttu justiinsa samaan aikaan, että eräs tyttö tarjosi lakkoja ostettavaksi, ja saatoin siinä sitten ostaa muutaman lakan, ja ehkä jopa hieman patistaa kaivelemaan lakkavarastojaan, koska samoihin posteihin mahtui enemmän. Enemmän on kuitenkin enemmän.
No, mut se siitä, sellasta sattuu, ja mulle aika usein.

Miitin jälkeen muutamana päivänä kaivelin laukusta ostamiani lakkoja, ja miehen ilme oli jossain vaiheessa täysin tulkitsematon, ehkä kenties epäuskoisuuteen vivahtava, suorastaan priceless, kun niitä lakkoja aina vaan laukun uumenista tupsahteli.
Ei voi mitään, sellaista on elämä lakkahullun kanssa. =D

8 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

:D

Lila Lakka kirjoitti...

=D

Lila Lakka kirjoitti...

Kiitos. =)

Vanquish kirjoitti...

Tuollaisissa tilanteissa on ihan sallittua päästää se mopo käsistä :D Itse olin yllättävänkin hillitty, johtuen ehkä siitä, kun ei ollut käteistä mukana :D Ja joo, vaihtarit vaan on <3 Tosi kiva oli nähdä, nimi ja osoite ollut tiedossa ennenkin, ihminen ei ;)

Lila Lakka kirjoitti...

Se on kyllä totta, että kun ne lakat on siinä todennäköisesti ainutkertaisen hetken, ni siinä ei kannata enää jäädä miettimään. =D
Onneksi ehin kahmia Barry M:n, joku sitä jo tuli myöhemmin kyselemään. ;D
Saa nähä, saanko jo huomenna sulle paketin postiin, vai meneekö seuraavaan päivään. =)

Emma kirjoitti...

Vau, todella hyvä saalis!

Lila Lakka kirjoitti...

Jeah, ei lainkaan hassumpi. =D
...en tiiä, mitä mies asiasta tuumas, mut ei myöskään kiinnosta. ;D

E-S kirjoitti...

Sähän ehdit paljon haalia lakkoja miitissä... Second-hand Silk näyttää näistä ihan lempparilta tällä hetkellä!