lauantai 25. toukokuuta 2013

Tanssitaanko ensin

OPIn Care To Dance on aivan valloittavan sävyinen vaalea lila lakka.
Juurikin sellainen, joka mun oli aivan pakottava tarve saada omaan hyllyyn.
Koostumus on luiru eli aivan täydellinen glitterisänkkäriin.



Onneksi muistin tämän asian ja hyllyssä nököttävän Care To Dancen ennenkuin lähdin tekemään glitterien poistoa, minkä jokainen edes kerran glitterkynsilakkaa kynsilleen sutinut ihminen tietää järkyttävän inhottavaksi ja aikaavieväksi toimenpiteeksi.
Mulla on pakkomielteinen glitteriaddiktio, joten glitteriä on saatava kynsille tasaisin väliajoin.
Nooh, jos ihan rehellinen olen, niin suttaisin sitä kaikkiin lakkaamiini kynsiin, mutta yritän vaihtelun vuoksi käyttää myös muita koristeluja.
CTD pehmensi juurikin haluamallani tavalla glittereitä ja lopputulos hipoi täydellisyyttä.
Ainoastaan lilammat glitterit olisi olleet vielä parempi vaihtoehto.



Jewelsien päälle sudin kaksi kerrosta OPIa, joka OPIn tyyliin sopivasti käyttäytyi todella kauniisti lakkaustilanteessa. OPIa koskee kohdallani sama kuin glittereitä, eli haluaisin sutia sitä jatkuvasti kynsille. Vaihtelun vuoksi yritän löytää kynsilakkahyllystäni muitakin kivoja lakkoja.



Varjossa kuvattuna kamera halusi taas tehdä mulle yllätyksen, ja värjäsi kuvat siniseksi.
Laitan nämä kaksi sinisävyistä kuvaa ihan vaan vaihtelun vuoksi ja koska voin tehdä niin.
Tein näihin kynsiin myös laimailuharjoitukset, mutta leimoille kävi ohraisesti. Jätin leimojen päälle levittämättä päälilakan, jotta ne ei suttaannu, ja koska ajatuksena oli samantien ruveta poistamaan lakkoja. Jostain ihmeen syystä en lähtenyt niitä samantien valmistumisen jälkeen kuvaamaan, vaan jäin puuhailemaan omiani. Kuinka ollakaan, kun olin lähdössä ulos, huomasin, että leimoista oli vain rippeet jäljellä. Olivat ottaneet ja kulahtaneet kynsiltä samantien. Merkillistä.
Hyvä puoli siinä on se, että te rakkaat kurkistelijat, pääsette näistä kymmenien (en laskenut) lakkakerrostumien kynsistä tässä kohtaa eroon.
Kevättalvi meni järkyttävän vähäisillä lakkauksilla, joten seuraavaksi vaihteeksi huoltoa.

Golden Rose Jolly Jewels 110 ja 105
OPI Care To Dance

Näihin sänkkäreissä oli siis alla omassa päiväkirjamerkinnässään esitelty Sally Hansenin Greige Gardens, päälle suttasin piristykseksi Golden Rosen Jolly Jewelsit 110 ja 105, sekä sokerikuorrutteeksi OPI Care To Dance. Ihania lakkoja kaikki.

Ei kommentteja: