lauantai 19. tammikuuta 2013

In Loving Memory Of Manhattan 57M

Muistan sen päivän elävästi kuin eilisen, kun tapasin sinut.
Lähdin ystävän kanssa juhannusjuomien hakuun Tallinnaan. Otettiin oma auto mukaan, lähdettiin aikaisin aamulla reissuun, ja tultiin iltamyöhään kotio.


salamalla

Sinut minä huolella valikoin lajitovereittesi joukosta. Silloin en vielä hamstrannut mukaani kaikkia lakkoja, joita näin, vaan pieni kokoelmani oli hartaudella valittujen yksilöiden joukkio.
Sinä olit mielestäni se kaikkein kaunein violetti koko porukasta. Suttaisin sinua kynsille jo laivassa, kun oottelimme laivan rantautumista autossaistuen autokannella. Siellä oli ihan tuskaisen kuuma, eikä auton ikkunan aukaiseminen auttanut tilannetta yhtään. Tiesin vain, että kotiin on vielä toista tuntia matkaa, enkä malttanut oottaa niin kauaa.
Sinä olit niin kaunis silmissäni.


Ilman salamaa sähkövalossa

Mut niinkuin kaikki hyvä, loppuu myös tämä yhteinen matkamme aikanaan. Ohensin sinua tähän lakkaukseen melkoisesti, mutta ei sinusta nyt valitettavasti taida olla enää kynsilakaksi. Kokeilen vielä Seche Restorella, jos saisimme vielä yhden yhteisen lakkaushetken, mutta pahoin pelkään, että yhteinen lakkaustaipaleemme on nyt tullut tiensä päähän.

Kiitos ihanista lakkailuhetkistä. Muistelen sinua joskus kaivaten, kun katselen ensimmäistä maalaamaani kynsitikkua, johon tallensin sinun sävysi.
R.I.P.
Love Lila <3

Käytetyt lakat:
Perfect Ridge Filler
Manhattan 57M
Seche Vite
Ja siinä se nyt on, ensimmäinen lakkaamani kynsitikku, hurraa !!!
Eihän niitä nyt enää montaakaan tarttis maalata... ;D

4 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Ihana muistokirjoitus lakalle =)

Lila Lakka kirjoitti...

Kiitos. =)

eekku kirjoitti...

Täällä blogin kirpparilla ois myynnissä tuo lakka
http://tinynaildesign.blogspot.fi/2012/12/kynsilakkakirppis.html

Lila Lakka kirjoitti...

Kiitos. Olin jo aikaisemmin huomannut tuon, mutta en halua samaa lakkaa enää lisää. =)