tiistai 26. kesäkuuta 2012

Postin tuomaa

Pitää jakaa ilosanomaa eteenpäin. Sain puhuttua ympäri parhaan kynsilakkasähköpostiystäväni kokeilemaan Seche Viten pikakuivattajaa, ja koska olen tehnyt eBayn ihmeellisestä maailmasta tilaamisesta(kin) taiteen lajin, tein luonnollisesti ensin pienimuotoisen hintavertailun. Olin aikaisemmin bongannut eBaysta multipakkauksia Seche Viteä ja pelkäsin jo joutuvani tilaamaan jättipakkauksen, koska yksikköhinta olisi halvempi. Joo, joudun usein tilanteeseen, että ostan tähän kahden ihmishengen talouteen kaiken muunkin perhepakkauksissa, koska se on kilo-, litra- tai kappalehinnaltaan halvempaa... Omituisuutensa kullakin.
Tässä autenttinen todiste hintavertailun tutkimustuloksista. Kyllä, kynästä tulee lila jälki...
En muuten tiennyt, että Secheä myydään myös 0,125 OZ minipulloissa. Sen olin havainnut jo aikaisemmin, että sitä on heavy-usereille 4 OZ jättimäisissä ilmeisesti täyttöpulloissa. Normikokoinen on siis 0,5 OZ eli 14 ml.
Perinpohjaisen tieteellisen tutkimustuloksen lopputuloksena Seche tuli kappalehinnaltaan halvimmaksi kahden putelin pakkauksessa, postikuluineen 5,92 USD/kpl ja PayPal veloitti tililtä 9,73 EUR tästä kahden paketista. Halpaa kuin saippua. Tilasin ne 19.6. tältä myyjältä: http://www.ebay.com/sch/salonsupplystore/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686
ja TÄNÄÄN 26.6. putelit oli pahvipakkauksineen ja lähetyslistoineen(!!!) postilaatikossa. Mahtavuutta! Täytyy kurkata, mitä muuta tällä myyjällä on tarjolla.
Ilmeisesti Amerikan markkinoille on tässäkin tuotteessa erilaiset etiketit ja pakkaukset:
Oikealla Kicksistä kevättalvella ostettu puteli ja pakkaus, vasemmalla Amerikan ihme.
Toivottavasti toimii yhtä hyvin kuin Euroopan versio.

2 kommenttia:

kynsikkö kirjoitti...

Jopas kusti polki vauhdilla! En malta odottaa että pääsen testimään :) Tattis!!!

Lila Lakka kirjoitti...

Kustikin tietää, että on toimittava ripeästi, kun kyseessä on tyttöjen nailsupplies... ;D
Ei kestä. Vaihtarit sitten maanantaina. =)