maanantai 28. tammikuuta 2013

All I want for me is...

Viime vuoden viimeiset Nailsupplies-tilaukset.

Tilauspäivä 8.12.2012 ja toimitus vasta tän vuoden puolella. Samaan aikaan omaa pakettiani malttamattomana sydän syrjällään ootellessani luin useammasta blogista, kuinka toimitukset ovat yhtälailla kaikilla myöhästyneet marraskuun lopusta alkaen tilatuissa paketeissa. En sitten tiiä, missä mahtoi köllötellä kasa flat rate boxeja monta viikkoa.
Onneksi kuitenkin viimein tupsahtivat kotio ja ilman tullin saatekirjeitä.
Tässä toiseksi viimeinen tilaus, mikä ehti perille vasta toisena:


Vasemmalta China Glaze:
Light As Air (Up & Away -kokoelma), ihanan ihana vaalea lila lakka, omnomnom.
Bizarre Blurple (Wicked Halloween -kokoelma), todella mystinen sini-violetti.
Pom Pom, Honey-Bunny tämän postasi ja pakkohan se oli tilata itelle, ihana pinkki glitteri.
Fly, alkaisko näitä pinkkejä olemaan jo tarpeeksi hyllyssä ???
Flying Dragon (neon), puna-violetti creme, ei varsinaisesti mikään hätkähdyttävä sävy pullossa.


OPIa pitää saada ujutettua jokaiseen tilaukseen, niitä tuli tässä tilauksessa neljä.
OPI Alpine Snow ja Golden Eye. Kumpaakin tilasin kaksin kappalein ja tuplat lähtivät jo uuteen kotiinsa edellisessä huollossa. Kuvasta huomasin, että Alpinen korkissa on joku skraadu, mitä en ollut livenä huomannutkaan. Se ei käyttöä haittaa, pieni kauneusvirhe vain.

Joulun alla tein vielä Nailsuppliesille riskitilauksen, vaikka tota edellistäkään ei ollut kuulunut normitoimitusaikojen puitteissa. Tuli vain sellainen pakotus ja tarve, joten laitoin tilauksen menemään. Myöhemmin tilattu tulikin yhtä tai kahta arkipäivää aikaisemmin ja hämmennys oli suuri, kun luulin avaavani aikaisemmin tilaamaani pakettia ja kuvittelin llöytäväni sieltä aivan eri lakkoja.
Nooh, hetken korvien välistä kuului skriik ja skrääk, kunnes isopyörä pyörähti sen verran, että tajusin juuri avanneeni myöhemmin tilaamani paketin.


Orly Preamp, ihanaihana vaaleanpunainen mikälie kimmalteleva. Kaunis !!!
China Glaze Secret Peri-Wink-Le, kauniskaunis vaalea laventeli, joka haluaa näyttäytyä valokuvassa vaaleansinisenä. Söpööööööööö !!!


"Pakolliset" OPIt vasemmalta:
Rumple's Wiggin, vaalea lila creme, just kaunis, jonka levittyvyydestä oon kuullut hieman huonoa, mutta tuo sävy antaa kyllä paljon anteeksi.
Funky Dunkey, tumma lila creme. Kauneuden puutteesta ei häntäkään voi syyttää.
It's My Year, hyvin erikoinen sävy. Jotain kiiltävää hittua seassa. Sävyä en uskalla mennä luonnehtimaan, mutta punertavahko, missä on kultaa (???) seassa.

Viime vuoden viimeisessä tilauksessa ja kuluvana vuonna ensimmäisenä saapuneena tuli siis yhteensä 9 kynsilakkaa, mutta loput lähtivät jo uuteen kotiinsa, joten niitä voit käydä kurkkimassa parhaan kynsilakkaystäväni blogista.

PS#1. Blogger on näköjään palauttanut mahdollisuuden siirtää kuvia suoraan koneelta, mutta koska Picasan kautta saan säilöttyä kuvat erinäisiin kansioihin ja siellä saan myös vesileimat ja rajaukset tehtyä helposti, jatkan kuvien siirtämistä Picasan kautta, vaikka se hitaampaa onkin.

PS#2. Haluan vielä kiittää ihania myötäeläjiä ihanasta palautteesta tässä taannoisen päiväkirjamerkinnän vuoksi. Ihana tietää, että mulla on täällä paikka, vaikka IRL sitä ei tunnu aina löytyvän. Ongelmat on edelleen olemassa, mutta olen päättänyt ilahduttaa itseäni tällä ihanalla harrastuksellani  teidän ihanien ihmisten seurassa.
Siis KIITOS !!! Lila laaaaaaaaaaaavs juu <3
Korinaa kuuluu, mutta henki kulkee, joten eiköhän tää tästä, kun vietän huomisen tiistain ja lauantain ihan parhaassa seurassa, tämän talon ulkopuolella. =D

PS#3. Lisäksi sain eilen Emmiltä tunnustuksen. Voisiko tuo parempaan aikaan tullakaan.
Lämmittää mieltä ja sielua ja herkistää tottakai. ;DDD

CU soon! =D

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ooh PomPom!! :3

Lila Lakka kirjoitti...

Pompoti pompoti pom pom... ;DD
Se on NIIIIIIIN kaaaaaaaaaaaaauhean kaaaaaaaaaaaaaaunis, kuva ei anna sille yhtään oiekutta. =D

Emmi kirjoitti...

Ihania lakkoja tilasit, kelpaisi minullekin ;D mie muuten juuri postasin tuosta Light As Airista http://emmminn.blogspot.fi/2013/01/vaalean-lilaataas.html :)

Lila Lakka kirjoitti...

Kiitos, olin ihan tyytyväinen valintoihin, paitsi ehkä ton Flyn tilalle ois voinu valita jonkun vähän erilaisemman... ;D

Ou jee, täytyy käydä yytsimässä sun postaus. =)

E-S kirjoitti...

Noi Nailsupplies paketit oli kyllä luvattoman kauan matkoillaan...
Mulla oli muuten aikoinaan OPI:n Go On Green pullon korkissa tismalleen samanlainen skraadu kuin sulla on tuossa Alpine Snow:ssa. Ihmettelin sitä kovasti vaikka ei siitä mitään haittaa muuten ollutkaan.

Mulla on ChG:n Pom Pom kanssa tilauksessa tällä hetkellä. :)
Moni muukin lakka näyttää herkullisilta. Tällaset ostopostaukset on viheliäisiä, kun niiden jälkeen usein oivaltaa jotain mitä ehkä tarttis saada... esimerkiksi Preamp ja It's my Year o_O

kynsikkö kirjoitti...

Täällä on mutakakkuu ja jätskii ja pasteijoita ja limpparii ja tietysti hemmetin hyvää seuraa ;) Huomiseen!

eekku kirjoitti...

Tosi kivoja ostoksia

Lila Lakka kirjoitti...

E-S: Ihme skraadu, en ollu sitä ees lakatessa huomannu, tosta kuvasta vasta katsoin, että mikäs se siinä. En pysty kuvittelemaan, mistä moinen johtuisi.
Ylipäätään blogien lukeminen venyttää must have -listaa luvattoman pitkäksi... ;D
Preamp ja It's my year on kyllä livenä aivan uskomattoman ihania! =)

kynsikkö: Nimenomaan ihan parasta seuraa ootan eniten. Mainitsemasi asiat ei ainakaan huononna päivän kulkua. ;D
Ootahan vaan, ku näät, mitä tuon sulle. OMG !!! =D
Huomiseen. Halipus =)

eekku: Kiitos. =)