keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Manhattan koristeltuna

Kynsien osalta jatketaan siis siitä, mihin jäimme näköjään 11 päivää sitten.
Eli silloin julkaistussa päiväkirjamerkinnässä kynsilläni oli Manhattan 57M, ja eräänä iltana otin asiakseni hieman koristaa kyseisen lakkauksen.


Kävin siirtokuvavarastoa läpi löytääkseni jotain muistokirjoituksen arvolle sopivaa kuviota.
Näistä kuvioista mieleeni tuli meillä äitini kotona 70-luvulla olleet lakanat (miksi tätä kuviointia oikein sanottiinkaan, en saa nyt mieleen), joten se oli riittävän retroa näin vanhalle lakalle.
No siis lakkahan ei itseasiassa ole kuin vajaan neljä vuotta vanha, joten retrosta ei ehkä ihan voida sen kohalla puhua, mutta näillä mennään. Tuuppasin kuvat peukkuihin ja nimettömiin. Kuvissa on lilaa ja vaaleanpunaista glitterillä höystettynä. Ilman retro-mielikuvaani saattaisivat olla ihan sievät.


Siirtokuvat olivat tähän astisista eBay-kuvista poiketen omituisen paksuja ja jäykkiä. Eivät tahtoneet millään asettua nätisti kynnelle. Jouduin länttäämään niiden päälle erinäisiä kerroksia päälilakkaa, ja silti pintaan jäi ikäviä rapsutuksia vaativia kohoumia. Kuvat pysyivät silti hyvin kynsilläni pakonomaisesta raaputtelustani huolimatta.Lakkaukset näyttivät jotenkin alastomilta, joten otin avukseni viimeaikaisen ihastukseni, eli leimailun. Konadin laatasta m63 leimasin kiekurat, jotka suorastaan huusivat kyyneleenmuotoisia strasseja seurakseen. Niinpä liimasin päälilakalla kirkkaat strassit jokaiseen leimattuun kynteen. Leimausten päälle Konadin päälilakka ja Seche Vite.
Strassit hieman sumenivat päälilakan vaikutuksesta, mutta koska leimoissa edelleen kohdistaminenkin hieman ontuu, eikä maailmakaan ole täydellinen, nämä saivat nyt kelvata.Myöhemmin vasta huomasin, että siirtokuvista muodostui sydämen kuvat, kun kynnet asetteli vierekkäin. Mikä olisikaan sopivampi muistokirjoitus rakkaalle lakalle. <3

Käytetyt tuotteet:
Konad Princess Violet Pearl
Konad päälilakka
Tevez -kiinanihme-päälilakka
Seche Vite <3
XL-leimaisin
kirkkaita strasseja eBaysta
Konad m63 (feikki vai oikea, en tiedä)
vanha Visa-kortti
strassi-kynä
vesisiirtokuvat eBaysta (jääneet kuvasta)

8 kommenttia:

Tiia Minttu kirjoitti...

Mulla on toi sama laatta, mutten ole vielä kerennyt sitä käyttää. Tilasin laattoja jotain 10 kpl Cesarssin alesta, että on ainakin pitkäksi aikaa jotain uutta kokeiltavaa :D

Lila Lakka kirjoitti...

Aattelin, että tilaan Cesarsin Konad-alesta leimailulakkaa ja katson laatat vielä läpi, mutta kokeilemattomia laattoja on vielä niin paljon, että päätin jatkaa olemassaolevien testaamista ennen uusien tilaamista. =)

Teanna kirjoitti...

OIJJOIJJ, nää on kauniit! Ihana tuo sydänkuvio<3

Lila Lakka kirjoitti...

Olin ihan tyytyväinen aikaansaannokseeni.
Kiitos! Sydämet sattu hyvin aiheeseen. Ite oot ihana! <3

Vanquish kirjoitti...

Tosi kivat koristelut! Sopii hyvin yhteen leimat ja kuvat, ja nuo strassit oli hyvä valinta :)

Lila Lakka kirjoitti...

Kiitos! Leimassa on kyyneleen mallinen kiekura ja siitä se ajatus sitten lähti, ja kyynel jos mikä sopi aiheeseen. =)

kirjoitti...

Hienot :)

Lila Lakka kirjoitti...

Kiitos! =)