keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Hyvin blingaa

Loputtoman lomailun tuotoksena kynnet saivat kasvaa kuin elo pellossa ja jätin tarkoituksella lyhentämisviilaukset tekemättä, koska rakas kynsilakkaystäväni ja kynsieni huoltaja kyseli jo talvella mahdollisuutta tehdä mulle glitteriöveri-kynnet.
Mikäs siinä, aina mulle kiilto ja kimallus kelpaa.Koristeluna pohjalle ystäväiseni töpötteli China Glazen Tantalize Me:tä vinoranskiksena, päälle lilaa glitterhilettä ja kärkiin vielä hexagoneja. Siihen vielä yksittäisiä sydämiä ja tähtiä joka kynteen.
Itse halusin vähän kaikenlaista koristusta, mihin sain rakkaalta ystävältäni hieman epäileväisiä katseita, mutta hän teki kuitenkin työtä käskettyä, ja olimme kumpikin lopputulokseen tyytyväisiä.
Varsinkin glitterihirmu-Lila oli hyvin-hyvin-hyvin tyytyväinen. =D
Päälle normigeelit. A-vot, johan blingaa hyvin!
Näin pitkiä kynsiä mulla ei taatusti ole ollut koskaan. Onhan ne ihanat, mutta ihan äärettömän epäkäytännölliset, mutta tulihan kokeiltua.Jo vain kelpasi näillä lähteä kynsibloggaajien miittiin. Tosin voin kertoa, että nämä koristelut mulla oli ollut jo monta päivää ennen kuin ees tiesin meneväni miittiin. Ei voi muuta kuin kiittää ihanaa ystävääni kauniisti ihanista liloista glitteriövereistä, ja olla onnellinen, että sattui siistit kynnet miittiin.


Nooh, siellähän oli taas lahjuksia melkoinen määrä oottamassa.
Pari koristetyynynpäällistä ja kaitaliina. Sävyt kohillaan ja sointuu hyvin yhteen.
Koristetyynyistä voin kertoa sen verran, että mulla on parhaimmillaan sohvilla ja nojatuoleissa yhteensä noin 10-20 erisävyistä lilaa ja violettia koristetyynyä, ja bongailen uusia tyynynpäällisiä jatkuvasti mm. Tokmanni-konsernin myymälöistä, joissa valikoima on mukavan kattava ja vaihtuva uusiin bongauksiin.
Nää on NIIIIIIIIIIIIIN ihania.


Kaksi koristeperhosta, joissa on klipsukat, joilla perhoset voi kiinnittää hiuksiin taikkavaikka koristeeksi verhoihin tai mihin haluaa. Söpsykkäisiä!
Color Clubin Wish Upon A Rock-star ei oikeestaan ollut lahjus, vaan ystäväni tarjosi sitä mulle, ja minähän sen kotio kuljetin, koska sitä ei ennestään mulla ollut. *IHME !!!*


Himoitsen myös lasiesineitä. Jos lasiesine on sininen, lila, kristallia tai tarpeeksi erikoinen, se lähtee kotio. Siis katso nyt miten kauniit lilat jalalliset kulhot !!! IhQdaa !!!
Juujuu, Lila on mielissään taas kaikesta lilasta.
Kiitos paljon rakas paras kynsilakkaystäväni! ♥
Kunnes jälleen tapaamme. =)

7 kommenttia:

~Piia kirjoitti...

<3

Lila Lakka kirjoitti...

Little Nail Addicts ♥ kirjoitti...

Haaste! littlenailblog

Mummo Kirjoittaa kirjoitti...

Täytin tasavuosia ja Tytär pakotti minut laittamaan kynsilakkaa, jota en yleensä käytä. Ihan melkein väritöntä, ja kun hän sitten laittoi kolme kerrosta oli pinta hivenen "vaaleanpunainen". Ihastelin tulosta koko illan ja laittelin itse ottamiani kuvia puhelimella hänelle. Jotenka: kiitos rohkaisusta, nyt on kynteni (käteni) jollakin tavalla kivammat. Lilaan ja muihin väreihin en taita rohkaistua, mutta tämä sinun blogi muodostui minulle tärkeäksi linkiksi, kun kynsiasiaa pohdin. Hyvä kesän jatkoa!

Lila Lakka kirjoitti...

"Melkein väritön" on oikein hyvä tapa aloittaa. Bojot siitä. Pääasia, että pinta kiiltää. Siitä saa jo melkoset vibat. ;D
Seuraava askel: lasiviila, kunnollinen käsivoide, kynsinauhavoide/öljy/cuticle balsam.
Kynsilakkoja on myös hillittyjä sävyjä, niitä vain ei täällä näy, koska "liian kiltit" sävyt ei hivele mun esteettistä silmää kynsien suhteen. Mulla vois olla muutama, mitkä joutaisi uuteen kotiin, jotka sopisivat hyvin just sulle.
Laitatko s-postia: lilaalakkaa (ät) gmail.com.

Kiitos ihan älyttömästi kauniista sanoistasi! Olen ilahtunut ja mielissäni, että olen ollut rohkeisuna, ja tietysti erityisesti siitä, että omasta mielestäsi olet tyytyväisempi omiin käsiisi ja kynsiisi. =)
Yritän jatkossakin keskittyä asioihin, mitkä auttavat "ruohonjuuritasolla".

Kiitoksia ihan älyttömästi ihanasta palautteestasi, ja hyvää kesän jatkoa sinullekin! ♥

Mummo Kirjoittaa kirjoitti...

Hei, yritin laittaa viestiä, mutta ainakin eka kimmahti takaisin. Minulle voi laittaa viestiä osoitteeseen mummonuutiset(at)gmail.com - Mahtasiko yhteys nyt syntyä paremmin (laitoin toisenkin viestin tuohon emailiin, josko se tulisi perille)

Lila Lakka kirjoitti...

Mummo: Laitoin sähköpostia, tai ainakin yritin. =D