torstai 31. tammikuuta 2013

Hamste-licious

Tässä vähän muita ostoksia vaihtelun vuoksi, kun en näköjään osaa enää viedä mitään suoraan jemmoihin, vaan kaikki jää tähän "työskentelytilan" välittömään läheisyyteen norkoilemaan nettiin pääsyä. Joten annanpa niille nyt hetken julkisuutta, jos ne sitten ymmärtäisivät häipyä omiin jemmoihinsa.


Anttilan alelaarista herkkien hampaitten hammastahnaa pari tuubia. Mulla on aina täysi tuubi tahnaa jemmassa, koska mikään ei oo niin inhottavaa ku se, että hammastahna loppuu. Niinpä ostan aina uuden tuubin avatessani jo seuraavan varastoon. Nyt niitä on sitten kaksin kappalein. Reipas tyttö.
Miehelle nassunpuhdistusainetta, toinen Anttilan alelaarista 3 euroa ja toinen RobinHoodista 4 euroa.
Pari Rexonaa miehelle Anttilan alelaarista.


RobinHoodin tarjouksesta miehelle suihkusaippuaa, oisko ollu 1-2 euroa/kpl.
Fa-dödö miehelle muistaakseni euron, ja miehen lempparishampoota 3 euroa/2 prk.

Mulla on tossa jo seuraavankin Oriflamen tilauksen tuotteet haittona oottamassa postausta, yksi tilausjakso taisi jäädä väliinkin, ja uusimman tilauksen tuotteet käyn hakemassa ilmeisesti lauantaina, kun niille suunnille satun ajelemaan.
No mutta siis otetaan nämä aikajärjestyksessä, ja tämä tilaus oli joskus jo loppusyksystä tai alkutalvesta. Piti oikein tarkistaa, että edellinen päiväkirjamerkintä Oriflame-tilauksesta on lokakuun lopusta.
O-ou. Lila ei nyt oikein pysy ajan tasalla ihan kaikesta, jos juurikaan mistään...


Shampoot oli varmaan alessa, ku oon niitä oikein nelin kappalein hamstrannu. Ei pitäis ihan heti loppua.
Hair-X lila Volume Boost  ja sininen Anti-Dandruff.
nature secrets rosemary & blackcurrant for fine hair, sekä burdock & grapefruit anti-dandruff,
eli hienoille hiuksille volumisoiva rosmariini & mustaherukka, sekä takiainen & greippi -hilseshampoo.


Miehelle suihkugeeliä kaksin kappalein.
North for men on tuoksultaan ihan mun lemppari. <3
Discover Scandinavia ei kyllä tuoksunsa puolesta häviä yhtään tuolle ensimmäiselle.
Näitä kumpaakin meillä on ollut ennenkin, eikä mies oo ainakaan valittanut, joten kai niillä ittensä saa puhtaaksi. Toisaalta, en tiiä saisko se sitäkään sanottua, jos joku tuote ei miellytä.
Omapahan on häpeänsä siinä tapauksessa.


Käsivoidetta. Tietysti... Voisin ehkä kaikkien järkytykseksi tehä joskus päiväkirjamerkinnän mun käsivoidekokoelmasta...
Daily Hand Cream on just sopivan kokoinen kuljetettavaksi käsilaukussa. Koostumus riittävän liru ja imeytyy riittävän hätäseen, koska kun käsilaukusta käsivoidetta sipasen, todennäköisimmin oon paikassa, missä ei oo aikaa eikä mahollisuutta hieroskellä käsiään turhan pitkään. Tuoksu lempeä, ehkä aavistuksen mantelinen. Näitä mulla on ollut ennestään ainakin yksi.
Fruit Cocktail. - omnomnom -  Kertakaikkiaan kaxkertaakaikkiaan herkullinen tuote niin pakkauksensa kuin sisältönsä ansiosta. Ihana tuoksu, johon ei kuitenkaan tukehdu. Riittävän litku koostumus mun makuuni. Imeytyy hyvin, ja sanoinko jo, että tuoksu taivaallinen. Tässä taas yksi tuote, jota ois pitäny haalia laatikollinen. Tätä tulee varmasti aikanaan ikävä.

Ja niin saapui tammikuun viimeinen päivä. Lilan ajanlaskun mukaan vuoden ensimmäinen koettelemus on siis täten ohitettu. Helmikuu on aina huomattavasti helpompi kestää. Täälläpäin Suomea oli kunnon lumimyrsky eilen ja miehen kertoman mukaan yli 10 senttiä märkää lunta. Vielä puolenyön jälkeen kuului ensin traktorin ääni, joka käy auraamassa alueen yksityisteitä, ja jonkun aikaa sen jälkeen aura-auto kävi tukkimassa meiän ulosajoväylän auratessaan. Mies ei hirveesti arvostanut elettä aamuyöllä sitä kolatessaan ennen töihinlähtöä.
Mä puolestani toivon, ettei mulla oo mitään asiaa koko päivänä postilaatikkoa pitemmälle, jos sinnekään... ;DDD
Huomiseksi on sitten taas tilattava lääkäriin aika ja haettava lisää lepoaikaa.

5 kommenttia:

Teanna kirjoitti...

Hei hamsteroija, millon oot laittanut itelles profiilikuvan?? Oonko mää hidas kun nyt vasta(?) huomasin?:)
Mä yritin laittaa sulle eilen säpoa, mutta iPadin akku sanoi kaipaavansa lataamista nii en sitten onnistunu yrityksessäni. Kokeilen uudemmalleen illalla!:)

Lila Lakka kirjoitti...

Tiistaina sain kädestä pitäen -opastusta kynsihuollossa parhaalta kynsilakkaystävältäni, että ei se nyt kauaa oo ollu. Vähän lilaa lakkaa siinä sitten niin... ;DDD
Olitkin eka ku huomas. <3

Laitapa iPad laturiin, ni päästään juubailee. =D

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia ,onnex en oo ainoa joka hamstraa kaikkee =)

Chiki Dang kirjoitti...

Kivoja löytöjä :) mäkin vihaan kun hammastahna loppuu kesken! :D

Lila Lakka kirjoitti...

eekku: Joo, et todellakaan, täällä toinen pahanlaatuinen tapaus ilmoittautuu. ;D

Chiki Dang: Joo, eikö ookkin raivostuttava tilanne! Sama koskee kyllä muitakin pesuaineita sekä perusruoka-aineita. =D