perjantai 29. kesäkuuta 2012

Lucky Lucky Lavender #1

Ta daa ...


Kaksi ekaa kuvaa ilman tarroja, kolmas salamalla ja neljäs loisteputken valossa. Lakka heittäytyi hankalaksi kuvattavaksi, milloin liian sininen, milloin vaaleanpunainen. Kamera jättää lähikuvissa salamalla varjon kuvan alareunaan. Omaa kättään on kuitenkin suhteellisen hankala saada riittävän kauaksi itsestään.
Lucky Lucky Lavender tilattu Ameriikan mantereelta MBeauty Loungesta. Ihana väri, en ollut livenä tätä sävyä tavannut, ja ostoskoriin nappasin sen vaan, kun piti kaksi lakkaa äkkiä keksiä ja tämä oli halpa. Liikuttavan liki täydellistä lilaa lakkaa.

Käytetyt lakat:
 Alle aluslakka, jonka identiteettiä en enää muista, joten se jäi kuvasta. Flormarin tarkoitus selviää postauksen 2-osiosta. OPIn Lucky Lucky Lavender, koristeeksi peukkuihin ja nimettömiin waterdecalsit, päälle kirkas lakka, mitä en myöskään muista tähän hätään, ja päälimmäiseksi ihana Seche Viten pikakuivattaja. Musta karvamöykky oikealla on minun varjoni eli meidän Nöpö.
Erittäin kiinnostunut kaikesta, mitä teen, koko ajan kaikessa mukana vieressä takana lähellä... Rakkaus koko nukkapallo <3

2 kommenttia:

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Vitsi mua alko hihityttään toi toisiks viimonen kuva. :'D Ihana kisu kun kovasti yrittänyt änkeä kuvaan ;)

Lila Lakka kirjoitti...

Joo, se tuli vähän säätää, ku ois tullu muuten huonoja kuvia. =D
Se on aina mukana, puree viilaa, ku viilaan kynsiä, puskee kättä, ku lakkaan... Aina ei jaksa ees naurattaa sen toilailut. ;D