perjantai 5. heinäkuuta 2013

Minut on bannattu

Joo, kuten olen todennut, astuin Facebookin ihmeelliseen maailmaan helmikuussa rakkaan ihanan kynsilakkaystäväni painostuksesta ja suosiollisella avustuksella.
Kieltämättä olin blogeista lukenut, kuinka ihania löytöjä kukakin oli FB-kirppiksilta tehnyt ja kateellisena ajattelin, että minähän en sinne liity. Liityinpähän lopulta kuitenkin.
Nyt olen hyvin ansiokkaasti ostostellut erinäisiltä FB-kirppiksilta kaikenlaista "tarpeellista", eikä pelkästään kynsikoristeluharrastukseeni liittyen. Pari ostosta ansaitsivat taannoin oikein oman päiväkirjamerkinnänkin, mutta muutoin ostostelu, maksaminen ja tuotteen vastaanottaminen on sujunut ilman eri mainintaa. Olen kohdannut varsin innovatiivisia pakkausratkaisuja ja saanut myös niistä uusia ajatuksia pakata asioita. Kaikki ostokseni ovat tulleet ehjänä perille, vaikka muutamassa paketissa olisi ollut hieman toivomisen varaa pakkaamisessa, ja ylipäätään ne ovat tulleet kaikki perille, ennemmin tai myöhemmin, postin ansiosta tai siitä huolimatta...
Jotain pientä olen myös itse laittanut myyntiin, ja kivasti saanutkin härpäkkeitä myytyä.
Viimeksi tuossa noin viikko sitten laitoin muutamia tuotteita myyntiin, ja lisäilin ilmoituksia aina keksiessäni uutta myytävää. Laitoin samanlaiset ilmoitukset kahdelle eri kirpalle saadakseni ilmoituksilleni kattavamman huomion.


Nooh, tuossa viime tiistai-iltana kurkkasin tapani mukaan vielä ennen nukkumaan menoa kirpat läpi, ettei vaan mitään hyvin olennaista mene ohi silmien. Huomasin eräällä kynsikoristeisiin keskittyneellä kirpalla, että joku neitokainen kaipaili viiloja. Minä siihen kommenttia laittamaan ja neitokaiselle yksityisviestiä lähettämään. Palasin takaisin kirpan puolelle tarkoituksena muokata jättämääni kommenttia lisäämällä siihen, että jätin YV:n.
FB rupesikin mulle siinä herjailemaan, ja ihmettelin asiaa kovin. Yritin uudelleen seurauksella, että FB jatkaa herjaamista. Tutkin, onko nettiyhteys tallella, ja se sillä kertaa ei ollut katkennut, ja minä jatkan hämmästelyä. Kurkkaan välillä FB:n etusivua ja kahlaan läpi ryhmien nimiä, mihin olen liittynyt, ja tätä kyseistä FB-kirppaa ei listaltani enää löydykään.
Mietin kuumeisesti, että klikkasinko itseni vahingossa eroamaan koko ryhmästä, mutten uskonut tähän teoriaan itsekään. Etsin kirpan näytölle ja klikkaan itselleni liittymispyynnön. Menen nukkumaan, koska olen palautunut takaisin työelämään, ja nukkuakin välillä pitää.
Aamulla avaan FB:n ja tutkin tapahtunutta. Edelleen olen ryhmästä ulkona, ja klikkaan liittymispyyntöä uudelleen, sekä laitan kyseisen kirpan YP:lle YV:n tiedustellen, missä on vika vai onko minut mahdollisesti poistettu ryhmästä, kun en sinne enää pääse.


Työpaikalle saavuttuani avasin FB:n, koska kadonneen ryhmänjäsenyyden mystinen kohtalo askarrutti kovin mieltäni. Sieltähän kyseinen YP minulle ystävällisesti vastailikin, arvatenkin heti herättyään kauneusuniltaan, ja valaisi minua, että kyllä näin on käynyt, että minut on poistettu ryhmästä. YP oli toisen YP:n kanssa asiasta keskustellut, ja he olivat sievissä pikku päissään tulleet siihen tulokseen, että minä harjoitan tuotteiden massamyyntiä, tilaan halvalla ja myyn sittenvoittomielessä.
Hämmästelin kovasti sitä, miten asia on hoidettu, ilman asiasta minun kanssani keskustelematta tai antamatta varoitusta tai asiasta mitään kyselemättä. Ei kait siinä, he ovat ylläpitäjiä, mutta asiat voi hoitaa niin monella eri tavalla. Pyysin vielä oikeuksiani sen verran takaisin, että saan poistettua myynti-ilmoitukseni, johon kyseinen YP ilmoitti, että ilmoitukseni on poistettu, lisäten vielä, että asiasta olisi minulle joku joskus ilmoitellutkin koneelle päästessään.


Kritisoin edelleen asian äkillisyyttä ja sitä, miten asia oli heidän puoleltaan hoidettu. YP käski olla purkamatta mielipahaani häneen, koska toiselta YP:ltä asiaa tiedusteltuaan, tämä toinen YP oli käskenyt ensimmäisenä laittaa minut ryhmästä pihalle.
Lopulta YP kuitenkin ymmärsi asian ytimen, eli myönsi, että minulla on oikeus mielipiteeseeni.
Se on ihan h***etin totta, tässä kohtaa en voinut muuta kuin olla samaa mieltä.


Että näin. Sen vähän, mitä olen kirpalla myynyt, olen saanut erittäin hyvää palautetta, ja kaksi tyttöä on heti tuotteet saatuaan ostanut minulta lisää. Useimmat kiittelevät hyvää tiedonkulkua ja sitä, miten nopeasti saavat minulta ostamansa tuotteet. Näin ollen olen antanut itseni ymmärtää, että minulla olisi varsin tyytyväisiä "asiakkaita".


Massamyyntiin voisin todeta sen verran, että eräs asia, mitä en ole halunnut täällä suoraan sanoa on, että sairastan vaikeaa masennusta. Olen yrittänyt parantaa sitä tilailemalla erinäisiä määriä kaikenlaista mieltäni piristävää tavaraa ja kynsienkoristeluhärpäkkeitä. Osan niistä jaoin taannoisessa Turhaa roinaa -tempauksessa, mutta koska se ei merkittävässä määrin vähentänyt roinan määrää, vaikka aika monta pakettia maailmalle pistinkin, päätin kokeilla, josko niitä joku ostaisi. Ja onhan niitä ostanut. Muutaman paketin olen saanut kiikuttaa postilaatikkoon. Silti sitä roinaa on vaan edelleen hirveitä määriä.
En missään kohtaa ole tajunnut, että mulla on kotonani "massamyyntiin" viittaavia määriä kynsihärpäkkeitä, vaikka määrät ovatkin jossain vaiheessa aiheuttaneet ahdistusta. Saatikka, että olisin saanut niitä myydyksi massoittain. Voin vielä todeta, että ei, masennus ei parane eBaysta ostelemalla.


Tässä juuri eräänä päivänä eräs kynsilakkaystäväni tuumasi, että hänen kuukausitulonsa on noin 500 euroa. Minua alkoi todenteolla hävettämään itseni puolesta, koska varmasti "pahimpina" kuukausina mä olen hölvännyt kaikkeen turhuuteen ihan helposti kyseisen summan rahaa, millä joku toinen joutuu perheineen kituuttamaan. Olen hyvin pahoillani tästä epätasa-arvosta, mutta mä olen valmistunut opistotasoisesta ammatillisesta oppilaitoksesta 24 vuotta sitten, minkä jälkeen olen ollut kokonaiset kolme viikkoa työttömänä, ja nykyinen palkanmaksaja mulla on ollut 22 vuotta. Tässä on jos jonkinlaista ikälisää kertynyt ja ammattitaitoni ja muiden työhöni liittyvien henkilökohtaisten ominaisuuksieni ansiosta minulle maksetaan peruspalkan lisäksi myös mielestäni melko muhkeaa henkilökohtaista lisää, jonka katson ansainneeni. Haluan myös mainita, että ilman tuota miestä, kuka meillä asuu, mulla ei välttämättä olisi varaa ihan tähän kaikkeen, mitä ympärilläni on. Tämän kertomuksen tarkoitus ei ole leveillä rahalla ja tuloilla, vaan kertoa jotain faktoja bloginimen takana.


Kynsiharrastus on suurin kulueräni asumisen ja kuuden kissan huoltamisen jälkeen. Mitään muuta harrastusta mulla ei ole. En käy kapakoissa, enkä matkustele. Esimerkkinä voin kertoa, että uusia farkkuja ostin vimeksi vuosi sitten kesäkuussa kahdet samalla kertaa mieleiset löydettyäni Citymarketin alerekistä, kun tilille tupsahti kesälomarahat. Kolme puseroa ja uudet avokkaat ostin viime viikolla, kun oli tämänvuotisia lomarahoja vielä tilillä. Kengistä voin kertoa sen verran, että kahdet mokkasiinityyppiset lempparikesäkenkäni olivat jo viime kesänä saumastaan ratkenneet, mutta käytin niitä edelleen tämän alkukesän. Maanantaina kyseisistä kengistä lilan parin oikean kengän ratkeama repesi niin pahasti, että isovarvas kurkistaa siltä, mistä sen ei pitäisi kurkistella, ja ne eivät enää pysy jalassa kyseisen ratkeaman takia. Kummatkin mokkasiinit ovat monta vuotta vanhat ja todellakin loppuunkulutetut ja harkitsin niiden roskiinheittämistä jo viime kesänä, mutta en raatsinut. En siis osta jatkuvasti kenkiä ja vaatteita, enkä varsinkaan mitään muoti- tai merkkivaatteita. En edes muista, milloin viimeksi olisin ostanut jonkun täysihintaisen vaatteen. Minulle riittää, että päälläni on mukavantuntuiset ja puhtaat vaatteet.


Nooh, palatakseni alkuperäiseen aiheeseen, olen edelleen hyvin hämmentynyt minuun kohdistuneesta bannaamisesta. Mielestäni olen asiani hoitanut hyvin, ja asiat voi hoitaa ja ilmaista niin monella eri tapaa. Tämä kohtaamani hämmentävä tapa on ilmeisesti heidän tapansa hoitaa asiat. En tiedä, kuinka pitkälle elämässä pärjää tuolla asenteella, mutta osan siitä pistän nuoruuden kokemattomuuden piikkiin ja villi veikkaukseni onkin, että elämä opettaa.
Ei muuta kuin lykkyä pyttyyn sinnepäin! =D


Olin kuullut useammalta taholta tällä lyhyellä FB-urallani kautta rantain kerrottuja juttuja kynsikoristeisiin keskittyneestä kirpasta, jolla kuulema on diktatoorinen meininki. Luulin puhuttavan eräästä toisesta kirpasta, jolla tässä taannoin YP nimitteli kynsilakkaystävääni snobbailijaksi ja muutenkin omituista käytöstä oli havaittavissa kyseisen kirpan kahden ylläpitäjän taholta. Nyt minulle vasta selvisi, että kyseiset kertomukset liittyivätkin tähän vaarattomana pitämääni kirppaan. Kuulun myös tuohon toiseen kirppaan, vaikka en sieltä kai ole mitään ostanutkaan, enkä edes kuvitellut sinne laittavani mitään myyntiin.
Masentunut mieleni sai kolauksen, onhan minut taas kerran jonkun toimesta hylätty, mutta tämä nyt oli kuitenkin varmasti hylkäämisistä se vähäpätöisin, lähinnä naurattaa tuo käytös.
Olisinpa kärpäsenä katossa näkemässä kun tuo mielivalta kopsahtaa omaan nilkkaan.


Juup, että tällaisia ajatuksia tällä kertaa. Mulla oli ajatuksena hieman toisenlainen päiväkirjamerkintä, mutta nämä tapahtumat pakottivat minut avautumaan nyt tästä asiasta.
Lisäsin nämä myytävänä olevat tuotteet myös tänne kynsilakkapäiväkirjaani Myytävänä-välilehdelle, josko täältä joku ne sattuisi bongaamaan, ja innostuisi auttamaan minua kadonneen tilan metsästyksessä. =D


Ei tässä sitten muuta kuin mukavaa viikonloppua kaikille ihanille, kohdelkaa ihmisiä niinkuin haluaisitte itseänne kohdeltavan, koska koskaan et voi tietää, milloin lähimmäisellä on särkynyt mieli, joka kaipaa tukea ja kannustusta, eikä ehkä kestäkään enää yhtään vastoinkäymistä.


Lila laaaaaaaaaaaaaaaaaaavs juu! ♥

34 kommenttia:

rose86 kirjoitti...

No jo on erikoista toimintaa! Joillakin vissiin nousee päähän se että ovat jonkun ryhmän ylläpitäjiä. Ja aika vauhdikasta toimintaa jos heti viskataan pihalle ja ei ees kysytä mitään jos jotain trokausta epäillään.. En mä edes usko että sun hinnatkaan mitään tajuttoman korkeita ois ollut.. Kun ei ilmeisesti myynnillä ole pakko saada sitä rahaa siihen seuraavaan lilaan lakkapulloon :D

Lila Lakka kirjoitti...

No sanopa muuta! Mutta uskon kohtaloon siinä määrin, että mitä taakseen jättää, sen edestään löytää... =D
Asiasta kynsilakkaystävieni kanssa keskustellessani, sain palautetta, että hinnat ovat olleet kohdillaan, ja paljousalennuksia ja kaupanpäällisiä olen harrastanut hyvin paljon.
Juu ei, pystyn ostamaan muutaman lakan ihan milloin haluan, ei ole näitten roinien myynnistä kiinni, ja se näkyy varmasti myös blogissa. =)
Kiitos kommentista Rose. =)

SaraCupCakez kirjoitti...

Oho, kuulostaapa kummalliselta, tosi töykeää toimintaa! :O
Ymmärrän tos sun tilailujutun, mäkin ostelen aina kaikkea, kun masentaa :/

hannele kirjoitti...

Ihmetyttää moinen käytös, voisi edes varoituksen antaa. Toisaalta, kyllä tuosta on huhuja aiemminkin kuullut. Siksi itseäni aina vähän pelottaa myydä noilla kirppareilla: mitä jos laitan liikaa tuotteita samaan aikaan ja käy noin. Tiedän, miten älyttömästi ylimääräistä kynsiroinaa voi ihmisellä olla...
Hyvä avautuminen asiasta, ahmin joka sanan :)

Sissi kirjoitti...

Tää oli kyllä niin uskomaton juttu. Olen kuvitellut, että ensin saisi varoituksen mutta näköjään ei.

Kas kun mua ei ole syytetty massamyynnistä, juurikin myin 50 kynsilakkaa ja mielestäni se on aika paljon? :D

Ps. laitoin sivuun sun top coatin :)

Eijapm kirjoitti...

Ou Mai gaad!

Lila-Rakas, sympatiani ovat sinun puolellasi! Tiedän tämän, mistä kirjoitat, koska minulla on tapa, että yksinkertaistettuna en koskaan osta yhtä viilaa, vaan mieluummin 20. Ymmärrät varmaan. Ebay on myös minun ystävä ja voin kertoa, että hutiostoja tapahtuu, useinkin. Lisäksi voin tunnustaa, että myös minulla on tämä raastava diagnoosi, sen kanssa eläminen on suhteellisen haastavaa, erityisesti pimeinä aikoina.

Senpä vuoksi lähetänkin sinulle halauksen ja sen mukana paaaaaljon alkuvoimaa, koska sinä jos kuka olet sen ansainnut! <3

Lila Lakka kirjoitti...

Sara: Veit sukat suustani, töykeä on juurikin oikea sana kuvaamaan tuota toimintaa. Sinäkin brutukseni, nooh ei taida olla hirveen harvinaista. =)

Hannele: Olin itsekin ihan kysymysmerkkinä, mutta eiköhän tämä tästä, varsinkin näiden kommenttien myötä. =)
Kiitos ihanasta kommentista Hannele. =)

Sissi: Ehkei massamyynti koske kynsilakkoja ??? =D
Tänx Top Coatista. Jos ens viikolla vaix nähtäis. =)

Eija: Ymmärrän hyvin, en pysty kuvittelemaan missään tuotteessa, että ostaisin vain yhden. Ruuatkin ostan kahden hengen talouteen suurtalouspakkauksissa, että riittää. =D
Voi ei, sulla myös. Tän kanssa oon joutunut taiteilemaan varmaan suurimman osan elämästä, ainakin jo vuosia ennen diagnoosia. Ihmetellyt vaan, miten voi ihmisellä olla niin paha olla jatkuvasti.

Kiitos halauksesta, täältä haleja takaisin, ja enkeleitä turvaksi ja voimia! Kiitos! ♥

kirjoitti...

Laitan viel tännekin, että et ei sua voi kyllä troksriksi väittää :) kyllä sun kanssa on ilo kauppoja tehä :)
Kyllä mä aion tästä asiasta viel avautua ohan omanki postauksen verran :D

Lila Lakka kirjoitti...

Itse en myöskään havainnut käytöksessäni trokausta, mutta joku muu ilmeisesti näki. =D
Kiitos Tanja, laita ihmeessä postausta tulemaan, tää on hyvä puheenaihe. =)

Mari kirjoitti...

Siis uskomatonta!!! Nyt ihmetyttää etten ole itse myös saanut häätöä yhdeltä kirpparilta, kun yleensä kasaan lakkoja samalla kertaa useamman myyntiin!
Miten toiset voi olla noin ajattelemattomia ja toimia omavaltaisesti? Olen kyllä todellakin sun kanssa samaa mieltä tuosta, että sen minkä taakseen jättää myös joskus edestään löytää... luotan siihen, että jokainen saa ansionsa mukaan myös takaisin!
Koita sinä jaksaa, tiedän että et varmasti ole tehnyt mitään väärää ♥ Ikäväksi vaan olet tullut enemmän kun väärin kohdelluksi :(

Lila Lakka kirjoitti...

Sano älä muuta, en vois enempää kompata sua.
Kiitos ihanainen kommentistasi! ♥

Sonne kirjoitti...

No jo on touhua, kyllähän sitä nyt tosiaan vois varoituksen esin antaa eikä vaan heittää pihalle. o.O Osais sitten edes muuttaa käytöstään, jos jotain ei pidetä jossain ryhmässä sopivana, vaikka ei toi sun juttu kyllä mun korvaan kuulostanu trokaamiselta muutenkaa.

Lila Lakka kirjoitti...

Näinpä! Tuotteet, mitä mulla oli myynnissä, on nyt tuolla Myytävänä -välilehdellä, lukuunottamatta yhtä leimasinta ja varpaanerottimia, mitkä oon massamyynyt loppuun, ku niitä oliv ain yhdet kappaleet/tuote. =D

Tiina E kirjoitti...

Aika kummallista touhua kieltämättä. :o Mutta no, kukin tyylillään tietysti ja eiköhän tämä tosiaan vielä löydy näiltä ihmisiltä edestään.

Täälläkin päässä masennus on enemmän kuin tuttu asia, joten lähetän kovasti jaksamisia sinne! :)

Lila Lakka kirjoitti...

Todellakin!
Aiheuttaako kynsien lakkaaminen masennusta vai toisin päin? ;D
Kiitos kommentista! Jaksuhalit sinnekin! =)

Miracle kirjoitti...

Oho, ymmärrän kyllä tunteesi ja että tuollaisesta se mieli pahoittuu vielä lisää. Ja juu, kuulun samaan ryhmään. Mä olen kanssa ostellut eBaysta vaikka mitä, ja hutiostoksia on tullut jo ihan riittävästi ja olen myös laittanut niitä myyntiin. Toivottavasti mulle ei käy samoin... :/ Jaksamisia, ja kyllä ne myytävät tuotteet löytyy sitten täältäkin! :)

Lila Lakka kirjoitti...

Kannattaa olla varovainen siellä. =D
Kiitos kommentista! =)

eekku kirjoitti...

tosi törkeää

Lila Lakka kirjoitti...

Niin minustakin! Törkeää on juurikin oikea sana. =)

~Piia kirjoitti...

Mulla on tähän vain yksi kommentti,niinkuin meillä on rakas ♥ kynsilakkaystäväni tapana sanoa..MULKUT! :D ja se on Liila sellanen juttu että että saat noilla naurettavan halvoilla hinnoilla myytyä ylimääräisiä shoppinkeja pois täällä omassa blogissa ja kellään ei ole nokan koputtamista! Ugh, olen puhunut :)

Lila Lakka kirjoitti...

Puhut harvoin, mutta siaa Rakkaani! ♥
Ei mitään lisättävää. UGH. =D

MiunMaun kirjoitti...

No kylläpä on kummallista toimintaa. Tämä vain vahvistaa, että tällaisena täti-ihmisenä aion edelleenkin pysyä kaukana FB:n maailmasta.

En jaksa tuollaista kukkoilua ja itsensä vallan kahvaan laittamista. Ehkä sitten tuollaiset YP:t kokevat olevansa kovinkin tärkeitä, kun voivat näin pompottaa muita. Pienuutensa he vain siinä osoittavat, vähän melkein säälittää.

Ei sinun tarvitse potea huonoa omatuntoa siitä, että sinä laitat harrastukseesi saman rahan, kuin millä toinen pyörittää talouttaan kaikkineen. Meillä jokaisella on eri elämäntilanteet, työtilanteet yms. Se, että sinulla on ihan omista ansioistasi (koulutus, työhistoria yms) johtuen enemmän rahaa käytössä, ei ole toiselta pois. Vaikket shoppaisi mitään enää ikinä koskaan, ei toisella olisi yhtään sen enempää rahaa käytössään kuin nytkään. Eihän ostoksilla ehkä tarvitse hekumoida tuolle toiselle, mutta ei niitä hävetäkään tarvitse.

Jokaisen postauksesi olen käynyt lukemassa siitä asti, kun blogisi löysin. Se tekee sinusta minulle tärkeän. Valoa päiviisi.

Lila Lakka kirjoitti...

Niinpä, yrittää vaikuttaa isolta, mutta vain oma pienuus tuli esille. Ei mahda mtn, aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. =D

Voi kiitos MiunMaun, kauniista sanoistasi. Ihana kuulla, että olet viihtynyt.
Enkeleitä, valoa ja voimaa myös sinun päiviisi. ♥

Sannu kirjoitti...

No huh huh. Kaikenlaista sitä joutuukin lukemaan. Sympatiat ja empatiat sulle. <3

Itse en tajua ollenkaan, että mitä pahaa siinä oikeasti edes olisi, jos joku haluaisi muutaman euron tienata eBay-ostoksillaan (enkä siis nyt tarkoita sun kauppoja vaan ylipäänsä). Kenenkäänhän ei ole pakko ostaa ja toiset taas saattaisivat löytää aarteita, jos ei ole mahdollisuutta käyttää eBayta. Win-win?!?
No mutta, vallankahva se on tuokin, Facebook-kirppiksellä ;P.

Lila Lakka kirjoitti...

Kiitos Sannu! ♥

No ehkä siitä joku euro saattaa jädää kätöseen, mutta ei juurikaan muuta kuin kiitokset ja hyvä mieli.
Eihän kenenkään oo pakko ostaa näillä "kalliilla" hinnoilla, vaan voi käydä ostamassa tarransa mistä haluaa.
Vallankahvapa hyvinkin. ;D
Ehkä tuli hyvä mieli tai jtn... ;D

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkäs paljon kalliimmalla sä sit myit niitä juttuja? Aika käsittämätöntä, ettei muistuteltu säännöistä tai muutenkaan huomautettu :o

Lila Lakka kirjoitti...

Tuotteet näkyy tuolla mun Myytävänä-välilehdellä juuri niillä hinnoilla, mitä sielläkin oli. Ja haluan huomauttaa, että hinnat on laskettu niin, että kannattaa vielä lähettää se yksikin tarra-arkki, niin jonkun halutessa. Heti, jos joku ottaa useamman, lasken hintaa yksityisesti.
Sellainen riistäjä minä olen. Ja ylpeä siitä !!! =D

Anonyymi kirjoitti...

No huh, muistaakseni joskus oli keskusteluketjua siitä, että vain räikeämpiin tapauksiin puututtaisiin. Miten tekopyhää toimintaa...

Eihän nuo sinun myymäsi maksa juuri mitään ja pitäähän siinä huomioida, että niistäkin on pitänyt usein maksaa muutakin kuin vain se tuotteen hinta, kuten postikulut, tullit tai pankkitilin kuukausimaksut. Joskus voisi ajatella sitäkin, että ulkomailta kun tilaa, niin joutuu ottamaan sen riskin, että tilaus ei tule perille. Tai jos ei ole paypalia, ei halua ostaa luottokortilla tai ei ole aikaa odottaa, kun tilauksen saapumiseen menee useita viikkoja. Siinä syitä, joiden vuoksi minä maksaisin mielelläni vähän enemmän, olkoonkin kirppis.

Kun aivan sama tuote maksaa niin paljon enemmän Stockalla kuin kiinaihmepuljussa, oikeaa kirppishintaa tuskin voi kukaan ulkopuolinen määrittää. Mitä jos ei muista, miten paljon käyttämättömäksi jäänyt lasiviila maksoi? Onko tästä lähtien nyt pidettävä kuitit tallessa, tai alettava selvittelemään sitä kaikkein halvinta hintaa, jottei joudu tuolta pihalle? Ettei kukaan nyt vain maksaisi senttiäkään liikaa mistään...

Lila Lakka kirjoitti...

Tekopyhää nimenomaan, ja tyyli, millä se hoidettiin, oli mielestäni kovin räikeää.
Mielestäni en oli ylihinnoitellut tuotteita, koska euronkin tilaukseen kuluu kirjekuori ja muuta pakkausmateriaalia, koska haluan, että kaikki myymäni menee ehjänä perille ja ylipäätään perille. Näillä hinnoilla pystyn toimittamaan myös sen euron ostoksen.
Olen saanut kiitosta hinnoista, pakkaamisesta ja tuotteiden nopeasta lähettämisestä sekä perille saapumisesta.
En tiedä, mikä siinä oli ongelma. Enkä näillä näkymin saa koskaan tietääkään. Valitettavasti.

Kiitos ihanan pitkästä kommentista. ♥

Mummo Kirjoittaa kirjoitti...

Voi harmi, kurja juttu. Nämä fb maailman kommervenkit on välillä aika käsittämättömiä, älä lannistu.

Bloh kirjoitti...

Jos puhutaan samasta kirpasta, niin itsekin huomasin aikaisemmin että kyseinen YP osaa olla törkeä, ja nostaa itsensä jalustalle. Eniten joskus ihmettelin sitä, miten hän valitti epäoikeuden mukaista kohtelua jonka oli saanut osakseen toiselta kirpalta ja josta lentänyt pihalle, ja sitten itse harrastaa samaa omalla kirpallaan :/
Mutta onneksi on muitakin paikkoja.

Muuten, tiedän hyvin tuon ostelun, itsekin masennuksen pahimmissa vaiheissa tuli osteltua ja osteltua ja osteltua kaikkea, ihan vain sen vuoksi että piristi hetkeksi. Toisaalta sitten olinkin oravanpyörässä ja krääsää kerääntyi.. Mutta onneksi siitä pääsi yli ja sai vähennettyä tavaraa, niinkuin sinä nyt :)

Näköjään tuli taas hirveästi tekstiä mutta ei kunnollista asiaa :D
Jaksuja kuitenkin <3

Lila Lakka kirjoitti...

Mummo: Juu en, jatkan taisteluani epäoikeudenmukaisuutta vastaan,ja oli pakko avautua. Jos yhdelläkin ihmisellä heräsi tästä joku ajatus, niin tämä oli sen arvoista. =)
Ainakin itse sain ihania kommentteja! ♥

Bloh: Saattaa olla samainen YP. Ainakin kuvailusi vastaa aikaisemmin kuulemiani tarinoita.
Onneksi joo kirppoja riittää. =)

Kiitos ihanan pitkästä kommentista! Silloin täytyy kirjoittaa pitkästi, kun on pitkästi asiaa. =D
Jaksuja ja voimia sullekin! ♥

Bambi kirjoitti...

Huhhuh. Multa ei löydy nyt edes sanoja. Kaikkea sitä vaan onkin ja sattuu ja tapahtuu.

Taidan jatkossakin jättää noi kirpat väliin...

Sulle haleja. Ei oo reiluu tuollanen!

Lila Lakka kirjoitti...

Kieltämättä aika isoksi kysymysmerkiksi jätti meikäläisenkin.

Kiitos Bambiliini, halitukset takaisin. ♥